Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
aga olmuyor olmuyor gelemiyorum. şu turları saat 21 'e alamadık gitti.

zate arka cantıda bozdum tellerin bir kısmı yalan oldu... bu akşam nasip olur ise tamir edecem.

kolay gelsin hepinize

beyler küçükyalıda hava ağırlaştı. yağmur ve rüzgar hafife alınacak gibi değil. bu şartlarda salon beyefendiliğine yatıp çıkamıcam:) çıkabilecek arkadaşlara iyi sürüşler.

saygılar..

@porter3434
Selamlar...

Aksam ben ve Mehmet ciktik ama tur yapamadik. Hem yagmur hem de ruzgar cikinca cadde bisikletten evlere dagildik....

Sanirim hafta sonuna kadar da tur olmaz hava hep yagisli:(

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
en azından teşebbüs etmişsiniz.:) Benim bu aralar yoğunluk başladı..Bakalım nasıl olacak:(....

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@porter3434
Hocam islerin yolunda gitsin de varsin bir sure boyle olsun...

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Mehmet Karaçam
Bugun hala yagisli olacak ama yarin ve Pazar gunu icin oldukca iyi gorunuyor... Degerlendirmek lazim....

@Yener ER

yarın sabahtan bisikleti bakıma götürücem pazar günkü yarış için bi elden geçmesi gerekiyor hemde arazi lastiklerini takıcam vakit kalırsa yarın pedallarız. bu akşam yağmur yağmazsa çıkalım...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
18.12.2009 GECE SÜRÜŞÜ (YAĞMUR YAĞMAZSA)
BOSTANCI BİSİKLET YOLU BAŞLANGICI
SAAT 20:20

1- Mehmet
2- Zeki (yağmur yağmazsa)
3- ??

memet nerde bakıma gidecen leyn gene paramı vercen bana ısmarla bi bira ben yapam

yarın hava güzel olacaksa yapalım bişeyler. cumartesi ben herşeye varım

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@borab

abi yarın rutin bakım yapılacak işte ya temizleticem güzelcene bisikleti yıkama falan :) cumartesi yapalım bişeyler.dur arıcam seni birazdan bu akşam içinde bişeyler yaparız belki ;)

Yarin hava iyi olacak gibi gorunuyor.. Ben buyuk ihtimalle sabah erken bir Pendik yapabilirim........

Sabah saat 8 gibi Pendik'e gelmek isteyen varmi?

@zeki günaydın
Bu aksam tur falan olmaz zaten. Acute waether'e gore hava yarin iyi olacak gibi. Gercekten gorundugu gib olursa ben sabah 8 gibi cikarim....

@zeki günaydın

Bu akşam ki durum mu kaldı daha her yeri sel götürüyor :(

@Mehmet Karaçam
sen ne demek istiyorsun acikla bize?:)

Geri