Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@zeki günaydın

Güle güle kullan kardeşim, kazasız belasız bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@TOYGAR YONTGAN

abicim çok sağol.dayig ci olcam bende abi. bunun için gerekli evraklarım ve yeni meridam hazır:) birlikte pedallıcaz inşallah..

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@S.Emre DURMAZ

saol emre. yeni bisiketim ve ben daha seninle tanışamadık. inşallah en kısa zamanda birlikte pedallarız. sanada kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: S.Emre DURMAZ
@zeki günaydın

zeki hayırlı olsun, kazasız belasız kullan...durmak yok bundan sonra hava kuru oldumu dışardayız...güle güle kullan çok güzel bir bisiklet aldın hayırlı olsun...

• Beğen
@Mehmet Karaçam

kardeşim çok saol. ilk sen not verdin bisikletime. diğer bisikletcanavarlarının canlı yorumlarını ilk turda alacam:) ayrıca fotoğraf yüklemedeki yardımların içinde teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@zeki günaydın
Kardesim hayirli ugurlu olsun yeni bisikletin.......

Kazasiz belasiz suruslerin olsun.......

• Beğen
@Yener ER

yener abi çok saol.teşekkür ederim. hepimizin kazasız sürüşleri olur inşallah. yarın akşam hava iyi olursa en azından bi kartal yapalımda şu bisiklet yolu bi öğrensin abi,alışsın. sonra yabancılık çekip "vay ben buraya gelmem, vay ben şuraya gitmem" demesin:):) bostancı-c.bostan tarafına bi tur attırdım, sesi çıkmadı. bakalım kartal taraf için ne dicek kendiler:):): (farkettim çok fazla geyik koktu) :)

Vay zekiciiim Islatalım:D :D :D Hayırlı olsun renk seçiminde bende aynı fikirde olupta seni etkisi altında bırakan değerli şahıslarada buradan teşekkür ediyorum.iyiki asker yeşili olanı almamışsın.Senin için sorun yaratacaksa ve değiştireceksen selene talibim ! :rolleyes:

• Beğen
@reha genç

reha saol abicim. ıslatma olayı en kolay kısmı biraderim:) renk seçiminde senin ve nurcan hanımın etkisi ollmadı değil:) moruk bukelemun gibi ha. renk değiştiriyo kadroo:) sele konusuna gelince; kardeş benim köşe takımını ve salcano impetusumu paketletip samsuna gönderdim. yeni selenin rahatlığı , eski köşe takımıyla eşdeğer. yani üzgünüm kardeşim.:):)

@zeki günaydın

Eyvallah sen rahat ol yeter .başka sele buluruz no problem.ileride maşa ve aynakol takviyesi gerekecek ama baya ileride min. 6 ay... bide rahat edebilirsen yapabilirm dersen bu bisiklete spd yakışır ona göre... tekrar güle güle kullan

• Beğen
@zeki günaydın
Sevgili Zeki,

Sanirim ben yarin tura falan cikamam... Bunun ilk nedeni vucudum isyan edicek. Cuma Pendik turu, Cumartesi Aydos ve bugun Darlik baraji ki en zorlusu buydu zira toplamda 150 km yaptik ve bazi bolumler oldukca zorluydu..

Ama siz giderseniz iyi turlar...

• Beğen
@Yener ER

Allah pedallarına ve kaslarına zeval vermesin yener abi:) sen dinlendikten sonra çıkarız. pendik orda biz burdayız:):)

@reha genç

rehacım biliyosun benim özel durumdan dolayı spd olayı biraz zor. ama maşa işini bahara halledecez. mehmet gibi sid maşa alamayız ma bi epicon taktırcaz artık.

@zeki günaydın

önemli değil kardeşim her zaman elimden geldiği kadar yardım ederim..epey bi uğraştırdı bizi fotolar ama o da bisikletin güzelliğinden olsa gerek forum bile afalladı merida yı görünce :D

• Beğen
Sevgili Mehmet, Yener, Furkan geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim...
Öksürük bitti ama, ilaçlar bitene kadar bisi. sürmeye izin yok..Dr.emri..:(

Sevgili Zeki Merida bisi.n hayırlı olsun... Allah ikinizi de nazarlardan saklasın.:p

En kısa sürede görüşmek ümidiyle.....sağlıcakla kalın.....
.
.

• Beğen
Yener abi , "Canavar" çalışıyor ilk görüşmemizde teslim ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Geri