Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
:ha:

Kudret arkadaşım, bütün :dua: seninle...Allah yolunu açık etsin....

Detayları özelden yazar mısın lütfen...
.
.

@Dogan Ertugruloglu

Doğan arkadaşım,
Aydın ile beraber, güzel bir düşünce ile yola çıkmayı düşünüyorsunuz .kutlarım..

Yukarıdaki (alıntı yaptığım ) gezi fikrini ; " YENİ KONU " olarak açarsan , forum içinde daha çok kişiye ulaşırsın , daha çok destek olabilir....

Trene bisi.nizi koymak problem olacaktır diye düşünüyorum..........
Otobüs ile gitseniz çok daha rahat ederdiniz ...( bazı muavinler cep.harçlığı bekliyor :rolleyes: bazıları aksi olabiliyor...) önce -olmaz deseler de , Bisi.nin ön tekerini çıkarınca, kapladığı alan küçüldüğünü görünce , inatlarından vazgeçiyorlar..;)
Tabi, yine de siz bilirsiniz..

Umarım planladığınız şekilde gelişir, herşey yolunda gider ve umarım sorunsuz bir yolculuk olur.....Görüşmek üzere...............
.
.

• Beğen
Tepkiler: Dogan Ertugruloglu
Sevgili Sibel,
İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkürler.
Bizler ''ben yaptım oldu'' fikrine her daim karşı çıkan nesildeniz. Aydın bu gün Haydarpaşa garına giderek önce biletlerimizi aldı.Sonra hareket memurluğu ile görüşerek,tren şefine hitaben bir yazılı kağıt almış.Bu kağıt ile sorunsuz trene bisikletlerimizi yükleyebileeğiz(Öyle olmasını umuyoruz).Kazanımlar susan toplumlar için imkansızdır.Konuşan,hakkını arayan ve talep eden toplumlar kazanımlarını er yada geç alırlar.İşte bizler hala konuşan toplum olma misyonunu yürütmeye çalışanlardanız.Pes etmek yook. Yola devam

• Beğen
Tepkiler: naz34
@kudu

kudret abi 240 km de ne var allah aşkına gider gelirsiniz o karbon bisiklet bende olacak 300 yaparım. enson maltepeden iznik gölü yapmıştım 2 hafta önce 263 km tutmuşdu tavsiye ederim hem bursa yolu rampasıda tam senin dişine göre.

bu arada abi salı günü fenerbahçede seninle karşılaştığımızda neden bir anda dondun kaldın onu anlayamadım. irfan abi ile rumeli fenerine kaçıyorduk sende gelirdin hoş olurdu. bu arada fenerin rampası tam sana göre çapraz çapraz çıkdım didon havaya kalkıyordu :) abi kışlık kıyafetler seni yakmıyormu yine kışlıkların içindeydin o gün utanmasam üst mayomu çıkaracakdım sıcakdan. Gerçi boğaz yolu esiyordu orasda ayrı konu :)
saygılar

Hüseyin Karakurt ( yeni üye)

Yanlış konu başlığı altındasın...Burası 240 km konusu değil..:D
Zaman zaman Kudret arkadaşım bizim topiğimizi ziyaret eder, bazan da ben onun açtığı topikleri..Bu dostluğumuzun getirisidir..:)

Kudret arkadaşımıza söylemek, iletmek istediklerini, "gece sürüşü" konu başlığı altında değil de,
onun açtığı konu başlıkları altında yazarsan ona daha çabuk ve daha doğru şekilde ulaşırsın..

Üstelik bazı şeyler vardır ki başkasını ilgilendirmez..Giyim-kuşam kişinin kendi tercihidir... Kim nasıl rahat ediyorsa, öyle giyinir...
Sorgulamak yakışık almaz..

Mesela biçok kişinin üzerinde şort, ayaklarında Ugg var.. bu sıcakta.. Görünüşte komik gelebilir bu tarz giyim..Ama herkes bilmezki o botların kışın ısıtma, yazın serin tutma gibi bir özelliği var....Mesela yani...:rolleyes:

Lütfen, iletmek istediklerimizi doğru yerde yazmaya , büyüklerimize karşı saygıda kusur etmemeye, küçüklerimizden de şefkati esirgememeye , dostlarımızla iletişimimizi koparmamaya özen gösterelim...

gece sürüşü grup üyeleri,arkadaşlarım, kardeşlerim,dostlar...umarım hepiniz iyisinizdir.. Ramazan geldi, oruç başladı,sesiniz duyulmaz oldu...;)

Rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum...
Oruç tutanlara Allah kabul etsin diyorum..
Gece geç vakit sürüşe çıkanlar arada bizim semte de uğrayın , bana da bi alo deyin ,diyorum...:D
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.............
.
.

@Mehmet Karaçam

Mehmet kardeş şimdi gördüm ...saat: 15:39 :rolleyes: Tüh ya...

Bugün olmaz artık, hafta içi niyetlenirsen iftardan sonrası için,
gelmeye çalışırım...
Belki dönüşte de bana tren istasyonuna kadar eşlik edersiniz.. :p

Görüşmek üzere.................

İyi iyi....Bi ses daha duyuldu...........:p

Hadi bakalım gecelerin asi sürücüleri...yeyip yeyip yayılmayın...:D
Sonra o yayılmalar zor toparlanır bilesiniz...;)

Bu haftayı es geçebiliriz...Ramazan, oruç tutmalar yeni başladı ya..
adaptasyon için zaman tanıyalım...:eek:
Pazartesinden itibaren sesler çoğalacaktır diye umuyorum...

Sağlıcakla kalın...........görüşmek üzere.......
.
.

@naz34

Merhaba, ben Arda Arıcak:) :)
bende yeni üye oldum ve bende gezilere organizasyonlara katılmak istiyorum:)
benide alın aranıza bende pedal cevireyim sizlerle...
fakat biraz bilgisayar ve forum özürlüyüüm:D :D
ayrıca bana ardaricak@hotmail.com adresindende haber verebilirsiniz
teşekkür ederiim

@naz34

arada sırada uğrarım sende gel benim topik ziyaretime meraklandırma beni
sibeloffffffffffff naz 34

Herkese merhaba,

Ramazan da oruç tutanlardan olduğum için bir şeyler de ben yazayım dedim. Şu ilk günlerde iftar saati toplanma saatimize çok yakın olduğu için tur olsa bile katılmak bizler için zor gözüküyor. Ama 15. günü cuma ya denk geliyor ve iftar saati 19:42 ye kadar düştüğü için katılmak biraz daha mümkün gözüküyor. Tabi bu zamana kadar grup olarak bir iftar organizasyonu yaparsak oruç tutanların bu zamandan daha önce gelmesi de mümkün olabilir. Herkese sevgiler....

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@behcetatinc

Allah günah yazmasın şu mubarek Ramazan ayında tempom çok bozuldu. Bu hafta içi bütün turlara gelmek istiyorum..

Cuma'da Tuzla yapalım mı?

@bullshark

iftardan sonra ben bisiklet sürdüm hafta sonu.evet güzel oluyor.ama hava soğumuş be. bir rüzgar bir rüzgar sorma.sersem yapıyo adamı.uzun gidilemeyebilir ama kısa bi tur yaparız selimcim.mesela küçükyalı-dalyan. eğer uyarsa sana bu akşamdan tezi yok düşelim yola:)

Geri