Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Yener ER

Sevgili Yener
Anlamadım diye yazdığıma bakma, yanlış yazdığının farkındayım,
bu yüzden, Tuzla'da yenen meşhur tatlıyı da yazdım zaten....:p

Ramazan öncesinde , Tuzla'ya gece sürüşü yaptığımız akşam, Alp ve bikaç arkadaşımızın yediği meşhurrrrrr tatlı :

Dondurmalı irmik tatlısı ya da İrmikli Dondurma...:p adı herneyse...

O kadar beğenmişler ki neredeyse bi tane daha yemek için geriye döneceklermiş o akşam ..Öyle yazmışlardı valla onların yalancısıyım....:D

Bu cuma Tuzla'ya beraber pedal basarız inşallah...;)

Gitmişken de bizde bi tadına bakalım bakalım şu meşhurr tatlının dimi Yener kardeş...:p
.
.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Scudo
@naz34

abla aslında bzimkine tur denmez .evlerimiz caddebostana yakın olduğu için yemekten sonra caddebostana kadar sürüp orda oturuyoruz:) yada çok kısa sürüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@zeki günaydın

Anladım....:eek:
Ben o kadar da yapmıyorum...:( biri hadi demezse de çıkacağım yok..
Bi miskinlik çöktü üstüme..Hiç iyi değil bu durum..ne güzel 25 i tutturmaya başlamıştım...;) Bu ay böyle devam ederse iyice çaptan düşeceğim...:D

sağlık olsun Zeki kardeş.... Cuma gecesi Tuzla'ya uzatın yolunuzu da ben de Pendik'ten katılayım sizlere...Biraz benim pedallar da çalışsın...:D

Görüşmek üzere.............sevgilerimle......
.
.

@naz34

O gün o güzel tatlının tadına az da olsa bakma şansı buldum. Gerçekten çok güzel bir tatlı. Yemeyi düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.:)))

@mustafacan akdogan

Mustafacan kardeşim de tatlının tadını bilenlerdenmiş......:) Eh ..Artık şart oldu bu tatlıyı yemek..

Cuma Gece Sürüşü'müzün konusu da belli oldu : " 28 Ağustos Cuma Dondurmalı İrmik Tatlısı Gece sürüşü " :p

Öyleyse bu cuma gecesi pedallarımız tatlı tatlı dönsün.....
.
.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
tatlı dıosunuz tuzla dıosunuz bensiz gidiosunuz hiç olmuor.. hadi pislete binmeyi geçtim tuzlaya gitmeyide geçtim ama tatlı olunca orda durun işte.. güzel falanda dıosunuz of of. şimdiden ayarlıyalım bi kez daha gidelim tuzlaya tatlı yemeye ve beım yerımede yesın cuma gunu biri...

@inferno8719

sen merak etme kardeşim , seninde olduğun bir akşam yine gideriz.bende şu meşhur tatlıdan bi yiyim bakalım...geçen hafta yazmıştım yine hatırlatıyorum cumartesi günü cm den sonra caddebostan sahilde buluşup oruç tutan arkadaşlar için iftar yapacağız...aynı gün pelin arkadaşımızın doğum gününü kutluyoruz (aslında doğum tarihi 1 eylül ama maksat hep birlikte olmak) cm sürüşü saat 17:00 de başlıyormuş göztepe parkında oluyor orda görüşüp daha detaylı konuşuruz zaten..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Mehmet Karaçam

inşallah hava güneşsiz ama rüzgarsız olur.terlememek açısından.

bu arada yarın akşam yapılması muhtemel tuzla turuna mühim bir nedenden dolayı katılamayacağım:(

• Beğen
Zeki kardeş cuma listesini başlatmıştır artık dedim ama ....:(
Üzüldüm şimdi...Ama belki o önemli sebep yok olur da gelirsin .. kimbilir...inşallah...:p

Furkan kardeş , bu kadar tatlısever olduktan sonra ,Tuzla'ya bir değil çok kez gidilir daha..Ara ara pedallar tatlı için de dönecek demek ki.....:)

Mehmet ve Yener kardeş sizi bilmem ama, (gerçekten söylenildiği kadar lezzetliyse ) bana bir porsiyon tatlı yetmeyecek gibi geliyor.. ;)

Hadi bakalım iftar sonrası canı dondurmalı irmik tatlısı çekenler, basın pedallara....

Görüşene dek kalın sağlıcakla................
.
.

slm arkadaşlar ya tatlı meşhur falan degildi ama biz burada forum da reklamını yapa yapa meşhur yaptık dondurmalı irmik tatlısı en nihayetinde .hhaaa şunu bilemem tuzla turu yapmak için bi bahanemidir tatlı? ama bizim bahaneye de ihtiyacımız yok bizim işimiz zaten bisiklet neyse tatlı dayanında kaynasın bakalım yarın kaçta nerde toplanı yosunuz .

• Beğen
İsmail kardeş daha meşhur olmadı o tatlı...:p Ama emin ol ben meşhur edeceğim... Ve bisi.dostlarının uğrak yeri olacak....Sadece o tatlıyı yemek için turlar bile düzenlenecek...:D :D :D

Ama haklısın biz bisi.dostlarının pedal basmak için bahaneye gereksinmesi yok...maksat dostlar bir arada olsun... tatlı yiyelim, tatlı muhabbet olsun...:p

Amma;" Dondurmalı :lick3: İrmik :lick3: Tatlısı" deyip te geçme....
daha önce ne duydum, ne de yedim bu tatlıyı... Harika bişi buuuuuuu...:lick3:

nerden mi biliyorum...? Şu tatlıcı pedalşörler çıksın bi maydane, açıklayacağım onu da....:eek:

Bostancı'da iftardan sonra herkes için en uygun hareket saatini Mehmet kardeşim yazacaktır...
Kimler gelecek, kaçta hareket edilecek, ben de haber bekliyorum...

