Scudo Sports

Pedal çevirirken dinlenebilecek müzikler

Tepki
154
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
mp3 ümde 200 küsür müzik var ama içinde 2 3 tanesi insanı havaya sokup dakikada insanın enerjisini yiyor[BENCE]

Metallica - Sad But True

DJ Toxa - Deep Bass

Badman Riddim - Jump

Angel & Khriz - Muévela

şimdilik aklıma gelenler bunlar bildiğiniz güzel şarkıları paylaşabilirseniz sevinirim teşekkürler

Scudo
söylemem...ben müziklerimi kıskanırım..çok ısrarcı olanlar olursa özelden belki bir ikisinin ismini söyleyebilirm :p

ben pedal çevirirken müzik dinlemek istemiyorum :S belki zamanla geçer.. :)

(bazen kaptırıp bazı parçaları yüksek sesle söylüyorum ama :) )

Kendim söylüyorum genelde :)

söylemeden olmuyo ki :)

Radyo açarım hangisi kulağıma ilk olarak hoş gelirse ona devam ederim :)

Ben arabada sık sık yaptığm gibi Eksen radyoyu acmayı tercih ederdim. Ama ben bisiklette kulağımda kulaklıklarla kendimi güvende hissetmiyorum. Bu yüzden müziz dinle(ye)miyorum. Molalar icin kulaklığım hep yanımdadır yinede.

MP3 olarak; Therion, Epica, Megadeth, Haggard, Iron Maiden yıllardır MP3 playerımdadır. Birde dinlendirici olarak dinlediğim Scorpions, Pinhani, Sakin ve Feridun Düzağac'tan bir şeyler serpiştirmişimdir. Ayrıca Duman ve Bulutsuzluk Özlemi de iyi gider bence (tepedeki cimenlik, yol, güneye giderken falan tam bisikletlik şarkılar :) )
Yukarıda belirttiğim gibi senfonik ağırlıklı şarkılar yıllardır durur yerinde (bende anlamyorum neden sıkılmıyorum :) cok cok 1 ay ara veriyorum).
Playerımda genelde değişiklik yaptığım müziklerim bu dinlendirici tabir ettiğim cabuk tüketilen parcalar...

Bisiklette müzik dinleyecek olsaydım tercihim yine bunlar olurdu. Ama etraftan tamamen kopmamak icin listemi biraz daha sakin parcalara yönlendirirdim yinede. Bence yinede bisiklet sürerken dünyadan fazla soyutlanmamak lazım Yoksa o soyutlanma, yakınlarınızı ellinde somut bir kötü sonuc olarak kalıcılaşabilir :) Kazasız pedallar...

Aman İstanbul gibi bir yerde kulaklıkla müzik dinlemeyin,dikkatinizi çok dağıtır kaza yaparsınız aman dikkat.

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
@Uğur KARAKAYA

Bunu söylemek için konuya girmiştim sadece

@Umut SEFLEK

radyo eksen de ne çaldığını merak ettim :)
zira bu tarz şarkılara anca rockfm(94,5) gider.tavsiyede ederim.bazen feci gaz verici parçalar çıkıyor.yolum müsaitse kaptırmamak elde değil.
biskletteyken dışarıyı duyacak kadar seviyede müzik dinlemek bana daha iyi geliyor.diğer türlü gittiğim yoldan pek anlamıyorum.
birkeresinde başıma olay geldi,o da ana yola bağlanmak isteyen polisi duymadım sirenle beraber kornasını duyunca fark edebildim.
bunlarında bisikletteyken müzik dinlemek iyidir (94,5)

@sedat_slave

Tavsiyen icin teşekkürler. Radyo Eksen de iyi calar ama Rock FM gibi değil tabi. Rock FM radyomun 2. hafızasındadır. Caldıklar zaman gercekten iyiler. Ama gel görki sabah saatlerindeki o muhabbet bitmek bilmiyor. 35 dk'lik yolda bir şarkı dinleyebiliyorum ancak :) Eksen ard arda sıralıyor şarkıları pek konuşma yok. O yüzden Eksen birinci tercihim.

Eğer yapacağım yol ortalama düzlükte ise daha çok trance parçaları tercih ediyorum.Sebebi trance parçalarda dikkatimi bozacak aşırı bir vokal yok.Sadece belli bir ritim var.Bu ritme uyarak yüksek kadans pedal çevirmek çok daha rahat oluyor.

maNga - Fly To Stay alive dinleyin kulağınıza bir reklamdan tanıdık gelecek

bu şarkı favorimdir.Skrillex' in her şarkısı bisiklette adamı uçurur :D O yüzden tavsiye etmiyorum.En son dinlediğimde saatte 55 km hızla keskin bir viraja girmiştim.:D

Trip hop
Jazz
Dubstep
Rock
Şarkıları yolun durumuna göre dinlenebilir - Söylenebilir tabi ama bende trafiğe açık alanlarda dinleme taraftarı değilim, trafiğe kapalı insanların olmadığı yerlerde sürüyorsanız dinleyebilirsiniz tabi.

metallica dinlersem ben , hızımı alamam arkadan tıra çarparım , klasik müzik vs dinleyin bence ya da rock müzikle gidip klasik müzikle dönebiliriz , yorulmuş kaslara , dinginleşmiş ruha iyi gelir klasik .

Geri