Scudo Sports

Pedal Bisiklet nasıl kazıklar...

evet arkadaşlar abartılı fiyatlardan hepimiz şikayetciyiiz.elin gavuru bu işi gercekten yapıyor.ama neden elin gavuru yerine bizim kendi insanlarımız nemalanmasın?sirkecidekiler sözde toptancı ama malesef normal üstü parekende satıyolar.tabiki buna kira fazlalığı eleman ücret yüksekliğide malesef yansıyor.tecrübe yenilen kazıkların daniskası diyerekten.bizde öğrenicez nerden alalım .kimden destek bulalım diye.bende atilla bisikletten tamir işlrimi falan hallettiriyorum.en azından tecrübeli kadroları var.bi eksiğimizde bisiklet tamir ücretleri.ucuk fiyatlar vede cok büyük memnunuyetsizlikler.akort ayarı yerel mahalli bisikletcilerde 5 tl veyahutta bisikletcinin cay ikramı olmasına ramen ücretsiz bile olmakta iken .isim vermek istemediğim diğer firmalarda 25 tl 30 tl jant başı akort üçretidir.sadece bi mal aldığımızda değil.yaptırdığımızdada sorunlar büyük..elele versekte bunnarın değişmesi zor gibi.nasılsa mecburuz........

Scudo
@haceli yılmaz

haco sen yapma bari.ne demek mecburuz.yemin ederim kafamı iyice bozarlarsa haftalık sipariş vermeye başlarım yurtdışından topluca...herkesden ödemesini alırım inanılmaz ucuza çıkar üstelik...o isim vermek istemediğin kişilerin yada kurumların isimlerini de söyle bence.burda iyi kötü ak kara çıksın ortaya . amacımıza ulaşalım... pedal sportifin sirkecideki sahibinin adıda bülent birson .. hatta gidenlerden ricam dükkanların isimlerine baksınlar ve içeri girip onun bunun fiyatını sorup almadan çıksınlar... yada aklınıza gelen her türlü kıllık makbüldür bunlara...

Ankara da bu tarz dolandırıcılar var mıdır ? Varsa kimlerdir ona göre pazarımızı çarşıya uyduralım.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
sirkeci potansiyel üçkağıt yuvası gibi olmuş:mad: oraya gittiğimde dükkan görevlilerinin hal ve tavırları gerçekten insanı tedirgin ediyor. haşim işcan'a hiç gitmedim. orada durum nasıl acaba? genel olarak mı bisiklet pazarında böyle bir durum var yoksa?

• Beğen
enver iyi fikir şu tekerlek olayları dışardan bize kaça mal olur malum teker eskitiyoruz bir de ruble artı zincir artı ayna kol..ama ayna kolun tek tek yapraklarını istesek nasıl olur acaba ...şimdi benim teker eskiyecek ,ruble ve zincir...ayna kol büyük diş değişti slx ayna kol ikinci ve üçüncü yaprakları getirtmece olursa dışardan kaça gelir kargo parası vereceğiz tabi ucuza gelirse valla niye dışardan almayayım..iç lastikleri 700 çarpı 35 ler-cst ler kaç paraya getirtirebilirim ,maxxis overdriver 700 çarpı 32 teker burda 100 lira....kargo ile bana aynı fiatamı gelir 80 e gelirse 20 lira karım var yahu tekerde, zincirde keza durum nedir valla bu işe ben varım ,bence bu işi yapalım ve araştıralım niye burda fazla para vereceğim yahu..

evet evet bu işi yapalım.kurunun yanında yaş da yanacak gibi ama derdimiz iyi olanlarla değil..ben şahsen burada delta bisiklet ve metin bisikletden memnunum.gerçi metin abinin yanına senede bir gidebiliyorum.ama deltaya her allahın günü :D hatta ortaköyden burak kardeşim beni görünce kasa altına falan giriyor ;) bu olayı başlatıyorum resmen.toplu sipariş ve 15 günde bir sipariş verme olayı hazırlığı yapabiliriz...benim öncelikli sipariş verebileceğimiz yer önerim (link) alternatif olarak da (link)

ama asla ve asla PEDAL SPORTİF'den almıyoruz...talepleri ve istekleri bana face adresimden bildirebilirsiniz. burayı o amaçla kirletmeyelim..face de che guevara resminin olduğu enver avcı benim arkadaşlar.ekleyin ve ne aradığınızı söyleyin en kısa sürede temin edelim. belli bir birikme olduğunda hemen sipariş geçelim...

