Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@inferno8719
Yaa Furkan.....

ne guzel bir turdu..... Carsamba geliyormusun?

@behcetatinc

Teşekkür ederim... :)

Hava çok değişken bu sıralar, bir sıcak bir soğuk vücudun dengesini altüst ediyor.. Geçmiş olsun, umarım daha iyisindir..
On gün oldu , ben hala uzun süreli bisi.sürüşü yapacak kadar iyileşemedim. :(

Herkesleri özledim.....yataktan başımı kaldırabilirsem mola yerine gelirim belki....Gökova maceralarınızı da dinlemek istiyorum.....:)
Görüşmek üzere............. Sağlıcakla kalın........
.
.

Arkadaslar,

Bugun ciselemekte olan yagmur sizi aldatmasin. Yarin hava cok guzel olacak..... (havayi koklayan adam soyledi.....

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
güzel
agalar turlar güzel ama ben yetişemiyorum en erken ümraniyede saat 20:00 oluyorum.

yener abi bugün kaçkar serkanla görüştüm onun kanına gimeye başlayacaz artık TREK ten kurtulur dedi.
iyi akşamlar herkeze

Yener abi hava guzel olursa birde yetişebilirsem gelirim inş :) bakıcaz artık yarın durumlara gore...

@borab
Mevcut Trek'ten kurtulursak daha ust model bir Trek'e kavusuruz demek olur bu:)

Kismet artik..

ah Yener abi senın ılk bısıkletı aldıın gunu hatırlıorum o zmanlar Mehmet parça işleri peşindeydı biz dedikki Yener abi sende böle yaparsın ilerde yok dedın ısım olmaz ben alırım pisletimi ömür boyu kullanırım değiştirmem öle parça marça demiştin :D dipnot:eek: an orda olanlara anı hatırlatmak :D

hadi kolay gelsın o zaman sımdıden Yener abi :D madem yenı pislet alcan bari en iisini falan al da üstü falan olmasın bidaha :)

@inferno8719
Sevgili Furkan,

Sen yanlis anlamissin. Benim iki bisikletim var ve ikiside Trek biliyorsun ve alidigmdan bu yana MTB'nin pabucu disinda iki bisiklette de hicbirsey degistirmedim... Bisiklet uzerinde herhangi bir parca da omrunu tamamlamadan degistirmeye niyeti yok.....

Gelelim yeni bisiklet olayina, simdilik oyle bir niyetim yok.... Mevcut bisikletletin canini cikartana kadar da dusunmuyorum. Ama birgun olurda degistirirsem muhtemelen yine Trek alirim ve tabiiki Trek'in ust serilerini alirim demek istedim.....

@zeki günaydın
Reha sen gelmiyor musun???

Sana menemen ismarlardim farimi tamir ettigin icin:))

ihtiyar (ercan abi) hastanede yatıyor arkadaşlar.bilginize.

salı günü (dün) ameliyat olmak için pazartesi günü hastaneye yattı.
akşama kadar bekletmişler, hatta ameliyathaneye bile almışlar. ancak saat 16:30 olduğu için mesai bitti diye ameliyat etmeden ameliyathaneden çıkarmışlar. cuma günü ameliyat olacak.cumartesi günü havanın güzel olacağına dair bir his var içimde. bisikletime atlayıp , hem boğaz havası almak için hem ihtiyarı ziyaret için baltalimanına gitmeyi düşünüyorum. bilginiz olsun. gelmek isteyen olursa haberleşelim..

@Mehmet Karaçam
Evet uzun zamandir ihmal ettik kendisini. Bende gelirim. Aksam konusalim.....

18 KASIM 2009 BOSTANCI-PENDİK GECE SÜRÜŞÜ

Buluşma Yeri :Bostancı bisiklet yolu başlangıcı
Buluşma saati : 20:20
Hedef : Akdeniz

1- Behçet
2- Yener
3- Mehmet
4- Furkan
5- Zeki
6- Reha
7- ?
8- ?