Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@izumiben

Selam;

Hiç sorun değil 19:00'da Pendikte olurum:İdo hızlı feribot iskelesinin önü olabilir mesela Saat:...........19:00.......... oradan istikamet belirleriz...

Emre.

• Beğen
Tepkiler: izumi
Scudo
@u.d.d.

Ufuk selam Saat19:00 pendik Hızlı feribot iskele önü......Katılabilirsen sevinirim...

Emre....

• Beğen
Tepkiler: izumi
Harika!
Salı günü tur Pendik IDO önünden 19:00'da başlıyor öyleyse:)
tersine dünya:))

• Beğen
Tepkiler: emre azer
@izumiben

Merhaba Pınar
Sen de Pendik'tesin..Nasıl oldu da karşılaşmadık...? Yoksa karşılaştık da ben mi farkında değilim...? :p
Diğer arkadaşları da , seni de aramızda görmekten memnun oluruz...

" Buluşma saatiniz Ramazan dolayısiyle mi 21 ...? Sonrasında daha erken saate çekebiliriz sanırım "
şeklindeki yazından anlıyorum ki önceki sayfalara hiç bakmamışsın...Ya vaktin olmadı ya da okumaya üşendin ...... :D
Eğer önceki sayfalara şöyle bir baksaydın;
...
Gece sürüşü : Pazartesi - Çarşamba - Cuma
Buluşma yeri : Bostancı Bisiklet yolu başlangıcı
Hareket saati : 20:20
Güzergah : Bostancı - Pendik (Cuma alternatif güzergahlar )
olduğunu bilirdin..

Ramazan ayında olduğumuz için gece sürüşlerimize ara verdik... Ara ara buluşuluyor , kısa mesafelerde sürüş yapılıyor,
ama oruç açma nedeniyle buluşma saati de geç oluyor tabi ki..

Bayram sonrasında kaldığımız yerden devam edilecektir...

Bu arada salı günleri de Emre, Sen, Ufuk niyetlendiniz...Bence hoş oldu..
Gece performans amaçlı , bisi.sürmek bana doğru gelmiyor, daha önce de belirtmiştim..
Ama saat 19:00 hava henüz aydınlık oluyor..Üstelik performans amaçlı sürüş hiç yapmadım....
Deneme amaçlı ben de katılırım sizlere bi aksilik olmaz ise...Kare as oluştu galiba....:)
Umarım cayan olmaz....:rolleyes:

Pazartesiden cumaya hergece bisi.ile yollarda...Harika...:60:
Gece sürüşleri , örgü gibi oldu...3 düz bir ters ...:D Bakalım bu model tutacak mı....?

Ramazan'ın bitmesini beklemeyelim hadi...dostlar..
Önümüzdeki cuma ( bisi. toplama işlerinizi bitirin artık ) yine Bostancı-Pendik yapalım...lütfen...

Tüm gece sürüşlerimize bisi.sever dostları bekleriz......Hem spor, hem eğlence ,sağlıcakla kalın................
.
.

• Beğen
Tepkiler: izumi ve emre azer
@izumiben

teşekkür ederim nazik uyarınız için umarım konu başlığını başlatan kişinin ben olduğunu görmüşsünüzdür...gereksiz polemiklere girip konuyu uzatmak istemiyorum...diğer mesajımda yazdığım gibi bizim sürüşlerimiz ve saatleri bellidir lütfen başka organizasyonlarınızı kendinize ait bir topic açarak uygulamaya çalışın....ben sadece ekstra bir buluşma olduğunda buraya yazıyorum onun haricinde haftada üç gün (ramazan dolayısıyla biraz ara verildi) buluşup pedallıyoruz zaten... yeni fikirlere ve destinasyonlara ihtiyacımız yok...

@naz34

Selam;

Teşekkürler.Salı akşamı İdo Hızlı feribot isk..........19:00....... önünde görüşmek üzere.