Görüşene dek.......... sağlıcakla kalın........
.
.

• Beğen
Tepkiler: ismail düzgün
@naz34

bu akşam ki tuzla turumuzun buluşma saati 20:45 bostancı bisiklet yolu başlangıcı....

28.08.2009 gece sürüşü listesi (Tuzla)

1- Mehmet Karaçam
2- Naz34- Sibel abla
3- ?
4- ?

• Beğen
Ben de geleceğim ama 21:00 dan önce Bostancı da olamam diye düşünüyorum. Arkanızdan yetişmeye çalışacağım.

• Beğen
Ayyyyyyyyyyyy...! hele şükür ya....:mad:
sabahtan beri "bisikletforum" abort....

Arkadaşlar Mehmet kardeş telefon etti...

Bostancı bisi.yolu başlangıcından hareket saatiniz : 20:45 ( dokuza çeyrek kala :p ) olarak belirlenmiştir..Bilginize............

Tatlı yemek için gideceksiniz ama, acaba tatlıcınız açık olacak mı o saatte...?
Gidip yiyemeden gelmek de var...bunu aklına getiren oldumu.....?

İşte ince düşünceli ablanız bunu öğrenmek için tek başına bi Tuzla yapıverdi...
İyi ki de gitmişim...
saat 21:00 de kapatıyorlarmış...:p

Tatlı yemek için geleceğimizi söyledim...
kaç kişi geleceksiniz ,dediler..
Nebileyim ben....:eek: 4 kişi de olur, 14 kişi de...bizim grup nete girmez, geleceğini yazmaz, teşekkürleri de kıttır :rolleyes: , ama sürüş deyince de duramaz, mola yerinde bi bakmışsın ordu toplanmış.....:D

Neyse;
Mehmet kardeş, Yener kardeş , kimler gelecek ise, lütfen bu telefonu kaydedin.. 0 216 395 10 33 Konak....

Bostancı'dan hareket etmeden önce ( mutlaka) 0 216 395 10 33 no.lu telefonu arayıp geleceğinizi bildirirseniz sizleri bekliyor olacaklar...
Telefon açmazsanız kimseyi bulamazsınız söyleyeyim..:p

Bostancı'da kaç kişi olursunuz bilmem ama +1 beni de ekleyin listeye..
Sanırım ( 21:20 gibi Pendik'te olursunuz) o saatte İDO önünden size katılacağım..

Görüşmek üzere............

dedim bitirdim yazımı, yolladım ama Mehmet benden önce yollamış bile....hahahaha
Sağolasın....

............ Bu tatlıyı tatmayan pişman olur, benden söylemesi ............
.
.
.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Arkadaşlar ben de gelmek istiyordum ama saatde çok acımasız davranmışsınız:( o saatde yetişmem mümkün değil. Biliyorum eve geç gitmek istemiyorsunuz ama oruçluları da düşünseniz daha iyi olmazmıydı. Size iyi sürüşler

• Beğen
Mehmet kardeş

Bostancı'dan 20:45 te hareket edelim dedin , son kararın mı...........?
Hareket saati 21:00 ya da 21:15 e alınamaz mı....?
Üstelik yarın cumartesi olması dolayısıyle evlere biraz geç gidilmesi mümkün görünüyor...

Sevgili Cem, Behçet oruçtan dolayı yetişemeyeceklerini söylüyorlar....

Seslerini duyamadığımız, gelmek isteyen ama hareket saatinin erken olmasından dolayı gelemeyen biçok arkadaş olacak gibi görünüyor......:bayrak:

Gönlüm herkesin yetişmesinden yana tabi ki....:p

Yarın cumartesi, bildiğim kadarıyle biçok kişi çalışmıyor.......
Eğer mümkünse hareket saatini esnetelim derim ben... Arkadaşlarımız da yetişebilsinler diye...

Ben yakınlardayım, uzaktan gelecek olan sizlersiniz, bu durumda ben çoğunluğa uyarım...

Görüşmek üzere...................

@Mehmet Karaçam

Evet.......teşekkürler Mehmet........:)

Duydunuz arkadaşlar..... Hareket saatiniz 21:15....

Bu durumda

28 Ağustos cuma gece " dondurmalı irmik tatlısı " sürüşü
Bostancı bisi.yolu başlangıcı...

Umarım aşağıdaki listedekiler ve sürpriz eklenenler olur....Bekleniyorsunuz...

1- Mehmet Karaçam
2- Sibel ( Pendik'ten)
3- Yener
4- Selim
5- Behçet Atınç
6- Cem
7- Tolga Ayla
8- İsmail
9- Serkan ( Pendik'ten)
10. kimmmmmmmmmmmmmmmmm?

.
.

Mehmet kardeş
bence de güzel bir sürüş oldu...Gelen arkadaşlarımıza çok teşekkürler..:)
Ayrıca tatlının tadı damağımda kaldı... :p Rüzgar ise beni hiçççç zorlamadı...:p :p :p

En kısa zamanda yine beklerim, mesela pazartesi gecesi olur....

Şu anda km/saat.te 25-30 larda esen rüzgar ,hız kesiyormuş...
Pazartesi Km/saat.te: 10-12 ye düşecekmiş hızı...Yani tam pedal çevirmelik..:rolleyes:

Görüşmek üzere arkadaşlar..........Bi dahaki tatlı seferine herkeSi bekleriz... .
.
.

Geri