merhaba serkan karteşim
öncelikle bu duyumsuz turunu
forumdan mümkün oldugu kadar
takip etmeye calışıyorum
eminimki doyumsuz ve yorumsuz
olarak güzerkahına devam ediyorsun
güzerkah üzerindenki forum dostları
sana eşlik etmeleri bence cok anlamlı
başladıgından buyana sana her konuda desdek
tüm arkadaşlara teşkürler
e artık trakya,ya yaklaşmaya başladın seni
sabırsızlıkla bekliyorum
hayırlı yolculuklar diliyorum
her şey günlünce olsun
selamlar
soguk şehrin sıcak kanlı celebisine
uzun süredir siteyi ziyaret edememiştim. ama fotoğraflarını görünce büyülenmemek elde değil. gerçekten çok güzel bir şeye imza atıyorsum ve gururumuzsun....
Allah yardımcın olsun serkancım. pedalına kuvvet. kavurucu sıcaklardan uzaklaşmaya başlıyorsundur herhalde. yolun açık olsun... sen pedala basarken kaç yürek seninle birlikte kimbilir. bu ne güzel bişey .
Bugün bisikletimin üstündeki eşyaları eve boşalttıktan sonra boş bisiklet ile Akbük'e gezmeye gittim. Süper bir güzergah yanlız tek eksi yanı yollar çok kötü. Benim bisikletim MTB ama yol lastiği ve hava basınçları yüksek olduğu için çok zorluk çektim. Ama herşeye rağmen gördüğüm manzaralar herşeyi unutturdu.
Gezdiğim yerler, Datça ve Bozburun Yarımadaları ÖDA'ya girdiği için çeşitli kuşları gözlemledim.
Fırat bahsetmiştir sanırım 25-28 Ekim 2007 tarihinde senide mutlaka Gökova pedallarım Altında Bisiklet Buluşması-1 e mutlaka bekliyoruz.Akyaka da günlerini dinlenerek geçirmene sevindim.Yol yapım çalışmaları nasıl gidiyor bizlere bu konuda bilgi verebilirsen çok iyi olur.Sağlıcakla kal...
Kars'tan çıkıyorum ama hava kapalı. Her an yağmur yağacakmış gibi. Heryer yemyeşil. İnsanın içi huzur doluyor pedallarken bile. Çok güzel bir manzara eşliğinde yolculuk yapıyorum. Ardahan-Çıldır yol ayrımına 8:41'de varıyorum. http://img413.imageshack.us/img413/954/p6040022wf3.jpg
Susuz'da meyve suyu ve çerez yedikten sonra yola devam ediyorum. Çok geçmeden kara bir bulutun altına giriyorum ve 5-10 dk yağmurda ıslanıyorum.
Buralarda büyükbaş hayvancılık yaygın. Birisi ile yolda karşılaşıyorum. http://img413.imageshack.us/img413/4994/p6040036tb7.jpg
Nihayet zirvedeyim. Araç trafiği neredeyse yok denecek kadar az bir yolda ilerliyorum. Susuz kalsam anlayacağınız su bulunmaz.
Saat 10:03'de zirvedeyim. Acayip soğuk bir hava var. Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Çamlıbel Geçidi
Rakım: 2640 http://img474.imageshack.us/img474/4608/p6050118cf1.jpg
Artvin düzlüğü olmayan bir şehir. Yamaca kurulmuş. Merkeze ulaşmak için Çoruh Nehrinden 5 Km tırmanmanız gerekiyor. Eğim basite alınacak gibi değil. Ama çok güzel bir yer. Mutlaka gidin ve görün.
Sevgili dostlarım, sizlerinde destekleri ile sürdürdüğüm Pedalla Türkiye Projesi sorunsuz devam ediyor. Emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler.
Bizler için çok güzel fotoğraflar çekmişsin 35 yıl önce babamın görevi nedeniyle Artvin'de bulundum.Cadde ve sokakların ne kadar çok dik olduğunu hatırlayabiliyorum.Sayende eski anılarımı tazeledim,Artvin o zamandan bu zamana yapılaşma dışında pek değişmemiş.Hatırlıyorumda kışın kar iyice bastırdığı zaman kurtlar yiyecek için kenar mahallelere kadar gelirlerdi.
Serkan'cığım güzel bir amaç için başlayan Türkiye turunun hatasız ve kazasız bir şekilde devam etmesi bütün forum dostlarımızla birlikte benimde tek temennimdir.Yolun açık rüzgarın arkandan eksik olmasın...
serkancım nasıl fotolor bunlar yav. insan baktıkça kanı kaynıyor. yerinde duramaz oluyor. çok teşekkürler. böyle kapsamlı bir turda birde fotoları eklemekle uğraştığın için. yeni fotolar bekliyoruz
Cidden gidip görülecek yerlermiş...Yakın olduğum ve gidip buraları gezmediğim için utandım şimdi...(Artık masaüstü resmimi de değiştim...)
Teşekkürler Serkan...
Çok güzel yerler...Cesaretin ve başarın içi tebrik ederim Serkan.Hayatın boyunca unutamayacağını düşündügüm anılara sahipsin.
Kolay gelsin...Dikkatli ol.