Scudo Sports

Pedal Morlukları

Scudo
Futbol oynayanlar bilir ,tekmelik var, kaval kemiğinizi korur, ciddi derecede problem yaşıyorsanız kullanılabilir yazın çekilmez de kışın sıcak bile tutar.

Nasıl beceriyorsun ben de merak ettim:) Sürüşle ilgili bir sorun olabilir ya da kadro boyuyla ilgili. Onun dışında eğer bisiklet bacak boyuna uygunsa ve sürüş konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsan çarpsan da kırk yılda bir olur. O da bisiklet üstüne filan düşerse ancak:)
Eğer her şey uygunken sen yine bacaklarını morartıyorsan sakarlık diyelim,sadece biraz daha dikkat edersen bence sorun kalmaz.

Hızla giderken aynakol çat ediyor pedal çarpıyor. :(

Kilitli pedal bu sıkıntının kesinlikle önüne geçiyor, eğer imkanınız varsa geçin derim

Bisikletçilerin kaderi denebilir benimde dizim komple mor :D galatasaray forması girsem kamufle olurum belki :D :p tek çözüm SPD olabilir masraflı ama morluklarda insana ayrı bir hava katıyor şimdi :) :D

bu saydıklarınız neden bende olmuyor:D bisikletin kadro boyuyla ilgili olabilir. çünkü ben kendim iri olduğum gibi ayaklarım da büyük (48- 49 no)
bende hiç çarpma olmuyor. inşlllah sorunu halledersiniz de keyifli bir şekilde sürüşe devam edersiniz.

Geri