Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
selm trek 390 dick marka bisikletimi satıyorum sadece 5 kere binebildim sıfırı nasılsa benim trek de o siyah renk ayrıca alırken km saati far çamurluk pomba matara eldivene kadar en iyisini aldım 1.200 mal olmuştu ben 800 tl ye ihtiyaç tan satıyorum tel 0555 968 06 65

• Beğen
Tepkiler: naz34
bu akşam

1-evren
2-zeki
3-behçet
4-kertman
5- yener abi (ben yazdım ama onun haberiyok :) )
6-

ilgilenenlere duyrulur :)

• Beğen
@zeki günaydın

Biz 20:30'da Caddebostan'dan Pendik Kaynarca istikametine çıkıyoruz, size uyuyorsa bekleriz. Yok yere ayrı gitmeyelim :)

• Beğen
olabilir. ancak arkadaşlar bostancıdan 20:20 ile 20:30 arası hareket edecekler. ben maltepeden katılacağım. eğer sizde o saatlerde oralarda olursanız kalabalık bir grup oluşturup güzel bir sürüş yapabiliriz.

@zeki günaydın

Hayır biz 20:30'da Caddebostan'dan hareket edip 20:45 civarı Bostancı'dan geçiyoruz. Neyse, başka sefere artık.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
20:20 bostancı hareketle bu akşam

bu akşam

1-evren
2-zeki
3-behçet
4-kertman
5- yener abi
6-harun
7-mert
8-kerim

ilgilenenlere duyrulur

@zeki günaydın

Ben ilgileniyorum...:) :p :eek: :) :p :eek:
Ama bana Tandem gerek.....................:ha:

Sevgili Zeki merhaba

Ara sıra ziyaret ediyordum topiği, bakıyordum kimseler yok..Üzüntü duyuyordum..

Bu gece toplanacağınızı okuyunca çok sevindim..Umarım devamı gelir...
Katılacak olanlara çokkkkkkk selam ve sevgilerimi ilet lütfen...

.
.

• Beğen
@naz34

tabiki iletirim selamlarımı sibel abla. aslına bakarsan biz topiğe yazmadan 1 er şer kişi çıkıyoruz. internete girip yazışmaya zaman olmuyor çok fazla. vakit buldukça kalabalık toplanmaya çalışıyoruz.

kendine çok iyi bak abla. öpüyorum.

• Beğen
@zeki günaydın

Teşekkürler kardeşim..
Halen dr.kontrolü ve tedavim devam ediyor...Tüm özlemler bahara kaldı...:(

Sizlerin birlikteliğiniz beni mutlu ediyor...Boşuna üzülmüşüm :) Telefon ile haberleşip toplanıyorsunuz demek, buna sevindim.....

Bir akşam da benim mahalleye sürün bisileri... :60:
Eğer gündüzden haber verirseniz " börek+ çay " ikram ederim sizlere...:) :) :)

.
.

• Beğen
arkadalar turda ağırlık olarak mtb mı yoksa yol bısıkletı mı var ortalama hız nedır bırde mola? sızlere caddebostandan katılmak ısterım cuma gunlerı bılgılendırırsenız sevınırım lıbadıye tarafından gelıcem

@naz34

yaşamda karşılaşacağımız olaylara aldırmadan pedala basacağız ve ben artık eski kudret değilim ve hız tutkunu oldum....bu da bana zevk veriyor artık....
yol bisikletide almayacağım....
bisiklet zati 10 kiloda dahada düşüreceğim bunu 9 lara çekeceğim ve dahada hızlanacağım tabi bu yaştan sonra neyin hızı dersen sibel kaşınıyorum ben aynı james dean gibi o araba kazasında öldü bende bi rocker -a yakışan bi ölüm şekli ile bisiklet üstünde ölürüm yakışır bana ...neyse kendine iyi bak tekrar büyük geçmiş olsun sevgili dostum ...
üzüntüm büyük hemde çok ....

@kerim türk

hiç bir şekilde iddalı olmadım yukarlarda uçamadım uçsa idim aşağıya fena düşme olacaktı hele hele yaş ilerlemişse ....
yalnız bi gerçek varki yaşamda bu kadar bana yakın olan başka bi gerçek var olmadı ve de olmayacak ....bisiklet artık bana fena yapıştı gerçekte doğru değil bu......
bisiklet-manyak olmak, iyi değil herşeyi unuttum.....
bisiklet yüzünden herşeyi ..
herşeyi ters yüz ettim bisiklet için varsa yoksa o ve 24 saat bisiklet .....
delilik bu megalomanyaklık bu belkide şizofrenlik ama seviyorum bu olayı yapacak bi şey yok....

@Kudret Kurtcebe

Geçmiş olsun sözlerin için, teşekkür ederim..

Benim yokuş aşağı frenleyemediğim hız tutkumu, gözü karalığımı bilen bilir... :in: Kendime olan fazla güvenimin başıma açtığı olay, geçirdiğim kaza 2010 senesinin, tüm turlarından mahrum kalmama sebep oldu.. :(

Ama şimdi "keşke" dememin , üzülmemin faydası da yok.. Olan oldu artık..
2011'in baharına , yazına , sahilde bisi.sürecek kadar iyileşsem bile dünyalar benim olacak..

Hız mı....? Onu artık gençlere bırakıyorum...

.
.

@naz34

evet merak etme bi gün bana bi şey olabilir ...
diyorum ya kaşınıyorum.....
ama yukarası bilir....

Son bi sarılmadan gitmek beni acıtan ..
Şimdilik hoşçakal mekanın cennet olsun ..

Git git düşünme bizi sen rol yaptık biz üzülmüş gibi hep ..
Her gece burda bi melek rüyamdan iner sadece sustuk sen uyanma diye ..

Git Me gökyüzü ışıldar bayram olur elbet bahar gelir kışında ..
rüyaya karışıp sesini duyan var söylesene çokmu zor uyanmak ...

kalbim artık aynı değil baydı yemin ederim =)

Öylesine yazayım dedim .. otur otur yok birşey ... biz biniyoruz keyfimize .. anlayacağın keyfimiz yerinde ... :D

Sevdiklerime selamlar ..

@Mert yagmuroglu

mert ,
bence sen kitap çıkar yukardaki dizeler mükemmel bu kadar güzel yazılır
...harcanıyorsun dostum sen...

Geri