Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
oh oh aman ne güzel grup. Ben de cola severim arada iyi gider :rolleyes:
Hava bugün de malesef baya bir yağışlı. Neyse dün akşam kuruydu da en azından bir fenerbahçe kalamış yapabildim :D
Hatta cuma akşamı bi delilik yaptım ki sormayın. Saat gece 12 civarları bir daraldım ki evde, dışarıda da şakır şakır yağmur.. Giydim altıma mayo şortumu, üstümü de sağlam giyindim bir de yağmurlukla şapkayı çektim. Acıbadem' den Kadıköy' e tam gaz verdim sağanak yağışta, millet arabalarının içinden beni seyrediyor şaşkınlıkla :) Tamamen sırılsıklam oldum. Yetmedi bir de modaya çıktım :) Sonra eve döndüğümde bir baktım ki çamaşırlarım dahil üzerimde kuru hiçbir şey kalmamış :D Ama güzeldi ne diyeyim :)
Bu arada gece sürüşlerinize katılmak isterim. Umarım şu yağışlar bir an önce biter. Bu arada eksiklerim de var. 3-5 gün içinde bir tane kask edineceğim kendime. Askerde de söylenildiği gibi "Önce Güvenlik" :) Bir de ön arka far seti siparişi verdim ebayden. Hong Kong' tan gelecek. Herhalde 2 haftayı bulur. Baktım burada pahalıya satıyorlar, kızdım ebay' den 4 dolara free shipping ön-arka set aldım :) İnşallah fazla gecikmez. Gece sürüşü için şart :D

Scudo
emre bey hoşgeldiniz aramıza:) havanın güzel olduğu günler tam gaz pedallamaya devam. bizi takip edin:):)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@S.Emre DURMAZ

senide aramızda görmek isteriz Emre..geçenlerde 3 arkadaş sağanak yağmurun altında bizde pedalladık Kartal'a kadar yağmur altında sürmenin tadı daha bir güzel tek sorun dediğin gibi sırılsıklam olmak umarım en kısa zamanda birlikte pedallarız

İnşallah arkadaşlar, buradan takip edeceğim. Bu başlıktan randevulaşırsanız katılmayı çok isterim
Saygılar

@S.Emre DURMAZ

aynen dediğin gibi emre. buradan haberleşip organize oluyoruz.önceki sayfalardan örnekleri inceleyebilrsin:)

@zeki günaydın
Carsamba hava nasil olacak acaba? Ben bu aksam hava yagmazsa Bostanci'ya gidip gelmeyi dusunuyorum.......

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Yener ER

katılmak çok isterdim yener abi.ama bir nezledir griptir aldı başını gidiyo:) cumaya toparlarsam (ki öyle ümit ediyorum) bi kartal yapalım.sana iyi sürüşler abi.

@zeki günaydın
Gecmis olsun Zeki...

Dikkat et, malum ortalik yikiliyor nezleden gripten....

Bol C vitamini ve dinlenme. Ilacla 7 gunde, ilacsiz bir haftada biseyin kalmaz....

• Beğen
@zeki günaydın

Geçmiş olsun adamım, ayni dert bendede var.Bunu da atlatırız inş.

• Beğen
@zeki günaydın

Geçmiş olsun güzel kardeşim. Geçen hafta beni de hafiften bi yoklamıştı. Neyse ki nezle grip olmadan 2-3 gün bademciklerim şişti düzeldim sonra

• Beğen
@Yener ER

Bu akşam hava harika olacak...:p
Rüzgar Km/saat.te 12 ...Sıcaklık 11 derece ve parçalı bulutlu ama yağmursuz görünüyor.. Bu akşam tam pedallamalık yani..

Yarın akşam yine şakır şakır yağmur varrrrrr...Valla meteor böyle diyor...:D

Bostancı'da kesme Yener kardeş, Pendik'e kadar sür bu akşam ,derim ben... Belki başka dostlar da gelir..Hem görüşmüş oluruz......Sağlıcakla kal..............
.
.

