Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

Abi hayırlı yolculuklar.Böyle büyük bir proje ile inşallah Türkiye deki bisiklet sevgisini tüm Türkiye ye ve dünyaya duyurursun.Yollarda kendine dikkat et abi.Sen bize lazımsın.Hayırlı yolculuklar.

Scudo
Merhaba serkan
Evet başladın sonunda...
Ayaklarına sağlık. Km'ler seninle eriyecek. Kalbimiz seninle. Bu yolculukta yalnız değilsin.
esenlik seninle olsun

Hayırlı yolculuklar serkan, seni izliyoruz aklımız ve gönlümüz sende,,, yolun açık olsun sevgilerle.

selam
uzakların bisikletcisine
sabırsızlıkla cekmiş oldugun
kareleri ve başından gecen yol
anılarını bekliyoruz
rüzgar her arkandan essin
hayırlı yolculuklar
benden selam söyle
yollara ...........

Tüm dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

Pedalla Türkiye'nin 4. Gününde Malatya'dayım. Dün Elazığ'da Günay Arkadaşımda kaldık. Bugün birlikte pedalladık Malatya'ya. Çok teşekkür ederim.
Yarın Doğanşehir'e hareket edicem.
Çok zevkli ve renkli bir tur oluyor.

Önemli Doğa Alanlarımız Munzur Dağı Milli Parkı ve Keban Adalarını ziyaret ettim. En kısa zamanda ÖDA(Önemli Doğa Alanları) ve yol fotoğraflarımı paylaşıcam.

Sevgiler...

Sevgili Serkan,

Bu spora yeni gönül veren biri olarak beni eski deli günlerime döndürdün.Hâlâ bu muazzam tura çıkmakta kararlı mısın, çok merak ediyorum.Eğer cevabın evetse, Allah yardımcın olsun...Dediğim gibi ben bu sporda yeniyim ve şuanda form tutmaya ve kilo vermeye çalışıyorum.Ama sana bir şey söyleyeyim mi?.. Harika bir proje, düşüncesi bile beni mutlu etmeye yetti.Eğer gerçekleştirirsen, sana bu turda belli bir zaman dilimi içerisinde destek vermeyi düşünüyorum.
Muhabbetle kal, yüreğindeki o maceraperesti hiçbir zaman öldürme....
Bülent Günerli-İzmir

@çelo
Merhaba Bülent Bey,
"tura çıkmakta kararlı mısın" derken?
Ben zaten çıktım yola. Şuan Projenin 4. günündeyim.

Sevgiler...

Sana helal olsun, sen bu işi kesinlikle başaracaksın...Seninle irtibat kurmak isterim.Tabiki bizim bölgelere yaklaştığında(sen buralara geldiğinde bizimde senelik izinlerimiz gelmiş olacak..)Seninle birlikte pedallamak en büyük isteğim..
Ha gayret kardeş...

Sevgili Serkan,
Dedim ya, daha acemiyiz diye, doğal olarak bu forumu kullanmaktada, aynı acemilik geçerli.Ben senin bu projeyi planladığın en eski mesajına yanıt olarak mesaj atmışım, kusura bakma.Sana sonsuz başarı dileklerimi iletir, saygılarımı sunarım.
Sbülent Günerli

Serkan, daha önce de konuştuğumuz gibi; Konya yakınlarından ne zaman geçeceğinden haberim olursa sana eşlik etmek istiyorum.
Haberin olsun Selamlar.

haydi bakalım Serkanım Allah yardımcın olsun.Karadeniz sahillerine bir at bakalım kendini.Sonrası Allah kerim:)

Sevgili Serkancığım Nihayet yolculuğun başlamış, hayırlı, sağlıklı,kazasız yolculuklar diler rüzgarların arkadan esmesini temenni ederim..
Kendine dikkat et. Dualarım seninle. Sağlıkla burada bekliyoruz.

Sevgiler , Başarılar Sağlıklar

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Yolculuk çok güzel geçiyor. Bugün durağım Malatya'nın Doğanşehir İlçesi. Burada Doğanşehir Belediye Başkanının sayesinde Öğretmen Evinde Konaklıyorum.
Herşey yolunda. Planıma uygun olarak gidiyorum.

Herkese Selamlar...

Sevgiler...

saygılar abicim sana söylenecek söz yok eskişehire geldiğinde cevsad bisiklet kulubü olarak seni bekliyor olacağız

Serkan yüreğine sağlık valla merakla beklediğimiz görüntüler gerçekten süper geçtiğin yollarda herbirimizin mutlaka bir mazisi vardır... İlgi ile seni izliyoruz yüreğimiz ve dualarımız sesinle...

Geri