@Mehmet Karaçam

Rica ederim :) ama;salı da ekstra bir buluşma gibi düşünülebilir sanırım ,o yüzden biz de burdan yazıştık daha çok arkadaşa ulaşmak için
sevgiler
Pınar

@naz34

Hey ,Naz34!Teşekkür ederim mesajıma tek tek çümle cümle cevap vermişsin :)
Pendik'te oturuyorum ,doğrudur,sen nerdesin?Ne güzel! Bisikletçiler iyice artmış 2004'ten beri Pendik'teyim ve sahilde sürüyorum tüm bisikletçileri tanıyorum sanıyordum ama artık yetişemiyorum tanışmaya:)
umarım beraber bir sürüşü kısa zamanda gerçekleştiririz
sevgiler
Pınar

Fotograflar cok basarili olmus, sizleri tebrik ediyorum...

Bisiklet ve fotografcilik bence cok uyan ugraslar olur....

Tek korkum orada da bu is bir fotograf makinasi almakla kalmaz, yok canon'un bilmem neli makinasi cikmis, yok objektifin kac zoom'lusu varmis diye baslariz habire bir takim upgrade'ler yapmaya....

Haliyle yeni bir masraf kapisi..... Ben cep telefonuyla cekmeye devam edeyim...:)

Teşekkürler, Zeki ile Mehmet çok dalga geçti bizimle ama Ufuk, Selim ve ben azimle ilk denemelerimizi yaptık. Makina daha yeni haliyle çoğu özelliğini henüz bilmiyorum, ama kullanma kılavuzunu okumaya devam ediyorum. Çözünce çok daha güzel fotoğraflar çekeriz umarım :)
Gerçi yol yakınken dönmek lazım galiba, daha yeni almama rağmen bugün kendimi objektiflere bakarken buldum :) Haklısın yani, masrafın ardı arkası kesilmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@reha genç

vay kıdemli üyemiz rehada burdaymış.:) teşekkürler dostum.ya fotoğrafı soldan değilde sağdan çekseymiş olmayan dişim çıkmıcakmış,tam süper olurmuş:):)

ramazandan sonra fotoğraf turlarımız başlıcak reha bekleriz:)olur olmaz yerlerden karşınıza çıkabiliriz.

@Yener ER

konuyla ilgili yorum yapmadan geçemicem yener abi.

mehmet: - abi ben hafızasını 8 GB ye çıkartcam başkada bişey yapmıcam.
zeki: - ya olum sen rahat durmazsın,büyük konuşma.
mehmet: - yok moruk valla bak..

aradan 1 hafta geçer....

mehmet: - abi bu makineye bilmem ne taktırınca uzağı müthiş çekiyomuş.
zeki: - ee mehmet.
mehmet: - alacam abi:)

3 gün sonra...

mehmet: - tripotu değiştirdim moruk. nasıl?
zeki: - abi hani bişeyi değiştirmicektin?
mhmet: - son işte be olum.daha neyi değiştiriim.

epey bi zaman sonra..

makine ve aksesuarları komple değişmiş ama ortaya mükemmel bişey çıkmıştır.:):):):

(link)

Pelin ellerine sağlık, çok güzel bir foto. Fotografçılık hastalık gibidir bir başladın mı bırakamazsın.:) yeni çekimlerini de görmek dileğiyle

@zeki günaydın

:)))))) yok yok bu sefer son noktaya geldim...bundan sonra değişiklik yok inşallah.

@Mehmet Karaçam
Daha LX var, XT var SRAM var, XTR var.

Durmak yok yola devam:)

@Yener ER

valla abi ne varsa var :D ben xt yaptım bundan sonra bitmiştir olay...yeter ya bütün sermaye bisiklete gitti :)

Pedal severler merhaba.
600 km'lik Yeniden Kocatepe bisiklet sürüşünü tamamlayarak ben ve Aydın Istanbula döndük.
Her ne kadar gece sürüş az yaptıysakda, sizleri düsünmeden edemedik.Telefon ile selamlarimizi yollayabildik ancak.
Kendimi ve bisikletimi toparlar toparlamaz arnizda olacağım. Sabırsızlanıyorum.
Görüşmek ve pedallaşmak üzere...
Hoş kalın, hoşca kalın

Geri