Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Serkan abi süpersin.Artık seni sadece forumdan değil tv'den de takip edebiliyoruz.
Bugün sabah tv'de zaplarken Serkan Taşdelen adını duydum hemen dinlemeye geçtim.Doğa dostu Serkan abimizden bahsediyordu.Gezeceğin yerlerden bahsediyordu.Televizyonda daha iyi gözüküyorsun.Kilon falan gayet iyi.
İyi yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
Merhabalar,

Bugün Antalya'da şehir turu attık. Ender Abi, Konur ve ben birlikte gezdik. Ender Abinin bisikletini yarın için hazırladık. Benim bisikletimede mini bir bakım yaptık. Çok güzel bir gün geçirdik. Yarına bomba gibi hazırız.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Yürü Serkan kim tutar seni
5000 km ye iyice yaklaştın artık nice 5000 lere diyebiliriz senin için yolun açık olsun

• Beğen
serkan kardeş yoluna sorunsuz devam etmene seviniyorum. inşallah bu keyifde devam eder. bende 25 temmuzda edirneden çıkacağım inşallah karşılaşırız. yolun açık olsun. kalbimiz gönlümüz seninle.

• Beğen
serkan .. çok güzel devam ediyorsun ...2 hafta giremedim nete çok fazla bir baktım sayfalar dolmuş taşmış...haydi bakalım bekliyoruz seni ..
sıcaklar çok kötü..mecbur kalmadıkça öğlen sıcağında seyir halinde olmamak gerekiyor sanırım ..bende tur da öğlen gitmek zorunda kaldım ama resmen iki kat efor sarfettim..
kolay gelsin .....takipteyiz..

• Beğen
selam serkan abi ben serik ten mustafa(serik manavgat gezisinden) inş. yol boyunca tüm pedalseverler ve vatandaşlarımız sana yol boyunca destek olur...
vermiş olduğun mesaj ve doğanın değeri anlaşılır...

bi dahaki gelişinde dağlara vururuz belki bisikletleri...rafting filan yaparız...

sana iyi yolculuklar

mustafateke34@hotmail.com
serik ten mustafa

• Beğen
abi vallaha çok iyi gidiyorsun umarım problem olmuyodur sıcak hava felan dikkatli olmak lazım gerçi maraşa geldiğinde kollar felan hep yanmıştı ama :D:D:D:D dikkatli ol ii yolculuklar

• Beğen
Serkan abi tahminen ne zaman İzmir'de olacaksın.
Şu anlık çok iyi gidiyorsun.Allah ayağına kuvvet versin.
İzmir'de görüşmek dileği ile

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar...

Bugün sabah 6'da Antalya'dan Ender Abi ve Konur ile hareket ettik. Eğlenceli yolculuğun ardından öğleden sonra 16:00 gibi Finike'ye vardık. Çok güzel bir gün oldu. Yanlız olmamak bazen iyi oluyor. Tahtalı Dağları ve Kumluca ÖDA'ları görüntüleyerek yolumuza devam ettik.
Ender Abi'ye ve Konur'a bana eşlik ettikleri için çok çok teşekkür ederim.

Toplam Km: 4965.28

Sevgiler...

Serkan
Merhabalar yazamasam bile turunu izliyorum. Ya helal olsun bu kadar stresli, zira her kilometresi, saati planlanmis turu gerceklestiriyorsun. Isvicre saati gibisin, saniye sasmiyorsun:)) Ben olsam inan bir yerde uzunca takilir turu uzatirdim.
Yolun acik olsun

• Beğen
slm serkancım,uzun süredir takip edemiyorum,
maşallah çok güzel yola devam.
ofli denizliye geldi,dün akşam seni anlattı bana,helalin var.
başarılarını takipteyiz
ıyı yolculuklar.

Merhaba Serkan,

Antalya'da sana eşlik eden gruba katılamadığıma üzüldüm, işimi ayarlayamadım bir türlü. Yolculuğunu takip ediyor ve seni kıskanıyorum. Bacaklarına kuvvet, çoğu gitti azı kaldı...

Yolun açık olsun!

Hadi bakalım Serkan. Muğla sınırlarına dayanmışsın. Bitti sayılır. Başardın anlayacağın. Hayallerine dokunuyor, onların seni okşamasının keyfini sürüyorsun. İzmir sularına demirleyeceğin zaman seninle olmaktan keyif alacağım.

• Beğen
Seni takip ediyoruz pedala basarken bizde oradayız umarım kolay dönmesine katkımız oluyordur. Sesin çok iyi geliyordu moralinin yerinde olması da çok güzel. Ayrıca Ender bey'in ve Konur'un seni yanlız bırakmaması çok iyi oldu. Fedakarlık ve özverileri isteyen bu davranışlarını taktir etmemek mümkün değil. Biliyorum; Onlar bunu severek ve isteyerek yapıyorlar.. Ben Ender beye ve Konur'a da saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Kendine iyi bak, yolun açık olsun. Sevgiler..

Not:
Sakın takip etmediğimi sanma; Sanırım imzada bir sorun var nedenini bilemiyorum? silemiyor ve güncelliyemiyorum.

• Beğen
Eminim İzmirde kalabalık bir grup seni yalnız bırakmayacaktır...

• Beğen
gel serkan gel:)istanbula gel:)bu arada ewimi tutum:) yani seni istersen anadolu yakasında,istersen avrupa yakasında,e tabi istersen her ikisinde de misafir edicem iiaşalah:)

Merhaba Arkadaşlar,
Finike'de Ender Abi ve Konur ile kaldıktan sonra sabah ben onlardan ayrılarak yoluma devam ettim. Sevgili Ender Abi, Ailesi ve Konur'a herşey için çok çok teşekkür ederim. Çok güzel günler geçirdim.
Bugüne gelince çok yorucu bir yolculuk oldu. Demre(Kale)'den itibaren ciddi yokuşlar çıktım ve sürekli iç-çık in-çık yollarda geldim. Saat 15:30'da Kalkan'a vardım. Ama herşeye rağmen çok eğlenceli geçiyor. Görünürde yanlız olsamda beni düşünerek yanlız bırakmayan tüm dostlarıma çok çok teşekkür ederim.
Bugün Kale ÖDA, Kıbrıscık ÖDA, Kekova ÖDA, Kaş-Kalkan ÖDA'larıda geride bıraktık.
ÖDA: Önemli Doğa Alanı

Toplam Km: 5070.15

Sevgiler...

Serkan'cığım merhaba,

Çok iyi ilerlemişsiniz Ender abim ve Konur'a sana eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum Ne kadar güzel senin yerinde olmak isterdim.Muğla'ya geliş tarihinde bir değişiklik olacaksa mutlaka haberleşelim.

Şu günlerde GPA Projesi için yoğunlaştım.Bu gün Muğla Bisiklet Platformu olarak Sayın Valimiz ile görüştük.Projemizi anlattık desteklerini istedik gelişmeler çok güzel senide bu 4 günlük gezimizde aramızda görmek istiyorum haberin ola.

Hatasız kazasız yolculuklar dilerim..

• Beğen
Geri