Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Hasan Şenulubaş

hasan abi merhaba. ramazan dolayısıyla oruç tutan arkadaşlar haftaiçi pendik turuna katılamıyor.ama oruç tutmayan arkadaşlar yine aynı akşamlar pendiğe gidiyolarmı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Şenulubaş
cuma akşamı nöbetim olmazsa bende tuzla'ya geliyorum...bu arada cumartesi günü cm sürüşünden sonra caddebostan sahilde oruç tutan arkadaşlar için iftar yapmayı düşünüyoruz tabi hava yağışlı olmazsa...aynı gün pelin arkadaşımızın doğum günü olduğu için kendi aramızda bi kutlama yapmayı düşünüyoruz...selim yukarda yazmış daha geç saatte buluşup kısa mesafe yapalım diye bu konuda fikri olan varsa paylaşabilir ramazan geldi diye bisiklet sürmeyeceğiz demek değil mesafe kısa olur bi şekilde yine birlikte pedallarız...

@zeki günaydın
Cuma gunku Tuzla listesi icin erken degil mi?

Carsamba baslatiriz....

@naz34

diye yazmıştım 22.Ağustosta...Bi iki kişiden ses geldi...:(

Ne oldu böyle...Ramazan mayıştırdı herkesi....

hadi kıpırdanın artık pedalşörler...

Cuma ya Tuzla yaparsanız ben de gelirim................:p

sağlıcakla kalınızzzzzz...... .
.
.

ben cuma gunu gelemem tuzlaya weya başka bir guzargahtakı gece surusune.. cumartesıde CM de gorsuruzu gelenlerle..

Mustafa yukarda yazmış 15.gun cuma gunune denk gelıor 8e ceyrek kala die.. cuma gunu iftarı birlikte yapalım sonrada kısa bi tur yaparız.. yemek üstüne tuzla gibi bi mesafeye gidilmez öle niyeti olanlarda bence kasmasın :)

@Hasan Şenulubaş

tamam abi.ama biz 21:00 de yola çıkacağız k.yalıdan.yani yarım saat falan beklemiş olacaksın.senin için sorun yoksa bostancı dan alırız seni.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Şenulubaş
@Mehmet Karaçam
4-mehmet
Bu aksam 18:30 - 19:00 gibi caddebostan'a iniyorum.

@Yener ER
Bu aksam 18:30 - 19:00 gibi caddebostan'a iniyorum.

ok orda olurum abi...hafta sonu için konuşalım bişeyler yapalım bora abiler falan poyraz köy e gidelim diyorlar....

• Beğen
Tepkiler: naz34
Cuma Tuzla turu için iftardan sonra bir saati seçerseniz ben de katılabilirim arkadaşlar.:cool:
Bu arada herkes tatilde mi yoksa ramazan da katılım az diye mi kimse bişeyler yazmıyor foruma?

• Beğen
@Cem TURKPOWER
Cuma gunu Tuzla turu için iftardan sonra bir saat belirleriz. ornegin 21:00 uygun gibi.....

Tuzla'da meshur bir tatlisi var mi ?

Sevgili Cem
Ramazan diye tabi ki... İftar saatinden sonra uzaklara gitmek pek olmuyor... Yemekten sonra bi rehavet çöküyor insanın üstüne... uyku bölünüyor sabaha karşı, ertesi gün işe gitme durumları da olunca, pedal dostları, yakınlarda pedal çeviriyor....:)

görüşmek üzere..............
.
.

Sevgili Yener tatlı mı , tatlıcı mı soruyorsun anlamadım .... :p
Tuzla sonrası Alp'in mesajından haberdar olduğum bi meşhur tatlı var ..
@ALP KUTERDEM

Sevgili Alp
nerelerdesin...Bak cuma tuzla diyor arkadaşlar...İrmikli dondurma mı, dondurmalı irmik mi......? a k l ı m d a ......:D

Sevgili Mehmet & Zeki, caddebostanda turlar oldunuz....Hiçççç gel ablam biz seni bırakırız diyen yok...:(

Gece sürüşü grubu hadi basalım pedallara.....Oruçları açtıktan sonra...Hergün biraz daha uzağa......sağlıcakla kalın...görüşmek üzere..............
.
.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Sibel abla,

Aslinda yanlis yazmisim. Sormak istedigim Tuzla'nin meshur bir tatlisi varmi olacakti... Tuzla'ya ozgu meshur bir tatli yani....

Cuma gunu Tuzla'ya gitmeyi dusunuyoruz iftardan sonra bari oraya gitmisken tatli yeriz diye dusundum...

• Beğen
Geri