Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@zeki günaydın

zeki abi bu mesajı görmedim soğuğa aldırışta etmedim :) ve pendik yaptım:D .. Hergün binicem diye :) evren abininde dediği gibi oturan yerlerim dondu:rolleyes: :D daha fazla kasmam biraz yumuşasın artık hava öyle devam edicem :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Scudo
Selam Arkadaslar,

Yarin hava gayet iyi gorunuyor. Yagis yok, gunduz 15 gece 9 derece gorunuyor.... Bence surus icin uygun...

Benim bilegim de tahminimden hizli bicimde iyilesiyor.....

Yarin cikabiliriz gibime geliyor.... en azindan Kartal'a kadar gitsek gelsek yeter...

@Mehmet Karaçam
Ben daha bu aksam cikamam ama yarin cikarim.......

23.12.2009 bostancı pendik gece sürüşü katılım listesi

1-Yener
2-zeki
3-mehmet (nöbeti yoksa kesin gelir )
4-behçet abi (bu akşam çıkmazsa oda gelir)
5-mert (her akşam çıkacam dedi)
6-selçuk-(bir ihtimal)
7-?

gidelim gidelim yarın akşam .. 20,20 de bostancıdayım ... pendiğe çıkarma yapıcaksak ben maltepedemi ekleme yapsam :D malum kartalı görene kadar yol bitmedi pendik kasarmı ? kasmassa adam değil bostancıdayım 20.20 .. görüşürüz ..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Mehmet Karaçam

anaa heep unutmuşum haa. bende cumartesi için tur planlıyodum.

vaow :) ilk defa duyuyorum .. Ama sanırım harika bi olay .. nasıl bir gezi olur zeki abi istikamet nereler olur ortalama ? ve katılıyormuyuz ( bende gelmek istiyorum :) )

@Mert yagmuroglu

CM ye katılırız sanırım. duruma göre haber veririm sana mert. eğer katılmadıysan daha önce , ben CM ye katılmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
evet güzel bi organizasyona benziyor .. yalnız ben tam havaların ayaz ve soğuk döneminde binmeye başladım :D izin vermiycem soğuğun beni bisikletten soğutmasına binmeye çalışıyorum :) bu organizasyondada bulunurum haber vermen yeterli zeki abi ..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@zeki günaydın
Zeki bey,

Cumartesi hava yagmurlu gorunuyor. CM biraz sonuk olabilir..... Bu aksam yetisebiliyor musun?

@Yener ER

yağışlı olursa gidemeyiz tabi:( abi bu akşam 7 de hareket edecek servisler. yani 1 saat gecikmeli. trafik olmazsa yetişecem

Geri