Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@reha genç

bora abinin efsane kadro artık benim pedalların altında hafta sonuda bi maşa patlattım mı 10 numero olacak...ya reba yada sid race alıcam karar veremedim bi türlü sid race 1304 grm ama lock-out yok reba 1605 grm her bişey var ne etsem acep ???

Scudo
@Mehmet Karaçam

En güzel maşa bende; omni 191 c7
1956 model chevrolet gibi yaylanıp gidiyoruz :) kemiksiz 2.5 kilo :D

@Mehmet Karaçam

ooo hayırlı olsun... Buda demek oluyorki bora abi kadro aldı acaba o ne aldı?Specialized full suspension almasın bu :p Tabiki sid nin lock-out'lusundan derim.Bütçeni aşmazsa

@behcetatinc

Hoşgeldin ve geçmiş olsun Behçet arkadaşım.........

Keyifli geçtiğine inandığım Gökova turunuzun harika foto.larını bekliyorum sabırsızlıkla...

Tur anılarınızı da dinlemek isterim :) ...Görüşmek üzere..............:
.
.

@S.Emre DURMAZ

aynı dert bende de var suntour xcm kullanıyorum yaylanma falan iyide ortalama 2,00kg civarı..

@Yener ER

Yağmuru ve yağmurda bisi.sürmeyi de severim, bilir dostlar..:)
Amma
bu gece carrefour dönüşü bir yağmura yakalandım ki...Off ki offff...
Gece karanlığı bi yandan, yağmur acayip, bir ara görüş mesafem sıfır oldu nerdeyse..

Yolun sağında çok geniş delikli mazgallar var biliyorum, asfalt göl halinde mazgalları görmem mümkün değil.. Yolu tamamen ortaladım ve çok yavaş sürdüm.. Yol çift şerit , solumdan geçen onlarca araç yanımdan geçerken inanılmaz yavaş geçti..
Ama bi tanesi resmen duş yaptırdı..:boese157:
Ama yine de eve geldiğimde içime çok az yağmur geçmiş olduğunu gördüm.. Kışlık taytım benden 9 puan aldı..:D

Şimdi meteor'a baktım sevgili Yener,
Perşembe, cuma, cumartesi yağmur görünmüyor..İnansak mı acaba..:D
Ama rüzgar şiddetli gibi.. pazar yine yağmur var...

Yağmurluğunuzu cebinize koyun şimdiden..:p

Görüşmek üzere sağlıcakla, esenlikle kalın............

.
.

@Mehmet Karaçam

İtalyan işi hee yakışırrrr... Netten baktım birazda,Çirkin kadrosu yok..:)

@Mehmet Karaçam
Opr. Uzm. Dr. Mehmet Karacam,

Bakiyorum faaliyetler bir turlu durmuyor. Kadroyu da degistirmissin, simdi masa tirmaliyor galiba...... Reba al bence en iyisi oymus diye duymustum.

Bu arada aksam ciktiniz mi?

@Yener ER

durmak yok modifikasyona devam abi...yok akşam çıkmadık yağmur durmadı hiç bu akşam hava güzel olacak gibi yağmazsa bu akşam çıkalım derim bacaklar pas tuttu valla :p...bende reba da karar verdim gibi bakalım cumartesi bora abi ile bi araştırma yapıcaz...

@Mehmet Karaçam

memo yeni bi sibop kapağı çıkmış kanka 0.00001 gr mış. bilgin olsun:):)

@Mehmet Karaçam
Bu aksam cikmak guzel olurdu ama maalesef islerim var. Bisiklete binmeyi ben de cok ozledim......

Modifikasyon deyince, tura katilmanin bir guzel yani da bir suru bisiklet gorme sansi oluyor. Gercekten guzel bisikletler var. Benim Trek 4500 bazi aletlerin yaninda zavalli kaldi:(

Bende galiba ufak tefek modifikasyona girisecem, ornegin SPD pedala gecmeye karar verdim...

@Yener ER

hele şükür be abi inan spd ye geçince bisiklete bindiğini anlayacaksın arka tendomlar yanmaya başladımı görecen pedal çevirmenin zevkini...

Yener abi ve Behçet abi hoşgeldınız güzel turunuzdan keyıflı geçmiş.. geçmiş olsun burada hasta olan Behçet abiye..

Zeki kardeşim sanada çok geçmıs olsun dıkkat et kendine herkes dikkat etsin ve domuz muş aşıymış hiç gerek yok aşıya(daha ne oldugu bellı degıl muhtemelen bizleri denek olarka kullanıolar) vitamınlernı alın meyvelerden ordan burdan gerek yok üşütmeyin tabı bırde yağmur altında falan :)

Mehmet ve eczacı :D koptum buna :D düşündüm bi anda böle o eczacıların beyaz gıysıcı ıcınde mehmet :D :D bi elınde bi kutu :D gelen müşteriye ilacın yanında eşontiyon olarak werıo hatta çaktırmadan içine karıştırıor içtii kola dan :D :D Mehmet yakışır walla sana :D

havalar bi yağışsız olsada bi tur yapsak güzel olcak özledım bende çok..

@inferno8719

muhahaah aynen olm vericem ilacın yanında kolayı nihahaha o kolanın içinde hap yok nallaaannn diyede bağırıcam nuri alço gibi..

bugün hava güzele benziyor akşam bi bostancıya kadar gidicem gelecek olan varsa uzatalım bi kartal yapalım isterseniz...

Mehmet kardesim,

Ozel mesaj kutun dolmus daha fazla mesaj alamiyormus......

@inferno8719
Sevgili Furkan,

Tesekkurler. Ben de ozledim tur yapmayi....

Geri