Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@reha genç

cumartesi antremanımı yaparım pazarda altınımı kaparım diyosun yani

Scudo
olur ama yarışa girmesi lazım önce..

@borab

Bisikletime acımamam lazım önce...:(

@reha genç

kanka kirasını verirsen benim pisileti veriririm :) gerçi full karbondan sonra benimki sana kamyon gibi gelir :)

hacı hastayım ama
deli gibi öksürüyorum
ama cumartesiye hazır olacam..
inşşş yağmur olmaz..

bora bu durumu araştırmak için avukata başvuracağım ....
telif hakları var .............
bakalım ne olacak...............

arkadaşlar bu gün cuma ve ben hala hastayım..
yarın ki bisiklet turu benim için yalan olacak....
ama pazar ordayımm...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
ya gençler noldu bizim topiğe terkedilmiş resmen ,nerdesiniz millet havalar soğudu bisiklet sevdası bittimi yoksa diycem ama bole bişe olamaz sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: naz34
@kerim türk

Kerim kardeş
arada bir senin şimdi seslendiğin gibi "merhaba nerdesiniz " nidası geliyor, karşılığında iki kelam ediliyor, sonrası yine derin bir sessizlik.........:)

Duyumlarıma göre kimi semt değiştirmiş, kimisi topik...
Herkes bir yerlerde bölük pörçük....
Hem yeni moda var şimdi, mesela faceb..k... :D

Ayrıca evlilik hazırlıkları yapan var:) , baba olan var:) , iş değiştirenler var...
Eh biraz da tabi soğuk havanın etkisi var....
Bahara doğru , uzak ya da yakın, nerede olurlarsa olsunlar, yine buluşacak ve yine beraber pedallayacaklardır ... İnşallah.....................
.
.
.
.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@kerim türk

sibel abla iyi özetlemiş mevzuyu:) kardeşim soğuğa çözüm buluyoruzda şu tembellik işini napcaz bilmiyorum :)

• Beğen
@kerim türk

Aaaaaaaaa...! Duymamış olayım, hiç bisi.satılır mı....? :)

Merak ettim şimdi, şu videoyu ...
Burada paylaşman hoş olurdu................
.
.

@naz34

sibel abla facebook sayfamda var. benim evde internet yok bu aralar paylaşamam. ama kerim ilgilenebilir belki :)

• Beğen
valla zeki abi şu internet konusunda ne kadar cahilim ii biliyosun :) sibel abla valla kusura bakma nasıl video koyulur buraya bilmiyorum link ti,mink ti hiç anlamam o işlerden :) ama inşallah zeki abinin faceden bakarsın gerçekten güzel geziydi :) zeki abiyle en uyumlu gezimizdi hehe :D

• Beğen
@zeki günaydın

Sevgili Zeki
ben Face. üyesi değilim.. Bu yüzden bir çok şeyden habersiz kalıyorum biliyorum ama bazı nedenlerden dolayı üye olmayı da düşünmüyorum..
Bu forumda paylaşılan şeylerle yetiniyorum...:) Olsun acelesi yok, internet olduğunda yüklersin , o zaman izlerim..:)

valla zeki abi şu internet konusunda ne kadar cahilim ii biliyosun sibel abla valla kusura bakma nasıl video koyulur buraya bilmiyorum link ti,mink ti hiç anlamam o işlerden ama inşallah zeki abinin faceden bakarsın gerçekten güzel geziydi zeki abiyle en uyumlu gezimizdi hehe

Kerim kardeş
ben de aynen senin gibiyim video ve foto.ekleme konusunda...:D
Hani "bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyemeyeceğim, o kadar yıl ömrümün olduğunu sanmıyorum..:D
Ama bana video ve foto yüklemeyi öğretene, bir tepsi börek+çay ikramı yaparım..Söz :p :p :p

Sağlıcakla ve kayite..............
.
.

Geri