• Beğen
Tepkiler: tt2000
ben de yaklaşık 1 ay önce heybe almak için ( o sıralar hiçbir yerde aradığım gibi heybe bulamıyordum ) uğramıştım, tam ihtiyacım olan heybeyi buldum fakat adamın bana karşı olan terbiyesilziği ve bir mağza sahibine yakışmayan, müşteriyle dalga geçer gibi olan tavrları yüzünden oradan alışveriş yapmamıştım. Alışveriş yapmadığım için çok ta mutluyum sonrasında dechatlon dan işimi görebilecek güzel bir heybe almıştım fakat keşke bu adama karşı yapabilecğeim daha çok şey olsaydı da yaptığı terbiyesiliğin farkına varsaydı diye içimde kalmaıdı değil.

• Beğen
vay beeeee.bak şu adama.herkese kazık atmaya çalışmış yada ukala terbiyesizce davranışlarda bulunmuş...bu adamı piyasadan silmek şart oldu... herkese duyurun lütfen...kimse gitmesin bu sahtekarlara.kredi kartımı verdiğimde %18 komisyon ilave ederim dediğinde itiraz edince kapımda kredi kartı geçer diye birşey varmı.işinize gelirse diye rest çekti...geçmezse kullanmıycaksın kredi kartını... lan ne sahtekar insanlar türemiş camia'da..ama bunları kaybetmek yada baş tacı yapmak bizim elimizde.ben bu adamı rezil kepaze etmek için hatta silmek için ne gerekiyorsa yapacağım.ama en can alıcı işi yakında yapacağım ve iş bittikten sonra buradan duyurusunu yapacağım...yakında...

• Beğen
Tepkiler: tt2000 ve Koray06
Anlatmaya değmez, benide iyi oltasına takmıştı Bülent bey, mecburiyetten sesimi çıkartamadım yoksa söktürecektim taktığı parçayı. Birdaha gider miyim ? HAYIR :boese157:

işte bu... amma çok kirli çamaşırı varmış bu bülent efendinin.hala gitmeyi düşünen varsa hiiiiiiç beklemesin dostlar....keriz olmayalım... akıllı olalım...

@enver avcı

serbest piyasa diye tuttuklarını tutturdukları fiyata veriyorlar. dışardan getirtmek çok iyi olur bence. yakın zamanda lazım olacak malzemeler liste yapılıp getirtilebilir. fakat miktar fazla olunca gümrük olayı var. dikkatliolmak lazım.

• Beğen
Okumaya başladım, okudukça "ulan benimde başımdan böyle bi şey geçmişti" diye düşünüyorum. birinci sayfa bittiğinde cüzdanı karıştırmak geldi aklıma, sonuç sürpriz değil; cüzdandan çıkan kartvizit "Pedal Sportif Gereçler falan filan".

O zaman bende fixed gear bir bisiklet toplamak için fiyat araştırması yapıyorum, parçaları bulabilirsem buradan alıcam bulamadıklarımı da yurt dışından internet yoluyla alıcam. Ebay ve Amazon da ki fiyatları biliyorum araştırdım uzun süre, yanlış hatırlamıyorsam Novatec marka flip-flop göbek takımıydı karar verdiğim. İnternette ki fiyatı takım halinde 81$ bedava kargo.

Ben bir çok dükkan dolaşıp derdimi bile anlatamadan çıktıktan sonra malum dükkana girdim, önce hiç takmadılar sonra ne aradığımı sordular söyledim. Elimde var dedi getirdi başladı övmeye iyi mal güzel mal sıkıntı çıkarmaz ve ön göbek 80$ arka göbek 85$ dedi ve ben o an internetten bikaç takım alıp 100$ dan satmanın planlarını yapmaya başladım.

Sonuç olarak bu dükkandan alışveriş yapmadım ama 3 dakikalık muhabbette sağlam geçirme hevesi olan bir esnafla tanıştım.

baska yere baska isimle acar bi dukkan, bitiremezsiniz de ama uzersiniz. bu isi usulunce yapanlara karsi yurt disinda dogrudan siparis. madem bu kadar hakseversiniz, biraz ayip bir davranis.

• Beğen
Tepkiler: M.Çalışkan
ben Pedal Bisiklet'ten hiç alışveriş yapmadım, ne sahibini ende çalışanlarını tanırım... Ancak ankara'dan bir kaç arkadaşımın ürün getirttiğini biliyorum. Onlarda hem fiyattan hemde ilgiden memnun kaldılar.... Birde bir turda iken malzeme lazım oldu... Telefonla arkadaşlar görüştüler... Bizim gittiğimiz güzergahta bir kargo şubesine ürünleri yolladılar ve hiç sıkıntı yaşamadık...

Acaba ilgili şahıs kişiden kişiye farklı mı davranyıor ya da iyi gününe mi denk gelmek lazım(!)

