Hüseyin Karakurt ( yeni üye)
Yanlış konu başlığı altındasın...Burası 240 km konusu değil..
Zaman zaman Kudret arkadaşım bizim topiğimizi ziyaret eder, bazan da ben onun açtığı topikleri..Bu dostluğumuzun getirisidir..
Kudret arkadaşımıza söylemek, iletmek istediklerini, "gece sürüşü" konu başlığı altında değil de,
onun açtığı konu başlıkları altında yazarsan ona daha çabuk ve daha doğru şekilde ulaşırsın..
Üstelik bazı şeyler vardır ki başkasını ilgilendirmez..Giyim-kuşam kişinin kendi tercihidir... Kim nasıl rahat ediyorsa, öyle giyinir...
Sorgulamak yakışık almaz..
Mesela biçok kişinin üzerinde şort, ayaklarında Ugg var.. bu sıcakta.. Görünüşte komik gelebilir bu tarz giyim..Ama herkes bilmezki o botların kışın ısıtma, yazın serin tutma gibi bir özelliği var....Mesela yani...:rolleyes:
Lütfen, iletmek istediklerimizi doğru yerde yazmaya , büyüklerimize karşı saygıda kusur etmemeye, küçüklerimizden de şefkati esirgememeye , dostlarımızla iletişimimizi koparmamaya özen gösterelim...
gece sürüşü grup üyeleri,arkadaşlarım, kardeşlerim,dostlar...umarım hepiniz iyisinizdir.. Ramazan geldi, oruç başladı,sesiniz duyulmaz oldu...
Rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum...
Oruç tutanlara Allah kabul etsin diyorum..
Gece geç vakit sürüşe çıkanlar arada bizim semte de uğrayın , bana da bi alo deyin ,diyorum...
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.............
.
.