Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Yener ER

ok.yener caddebostanda buluşmaca migros önü saat 20.00

:in: :in:

Pazartesi ve cuma akşamları kabul ederseniz aranıza bende katılmak isterim çarşamba okulda olduğumdan katılamam. Saat kaçta nerde toplanılıyo geçen yaz bostancıda toplanan grup sizmiydiniz akşam saatleri

@okko

selam,gecen sene toplanan gurup biziz hareket saati 20:20 bostancı bisiklet yolu başlangıcı.bekleriz.

@Yener ER

yener abicim sevgiler:)

yahu mod. lardan rica edelimde geçmiş mesajlarımızı silebilelim:) unutuyorum ben :)

Peki balıktan korkan ne yapsın Zeki Bey? Hadi bakalım....

@Kudret Kurtcebe
Merhaba ;

Bu akşam mı, Migros'ta buluşacaksınız? Eğer öyle ise, ben de bu akşam 20'de orada olurum. Amacım Kanlıca'ya kadar gelmek değil; daha çok sizin pedal temponuzu görüp, bundan sonraki turlarda size uyum sağlayıp sağlayamayacağımı görmek.

Bir de, tabii sizlerle tanışmak! :)

İyi günler,
Kerem.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@porter3434
Baliktan korkan karadenizli olmasin kardesim....:)

Gitsin kayserili olsun mesela...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@dantelk

Selam;

Evet bu akşam c.bostan migros arkasında sahilde buluşuruz.Tempomuz Kadıköy'e kadar fazla yüksek olmaz sanırım.Haydarpaşa'dan sonra biraz yükselir.:)Bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: dantelk
@porter3434

balık iyidir. omega 3 hesabıı.:) haa korkan varsa yemesin orası ayrı mevzu:)

Porter3434 Bey; özel mesaj yazma yetkim olmadığı için buradan cevap verebiliyorum.

Dün akşam yaşadığım şey tam olarak düşmek değildi aslında; yandaki h100 panelvanın aniden açılan kapısına girdim...

Bende fazla bir şey yok, bu sabah bilek filmi çektirdim, temiz çıktı. Neyse ki kafamı sağa sola vurmadım, ve önemsiz bir yaralanma ile atlattım.

Bisikletimin durumu daha kötü; az önce atölyeye verdim. Ön fren gidik, zincir alakasız bir yere dolanmış, ve arka bagajın değişmesi gerekiyor. Neyse ki kadroda eğilme yok.

Tura hazırlıksız çıktığımı düşünüyorum, en azindan ön farımın olması gerekirdi.... Ve belki de daha fazla tecrübemin; ilk defa üzerime kapı açıldı.

Doğrusu, kazadan sonra yaklaşık 15dk boyunca düşme yerindeydim; çünkü bisiklet de ben de hareket edemeyecek durumdaydık. Üzerime kapıyı açan kamyonetin şöförünü, beni Kadıköy'e bırakması için ikna etmekle uğraşiyordum.

Ne yalan söyleyeyim, kaza pek can sıkıcı bir şey de değil, bu kadar hafif atlatıldıktan sonra. Bunlar bisiklet kullanmanın tatlı çileleri diye düşünüyorum.

Ancak kazadan sonra sizlerden hiç kimseyi yanımda görememek beni müthiş hayal kırıklığına uğrattı... Sadece benim arkamdan gelen arkadaşımız (İlker Bey herhalde), yanımda bir an durup "düştün mü" dedi, ben de "kapı açıldı" dedim. Sonra İlker Bey yoluna devam etti. Gece de Kudret Bey'in attığı ilk mesaj "dostlar teşekkürler"den ibaret oldu.

Daha fazla da söyleyebileceğim bir şey yok sanırım.

Hasar durumumu özel mesajla sorduğunuz için teşekkür ederim. Ayrıca daha sonra beni bulmaya çalıştığınız için de teşekkür ederim.

İyi günler...

@dantelk

büyük geçmiş olsun arkadaşım. çok fena bi durum bu araçların kapısının aniden açılması. başıma gelmişti benimde. ucuz atlatmışsın.

maalesef düşmek, bisiklete gönül vermenin kaçınılmazı..önemli olan donanımların tam olup bu durumun minimize edilmesi..

tekrar geçmiş olsun..

@dantelk

Çok geçmiş olsun....

caddebostan'dan hareket ederken yorulduğum yerden geri dönerim dediğin için açıkçası durumun bu kadar ciddi olduğunu düşünmedik hiç birimiz.Ancak İlker arkadaşımızdan aldığımız bilgi çok ciddi bi durum olmadığı şeklinde olmasına rağmen Harem'e kadar geri gidip kontrol ettik.Fakat seni göremeyince döndüğünü düşündük.Hayal kırıklığına uğramanı istemem ama bizler sosyalleşmekten çok biraz daha antreman havasında yaptığımızdan dolayı bu sporu herkesin kendi sorumluluklarını bildiğini varsayarak hareket ediyoruz.

Özelllikle akşam turlarında farkedilmek çok önemlidir.Keşke bu tarz olaylar olmadan tedbirimizi baştan alsak.Bu olayın sende hayal kırıklığı yaratmasından ziyade iyi bir tecrübe olarak yer almasını tavsiye ederim.Hepimiz yetişkin insanlarız.Kimse kimseye ne yapıp yapamıyacağını söylemez.Ama bisikletinde belli altın kuralları vardır.Bunlardan vereceğiniz her taviz girdiğiniz tehlikeyi biraz daha arttırır.

Kısa zamanda görüşmek ümidiyle..

Evren

Geri