@SALİH TUNÇKIRAN

evet gümrük belli bir orandan sonra vergiye tabi oluyorçbuda yanılmıyorsam 100 euro'dan sonrası için geçerli.bu sebeple ara limiti tam olarak öğrenerek belirli periyodarla ve kimseyi fazla zorlamadan sipariş vermeliyiz...

@Mehmet Levent

üzmek de yeterli değil.başka bir isimle dükkan açarsa elbet farkederiz.bizler 3-5 kişi değiliz. diğer konuya gelince de burada 100 liraya satılan bir malzemeyi yurt dışında 90 lira diye dışardan almayacağız elbette.ama burada heryerde 100 lira olan bir malı 60 liraya bulursak elbette dışardan alacağız..kimsenin havadan para kazandığını sanmıyorum.buradakilerde o kadarkolay kazanmasınlar bence.bu ayıp davranış değil,hakkaniyetli bir davranış.bende buradaki tüm bisikletçileri gebertelim hiç birinden mal almayalım demedim..ama bülent bey için bu olay kolay kolay kapanmıycak. pişman olup kendine gelir ve ukala kendini beğenmiş ben yaptım oldu tavırlarından vazgeçer de fiyatlarını makul tutmaya başladığı zaman durum değişebilir.ama bu kolay kolay olmayacak.bugün özür dilese bile uzun bi zaman burnu sürtmeli...

@M.Ozkul

vallahi benim de bunlarla ilk tanışmam internetden oldu.verdiğim sipariş 2 yanlış ürünle geldi.aradım yanlışı bana kitlemeye çalıştılar ama telefonda çok da baskın çıkmaya çalışmadı.yanlışlık olsada telefonda sinirimi bozacak birşey olmadı ama yanlışlık onların olmasına rağmen ikinci kez kargo parası ödemek zorunda kaldım.ciddi bir sıkıntı yaşamadığımdan bende gittim dükkanına.sadece ortama bakmak için..ama o zaman bile gelen diğer müşterilere karşı davranış neredeyse '' hadi yahu ne bakıyosun.alıcaksan al almıycaksan çık git bir an önce'' modundaydı. dün gittiğimde o kendinden emin saçma tavrı sergilediğinde '' farkındamısınız şu an resmen işinize gelmiyorda defol git diyorsunuz'' dedim ve o acayip surat ifadesi ile yaniii dedi.yuh beeee.esnafa bak.ama mantık belli.reklam.kötü reklam da işe yararmış.yok artık.en azından ben ve etrafımdaki bir çok arkadaş buna meydan bırakmaz...

@enver avcı

arkadaşım o kadar sinirli gördüm ki sizi, handiyse, silahı alıp dağa çıkacaksınız. sakin olun, sağlığınızdan olmayın. ben siz bahsedene kadar haberdar bile değildim bu firmadan mesela. tamam almayız olur biter. soran olursa ben fikrimi söyler, bişi almak isteyen olursa almamalarını sağlarım.

• Beğen
sizden 5 yaş büyük biri olarak naçizane fikrimi söylüyorum, sizi üzersem afbuyrun ama ben de zamanında deltabisikletten anlattığınıza benzer şeyler yaşadım ama küsmedim kendilerine. kızmadım da. vaveyla da etmedim. zamanla tanıdıkça gökçen beyi, ulaşı, iyi insanlar olduklarını gördüm. ankara bahçelide, küçücük dükkanlarından beri tanıyorum kendilerini, hatta alacaklıyım bile kendilerinden ama bunu burada size birşey açıklamak adına itiraf ettim, kendilerine bile söylemem, o derece samimiyiz.
önerim şu, zarar gören tavrından memnun olmayan, 15-20 bisikletçi birgün bu bisikletçiye gidin. durumu anlatın, anlamadı bir daha bir daha bir daha anlatın. tanımaya, tanışmaya çalışın. kendinizi anlatmaya, kendisini anlamaya çalışın. nasıl büyük bir grup olduğunuzu, taaa ankaralardan, mersinlerden kötü ününü duyurduğunuzu aktarın. kabalaşmadan, o hırlaşsada hırlaşmadan. bisikletçilerin ne kadar iyi insanları barındıran bir topluluk olduğunu anlatmaya çalışın. karşılıklı olarak birbirinizi kazanın. internetin olduğunu, onun sattığı ürünleri birleşip daha ucuza getirebileceğinizi, karşılıklı bir uzlaşı ile herkesin kazanabileceğini belirtin. sıkıntılarınızı ve beklentilerinizi anlatın.

işe yarayacağını umuyorum.

"Bisikletçi arkadaşlarımıza karşı göstermiş olduğunuz kaba, saygısız ve ticari ahlakın sınırları dışına taşan tavır ve davranışlardan ötürü sizden alışveriş yapmayacağımızı bildirmek isterim."

umarım bazı şeyler değişir.

Geri