Serkan verdiğin bilgi için teşekkürler.
İnşaAllah rotanda bir müddet sana eşlik etmem mümkün olur. Böyle birşey beni de çok mutlu edecek. Ayarlamaya çalışıyorum.
Görüşmek üzere.
Başarılarının devamını dilerim.
Selam ve sevgilerimle..
hayırlı yolculuklar herşey gönlünce olsun kardeşim...allah yolunu açık etsin...kısa bir süredir bisikletçi olmama rağmen duyduğum heyecanı anlatamam...resimleri gördükçe yazdıklarını okudukça duygulanıyor insan valla....yolun açık olsun bol şanşlar....İZMİR'DE BEKLİYORUZ
Yolun açık olsun abim..İNşallah hayırlı bi şekilde bitirip dönersin Erzincan'a.
İnşallah ikinci bir pedalla türkiye projesi olursa bende yer alacağım belki zor olur ama seninde dediğin gibi önemli olan yolda olmaktır....
düşlediğin gezine başladığın ve şimdiden güzel yol aldığın için çok çok tebrik ederim. Kazasız belasız yollar ve keyifli bir seyahat dilerim.. Senin Pedalla Türkiye konusundaki cesaretin , girişimin ve gücün başka türk bisikletçilerine örnek olacaktır. Herşey gönlünce olsun...
Tek kelimeyle "süpersin", keşke imkan olsada bende böyle bir tura çıkabilsem.. Üstelik bunu tek başına yapman ayrı bir cesaret ister... Kazasız, Belasız, Arızasız, Arkadan rüzgarlı, Keyifli yolculuklar dilerim
Selam dostum. Bacakların zeval görmesin. Daha önce de seninle görüşmüştük. Senin için sakıncası var mı bilemem ama ben de 4 hazirandan sonra sana katılmayı arzu ederim. Ne dersin? 05366633424 telefonum. gokturkgunal@hotmail.com msn. Senin için sorun yoksa, kararlaştıracağın bir nktada sana katılmak isterim.
şu an 19 mayıs ve saat 16:05 serkan abiyle maraşta bi cafede oturmuş takılıyoss kendisiyle gerçekten tanışmayı çok istedim sağolsun geldi kendisi gerçekten bisikletiyle bi tamamlayıcı çok hoş bi insan herkes tanışmalı bence bende gölbaşından maraşa gelmek istedim ama bazı problemler çıktı kendisine başarılar diliyorum BAŞARILAR SERKAN ABİİİİ :d:d:d
@nefrett
Evet Arkadaşlar Abdullah Kardeşimin dediği gibi 18 Mayıs 2007 tarihi itibarı ile Kahramanmaraş'tayım..
Saolsun beni Kahramanmaraş'ın girişinde karşıladı. Kahramanmaraş'ı gezdik. Bol bol fotoğraf çektim..
Serkan...
Yüklü bisikletini, yol tabelalarını, yağmurlu, çamurlu yolları görünce yolları ne kadar özlemiş olduğumu anladım... inşallah bir yerlerde sana bir süre eşlik edebilirim... iyi yolculuklar... Yolun açık olsun...