Scudo Sports

Pedal Dergisi Yayında

Scudo
ikinci sayısı çıktı derginin ben bugün aldım.

1. Sayısını Atatürk havalimanında görünce heycanla almıştım. 2. Sayısının çıktığınıda gördüm fakat Irak ta yaşadığım için alamıyorum. Umarım şubata kadar bitmez

dün kipada gördüm alacaktım nasıldır diye bilemedim. pedal mı güzel cyclist türkiye mi

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
derginin 2. sayısı çıktı. almanızı tavsiye ederim. 1. sayı güzeldi. ayrıca isim olarak türkçe olması nedeniyle de bisikletçiler olarak destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. 3 ayda bir 10 lira veremeyecek bisikletseverler çok çok azdır diye düşünüyorum. alalım ve okuyalım ki eleştirdiğimiz yanları varsa da pedal dergisine yollayalım ve düzeltileceğinide düşünüyorum

Katılıyorum size Serkanoz87.. Yarın ben de alacağım..

İlgili yayın üç ay piyasada kalan güzel bir dergidir.Tüm zincir marketlerde ve birçok mobo noktalarında bulabilirsiniz.

Güzel bilgiler ve iştah açıcı tur fotoğrafları içeriyor. Tavsiye edillir. :)

Pedal dergisi bu ay kendini aşmış.:okyrm:Okumaktan keyif aldığım pek çok yazısı oldu. Fotoğraf yerleştirme, sayfa düzeni gibi şeyleri de artık düzeltmişler. Bu ay neler var şöyle bir değineyim.
V fren kullananlar için Gürsel Akay'dan hiç bir yerde bulunamayacak, ciddiyim, bilgiler var.
Kitapseverler için Aydan Çelik'ten bisiklet ve edebiyatçılar üzerine edebi bir yazı var.
Süte dair bisikletle kullanmalı mı kullanmamalı mı yeni bir bakış açısı var. Şahsi fikrim Eşik civarındaki sürüşlerde kullanılmamalı bu arada:ytrya:
Üç harika tur yazısı var. Bunlardan biri forumdaki arkadaşlardan Can Onur ile uzun mesafe, ülkeler arası turlarla ilgili röportaj. (Nedense forum ismini etiketleyemedim)
Bisiklet ve beslenme üzerine Dr. Can Çiftçi'den bilgilendirici bir yazı. Doktorcum basit ve kompleks karbonhidratlat nelerdir onları da söyleyiverseydin ya, nerden bileyim ben, demek isterdim kendisine.
Başka neler var? Dur bakiyim, kopya çekiyim:islik:Hah Nevşin Mengü'den yine eğlenceli, yine gülümseten bi macera. Mengü'yü okumak ayrı keyif

Bitti mi? Biter mi hiç, bu ay kendin aşmış demiştim, dopdolu. Saat Rekoru hakkında, Esnetme gerdirme çalışmaları hakkında kapsamlı yazılar ve dahası...
Screenshot_20160609-140303.png

Esnetme Gerdirme çalışmaları hakkında bir iki kelam edeyim. Günümüzde yapılan araştırmalar sonucu durağan (statik) değil, hareketli esnetme gerdirme yapmanın daha faydalı olduğu görüldü. Aynı askerde spordan önce ve sonra yaptığımız hareketler gibi. Bisiklette ısınma ve soğuma yaparken bu çalışmaların gerekli olduğu aşikar. Dergide kapsamlı bir şekilde bir çok hareket detaylıca gösterilmiş. Yalnız Stretching, stretch, streç gibi kelimeleri neden kullanmışlar anlamış değilim.o_O

Kapak konusunda dergiye iletişim de bu durumun ifade edilmesi mantıklı görünüyor. Bisiklet dergisi olması güzel. İlk alıp okuyacağım. Gazetelerde bisiklet yazarlarının ve bisiklete dair yazılarının olması hatta bisiklet haberleri son çıkan bisikletlerden güncel haberler bisikleti daha fazla kitleye çekici hale getirir kanaatindeyim.

selam arkadaşlar dergiyi bayillerde bulamadım nerden aldınız acaba..

pedal daha mı yerli oluyor? iksini de aldım ama sanki pedal daha iyi gibi

Cyclist daha detaylı, bilimsel araştırmalar var. Kendini geliştirmek isteyenler okusun :) Pedal daha güncel konulara değiniyor, yerli.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
İki dergide kendi kulvarlarında çok başarılı dergilerdir. Cyclist dergisi aylık ,Pedal dergisi 3 ayda bir çıkmaktadır. Mobo larda, kitap evlerinde ve zincir marketlerde temin edebilirsiniz

ikinci sayısını bugun aldım. bisiklet için yapılan dergilere yayınlara destek vermek gerekir

Dergi yayından kalktı mı internette veya kitapçılarda bulamadım da

Zaten düzensiz yayınlanan bir dergiydi. Belli bir periyodu yoktu. Periyodunu geçtim, instagram hesabı bile doğru düzgün yönetilmiyordu. İçerik olarak fena değildi ama tanıtımına gereken önem verilmediği için gereken ilgiyi göremedi.

• Beğen
Tepkiler: erc00
Geri