Uğur Uslu
Üye
- Tepki
- 4
Ne yazık ki bu konuyu okumadan bir gün önce pedal bisikletin internet sitesinden iki ürün siparişi vermiştim. Bir tanesi vidalı rubleler için arka göbek diğeri ise Megarange ruble. Bu yazıyı okuduktan sonra çok şaşırdım, tedirgin oldum. Acaba bana istediğim ürünleri gönderecekler mi? nasıl bir sorun çıkaracaklar? diye sormaya başladım kendi kendime ve bugün sabah siparişim elime ulaştı. Paketi elime alır almaz bir terslik olduğunu anladım. Paket, olması gerekenden daha hafifti. Bir sorun çıkacağından emin olarak paketi açtım. Gazeteye sarılmış iki ürün. Birine baktım sipariş verdiğim göbek doğru gelmiş, öbürünü elime aldım ulan bu ne hiç rubleye benzer bi yanı yok bunun
neyse gazeteyi soydum ne gördüm dersiniz vidalı tip tz50 arka aktarıcı. Şu kanca tipindeki eski usul modelden olsaydı işime yarardı, nereye takacam ben bunu
İnternet sitesine girip kendilerine mesaj yolladım, yanlış ürün göndermişsiniz, değiştirilmesini istiyorum diye, cevap aldım mı? Hayır. Telefonla aramaya tenezzül eder miyim? Anlaşamayacağımızı bildiğim için etmem, gerek yok kafa yormaya. Peki bir daha alışveriş eder miyim bu şahıstan? Tabi ki etmem. Benim hatam, bu yazıyı geç okumak oldu. Erken okusaydım pedal bisikletin sitesine bile girmezdim. Neyse olan oldu artık. Herkese geçmiş olsun! Benden tavsiye Pedal Bisikletten bir şey almayın. He konuyu okuyup yine de o kişiden alış veriş edecek olanlar varsa, sürprizlere hazırlıklı olsunlar derim.