Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@zeki günaydın

Tandem ile görüştüm, yeni çamurluklar 2 gibi gelecekmiş, 2 ye doğru orada olacağım, siz de dönmüş olursunuz bisikletimi alıp belki dönüş yolunda size katılırım, cepten ararım seni.

Size hainlik edip "soğuk nefes" e alternatif "Alacakaranlık" pedal grubu kurucam ulam :D

Yok yok walla şaka, kafama pompayı atma hemen :eek:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Scudo
walla daha maaş alamadım Zeki alsam heryere goturebılırım :D haftasonu iş yokta bu pazar mesai var.. bugunde gelmek isterdim ama sabahın köründe nereye yaw :) geç yattım zaten kalkamadım o saatte.. belki birazdan çıkarım die düşünorum ama kımse olmaz heralde yarın ki yarış dolayısı ile..

@inferno8719

dostum adamlar kablosuz ,cepte taşınan ve konuşmayı sağlayan aleti insanların iletişimini kurmalrı için boşamı kafa patlatmışlar:) adam bi arar bee. biz o sattlerde sürüşümüzü tamamlayıp grubumuzun kurulşunu 5 litrelik fıçı ilekutluyoduk. kaçırdın:)

@Can Arpat

eğer grubumuza soğuk "nefes" dersen pompayı atcam abi.:) soğuk "efes" yahuuuu :) (selçuk abi latife haa pompa mompa atmak bize ters:) )

yarıştan bir gece öncesi tüm bakımlar yapıldı herşey sabah için hazır...

http://img192.imageshack.us/img192/3219/sany1137.jpg

bu resimde yarıştan sonra çekildi aradaki 7 farkı bulun bakalım...:)

http://img693.imageshack.us/img693/8601/sany1144.jpg

çok keyifli ve güzel bir organizasyon oldu.bizi desteklemeye gelen tüm arkadaşlara teşekkürler bir dahaki yarışta görüşürüz...

zeki sendeki fotolardan 1 kaç tanesini yüklermisin?

nerde içtinizki yaw :) kapalı mekandaydınız heralde yoksa sahilde gorurdum :) nese ders olsun bi dakine o teknolıjıyı kullanırım :)

beyaz bisiklete yazık olmuş :) ee söleyin bakalım kim sonuncu oldu :D

@inferno8719

dostum arkadaşlar çok mütevazı insanlar olduğundan dereceleri açıklayıp diğerlerini üzmek istemiyoruz. :) öyle karar aldık yani:)

Mehmet parkurda çekilmiş birkaç güzel fotoğrafın var.Gördün mü?

@ysnymn

U 23 de 3 tur atanların birincisi olmuşum:eek: Tur başına ortalama süremi hesaplarsak devam etseydim 6 tur sonunda ilk 2'de olacaktım :( keşke devam etseydim pehhh.... Ama olsun yinede zevkliydi.Bi dahaki sefere bırakmayız olur biter :D Katılan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Geri