Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Aksam guzel surus oldu. Katilan herkese tesekkurler. Bu aksam yagis olmazsa tekrar yapabiliriz...

Donuste Behcet hocamla Basibuyuk rampasina vurduk. Performans epey azalmis. Antreman yapip tekrar tempo kazanmak lazim....

Scudo
@Mehmet Karaçam
Yagmur olasiligi var gibi gorunuyor ama insallah kuru olur. Dun yaklasik 80 km kullanmisim ama yetmedi galiba...

@porter3434
Insallah accuweather hakidir zira Wunderground da % 30 yagis olasiligi var diyor....

havalar biraz daha erken aydınlanmaya başlasın, sabah 06:00 da kalkıp 1 saat sürmeyi düşünüyorum.hem sabah sporu yapmış olurum.dün denedim bisiklete binip işe gittikten sonra epey iyi oluyor.

@Mehmet Karaçam
Super fikir ama ben zaten is icin 6'da kalkiyorum......:(

selm arkadaşlar dün trek3900disck aldım pedalına basmak için sabırsızlanıyorum herhalde cumartesi den önce çıkamam pendikte oturuyorum sahil yoluna çok yakın sabah 7 gibi pendik kartal o civarda çıkan varmı beraber pedal basa bilirmiyiz gerçekten çok heycanlıyım yerimde duramıyorum tşk

@özgür okyay

30 km/h tempoya ayak uydyrabilecekseniz neden olmasın birlikte pedal basarız tabiki.ancak cumartesi günü belirttiğiniz saat biraz erken gibi.

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
30km süper olur uzun zaman oldu bisiklete binmeyeli ben bu gazla hocam 300 km yaparım gibi geliyor 7 biraz erken gibi evet ama 11 gibi işe gitmem gerekiyo siz kaç gibi çıkıyosunuz tşk

@özgür okyay

çok güzel ancak 30 km gittiğimiz mesafe değil ortalama hızımız.sürüşlerimizi ve tarihlerini bu başlık altından takip edebilirsiniz en kısa zamanda birlikte pedal basmak üzere görüşürüz

• Beğen
@özgür okyay

30 km hız değil. ortalamamız 30 km. ayrıca uzun zamandan beri bisiklete binmeyen insanın 30 kilometreyi bırak 25 km yapsa iyidir. ;)

• Beğen
@bullshark

selm yaklaşık 5 sene önce haftanın 4 günü pendikten kadıköye dere ağzı fener bahçe tesislerine gidip geliyodurdum tekrar yapabilirim sanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@özgür okyay

yaza doğru guruptaki sayı arttığından pendik tarafından gelenler olabiliyor.Naz34 (Sibel Hanım) pendikten hareketle bostancıya geliyor mesela sayı bu yaz dahada artabilir başlıktan takip edip birlikte bostancıya kadar gelebilirsiniz.

• Beğen
selam yeni aldığım trek3900disck bisikletin tekerleri biraz kalın gibi geldi bana ben genelde sahil yolun da kullanacağım için hızımı keser gibi bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz ince asfalt lastiği takılı bilirmi veya önereceğiniz marka varmı teşekkür edrim

@özgür okyay

kalın dişli arazi lastiği aldıysan asfalt yolda hızını biraz olsun etkiler,ancak hepimiz MTB kullanıcısı olduğumuz için çoğumuzda bu tip dişli lastiklerden mevcut eğer illaki silik lastik kullanıcam diyorsan schwalbe veya maxxis' in modellerine bakabilirsin.tabiki silik lastik dişli lastiğe göre sürüş açısından biraz daha fark edecektir.

• Beğen
@özgür okyay

fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor mesela schwalbe nin ürünleri biraz daha pahalı ancak oldukça dayanıklıdır.internetten biraz araştırma yaparsan fiyatları görebilirsin burdan link veremiyorum.

• Beğen
17.02.2010 Gece Sürüş Tayfası
Bostancı Bisiklet Yolu
Saat 20:20

1- Mehmet
2- Yener
3- ??
4- ??
5- ??

Umarım yağmur yağmaz yüksek tempo pedallayıp güzel bir ter atarız...

Geri