Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Selam millet,

Bugun hava kuru. Bir Kartal yapip gelmek isteyen var mi?

Scudo
@Mehmet Karaçam
Yarin aksam yagmurlu gosteriyor ama kismet....

sabah işe geç gittiğim için 08:30 da çıktım hava çivi gibiydi ama çevirince ısındım zaten iyide oldu sabahtan çıkmak 33 ortalama bostancı-dalyan-erenköy yapıp güzel bi ter attım.akşam sürüşe gelemiyorum nöbetim olduğu için size iyi sürüşler, yarın akşam yağmur olmazsa çıkalım...

@Mehmet Karaçam
Behcet hocam da gelicek bu aksam... Sen nobeti yarina aktaramaz misin?:)

@Yener ER

malesef abi bu saatten sonra değiştiremem dün belli olsaydı belki olurdu ama geçti artık size iyi sürüşler.

@Mehmet Karaçam
Saglik olsun o zaman...

Yarin tekrar cikariz insallah...:)

@Yener ER

yener bey hasta olursam okul için rapor almak çok zor ve 3 gün devamsızlık hakkımız var

@bullshark
Selim bey,

Sizi anliyorum...:) Bu arada Canakkale'ye hangi tarihte pedalliyorsunuz? Sizinle Tekirdag'a kadar gelmek isterim tarih uyarsa.....

selm trek3900disk aldım 2 saat önce ama hatamı yaptım bilmiyorum sevinemiyorum içim tedirgin nasıl bir bisiklet iyimidir boyum 190 kilo 98 bisikletin boyu 21 sanırım satıcı çok güzel bir seçim dedi ama birde siz nediyosunuz lütfen acil yorum bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
@Mehmet Karaçam

evde değilim okuldan giriyorum foruma. eve gidince direk atıcam

@özgür okyay

Şahsi düşüncem alırken içinize sinerek almanızki almışsınız. Hala bi soru işareti varsa aklınızda biraz binin ilerleyen zamanlarda keyif aldıkça benimsersiniz. Duruma göre çok içinize sinmesse değişiklik veya komple satıp değiştirirsiniz ;) boy ve kilo konusunda kafanıza hiç takılmasın ben 2 metreyim 21,5" aldım siz 1.90 la 21"e rahat rahat binersiniz..Hayırlı olsun kazasız sürüşler..

arkadaşlar bu konunun yeri burası değil!! lütfen ilgili bölümde konuyu açarak fikir paylaşımını yapın...

Geri