Dediğiniz gibi bugün hava çok güzel. Kendimi atacağım dışarı. Benim de kuzenim aradı az önce. Küçükyalı' da oturuyor. Ben de yeni banyo yaptığım için hemen çıkamayacağımı söyledim. O da bisikletine atlayıp buraya (Acıbadem'e) gelecekmiş. Beraber çıkarız dedi. Buradan şöyle bir Moda, Kalamış, Fenerbahçe, oradan da sahilden Bostancı, Maltepe.. artık nereye kadar gidersek. Çıkacak olan arkadaşlar varsa yolda karşılaşabiliriz. Bende siyah Salcano Alu var kuzende ise sarı bir Bisan. Ama yakamızda karanfil olmayacak :p

Hava donmeye basladi, sanki yagacak...

Oyle olursa bisiklet bu aksam da yalan olur:(

• Beğen
Tepkiler: S.Emre DURMAZ
@Yener ER

Evet hava döndü, yağmura yakalandık.. Allahtan çantamda yağmurluk vardı. Kuzen ıslandı tabi. Fenerbahçeden Caddebostana geldik sahilden sağanak yağmurda. Yağmur dinene kadar bir ağaç altı bulduk en azından bank da vardı, migrostan birkaç cola (!) (beer) alıp takıldık ağaç altında. Yağmur dindikten sonra da Küçükyalı' ya kuzenin evine doğru pedalladık. Küçükyalı sahil yolundan minibüs yoluna doğru pedallarken tren yolunun altından alt geçitten geçerken kendini bilmezin biri arabasından bira şişesi fırlatıp kırmış :mad: Tam o anda da yanımdan araba geçiyordu, sıkıştım kaçamadım, duramadım da. Ön freni sıkıp takla atmak da yemedi, çatır çutur camın içinden geçtim :mad: helal olsun arka lastiğe bir şey olmadı ama ön lastik patladı :mad: malesef bu yüzden bu gece kuzende konaklamak zorunda kaldım. Aksi gibi bir de yıllardır evde duran bir bisiklet kilidini kullanıyordum. O da bozuldu sağolsun :mad: kuzenin kilidiyle iki bisikleti birden apartmanın girişine kilitledik jantlarından (kadrodan bağlayacaktık ama kilit yetişmedi) Umarım sabah indiğimizde bisikletleri yerinde buluruz. Birkaç gün içinde şu giant' ın güzel kilitlerinden almayı düşünüyorum artık...
Netice itibariyle güzel başlayan bir akşam ve kötü noktalanan bir gece oldu, ancak pedallamaya devam.. (forever) :)
Sevgiler, saygılar

@zeki günaydın

Doğru söylüyorsun güzel kardeşim.. Aynen dediğin gibi; Allah beterinden korusun...

hepinize selamlar.
forumda en son yazı yazdığım sayfanın üzerine 210 sayfa ve 5 ay geçmiş.
5 aydır bisiklet sürmüyorum. hem bisikleti hem de sizleri özlemişim.

önümüzdeki hafta sizlere bir günlükte olsa katılmaya çalışacağım. sonra tekrar vatani göreve devam....

• Beğen
Yener kardeş,
meteor.a inanarak,sabah bekliyordum yağmuru ama akşamdan başladı ne yazık ki..
Oysa çarşıya indiğimde hava çok güzeldi..Menemenciye uğradım çay içmek için..Beni görünce " - gelecek var mı ..? " diye sordular..
Özlemişler gece pedalşörlerini, selamları var gruba.....:)

Emre kardeş sana da geçmiş olsun..Küçükyalı alt geçidinden cam kırığı olmasa bile bisi.ile geçmek tehlikeli ......Lütfen dikkatli olun..

Geçmiş olsunnnnnn kardeşler... Grip aşısı olmadınız sanırım.. Şimdi de gripten dökülüyorsunuz...:eek: Umarım tez zamanda iyileşirsiniz...
Grip önleyici olarak hep c vitamini biliriz..Bi yerde okudum aslında d vitamini daha etkiliymiş.. En iyisi ikisini birden almak galiba..:)
Dikkatli olun aman...Bir de domuz gribi salgını var...

Görüşene dek sağlıcakla kalın..................
.
.

• Beğen
Tepkiler: S.Emre DURMAZ
Geri