Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Arkadaşlar merhaba

Bu sabah evden çok erken çıktım ( bisi.ile) , Baltalimanı'nın tam olarak neresi , Beşiktaş'tan ne kadar sürer, ne kadar yol gideceğim bilmediğimden...
Çok da uzak değilmiş ....

Baltalimanı hastanesine vardım..Etrafta bi büyük market yok...Bişiler almam gerek...İstinye'ye kadar gittim..Tüm büyük marketler orada..:mad:

Ercan'ı gayet iyi gördüm...
uzun süre bisi.sürme keyfinden uzak kalacağını biliyor ama yine de moralini yüksek tutuyor..İyi iyi ..maşallahı var.....:)

Sanırım yatağının cam kenarında oluşunun ve manzarasının müthiş oluşunun da etkisi var...:p
Deniz göz hizasında, boğaz köprüsü karşısında...gündüzü başka güzel, gecesi başka....Valla dr.hadi evine dese, ne olur bikaçgün daha kalayım diyesi gelir insanın..:p
Hastanede olmak kimse istemez ama hastanede olacaksa da Ercan'ın yattığı odada ve yatakta olsun...:D Şaka bi yana , tabi ki insan sağlıklı olsun, evinde sevdikleriyle olsun...En önemli şey sağlık...

Kardeşimize tekrar acil şifalar diliyorum..

Daima kazasız , keyifli sürüşlerde pedal basmak dileklerimle...görüşmek üzere...

Scudo
Degerli arkadaslar,
Aydin ve ben 23 Agustos gunu Trenle Afyona giderek 24 Agustosta yapilacak olan Buyuk taaruz yıl donumu etkinliklerine katilmayi planladik.
Etkinlik sonrasi ise, pedallarimiz ne yone giderse gidelim dedik.
Yaptigim arastirmada tum yonlerde trenlerdeki furgon vagonun kalktigini ve kompartmanlardaki bagajlara sigabilen bagaja musade edildigini ogrendim.
Otobus firmalari ile yaptigim gorusmelerde ise, otobus saatinde gelin, muavinle konusun Alir ise, goture bilirsiniz dediler.
Bizde tren biletlerimizi alarak Pendikten zorlada olsa bisikletlerimizle trene binmeye karar verdik.
Ya aksam ustu Meram ekspresi, yada gece icanadolu mavi trenine binecegiz. Kesin tarih ve saati bilahare sizlere yazacagiz.
Bizleri en azindan ugurlama safhasinda yanliz birakmazsaniz seviniriz.
Hepinizin yuregini Afyon Kocatepeye goturecegiz ona goreeee...:))

I.Dogan Ertugruloglu

Aidatini öde,bagis yap,bagis yaptir.

AKA Arama Kurtarma Arastirma Dernegi
Yapikredibankasi
Findikli Sb.216
813 818 66 No'lu hesap

@bullshark
Dun aksam saat 17:30 gibi gordun Ercan'i. Gunduz de Sibel abla ugramis.. Durumu fena degil ama asil onemli olan bugun ameliyati yapan doktorun yapacagi kontrol sonrasi soyleyecekleri.

Umarim hersey yolunda gitmistir hersey. Hepinizin selamini soyledim o da hepinize tesekkur edip selam yolladi....

@mustafacan akdogan

bu ülkede bisiklete binipte kaza yapmamış olmak enterasan olurdu zaten...işin kötü tarafı pazar günü düştüğüm bileğimin üstüne düşmüş olmam..neyse durmak yok yola devam hep bisiklet, daima bisiklet...

@Mehmet Karaçam

bugün ercan abiyi ziyarete gidersek, bi doktora gösterelim mehmet bileği:) abi baltalimanından daha iyi hastanemi bulacaksın:)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@zeki günaydın
Mehmet'in ihtiyaci olan doktor degil ki... Ona kursun dokturcez baska yolu yok. Uzerinde bir sansizlik var onu yok etmek gerek.

Saka bir yana, sevgili Mehmet lutfen biraz daha dikkatli sur.......

• Beğen
@Yener ER

evt o kursundan iki kat istiyorum hemde zırh gibi olsun...dikkatli sürüyorum aslında ama bir aksiliktir gidiyor işte olmadı 3 tekerlekli bisiklete binicem bu gidişle...

@zeki günaydın

Daha önceden alınmış bir karar varmı bilmiyorum ama en azından Cuma günleri ( haftasonları işe gitme sorunu olmadığından ), Ramazan süresince biraz daha geçe alınsa, örneğin 20:45 veya 21:00 gibi, oruç tutan kişiler de tura katılabilse :)
Ya da eskiden yaptığım gibi, arzu edenler gruba sonradan katılacak.

@behcetatinc

bundan sonraki cumaları bilmem ama biz bu akşam iftardan sonra caddebostan tarafında buluşacağz bir iki arkadaş. kısa bi güzergah belirleyip kendimizi yormadan dolanacağız

• Beğen
@behcetatinc

Ramazan ayının ağırlığından kurtulak isteyen macareperest arkadaşlarla bu güzergahı Tuzla'ya uzatabilir miyiz asa sıra?

Gider çayımızı içer denize karşı sonra döneriz..

Bu akşam 21.08.2009 saat 19.30 Atasehir hareketle Bostanciya.20.20 hareketle Bostancidan Maltepe IBB sosyal tesislerine bir deneme sürüsü yapacagim.
23 Agustosta baslayacagimiz Afyon Kocatepe Buyuktaarruz etkinlikleri surusu icin bisikletimi ve kendimi tam donanimli ve yüklü olarak denemek istiyorum.Büyük olasilikla Aydin arkadasimda bana eslik edecek.Maltepedeki moladan sonra tekrar Bostanci--Atasehir yaparak sürüsümü tamamlayacagim. Orta suratte bir sürüs olacak.Eslik ederseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: naz34
@behcetatinc

ramazan dolayısı ile kapalı olmayacağız tabi ki :) sürüşler yine devam edecektir...ancak oruç tutan arkadaşlarımızı düşündüğümüz için cuma akşamları daha geç bir saatte buluşup pendik yerine daha bir kısa parkuru pedallayabiliriz maksat birlikte olmak nede olsa...benim düşüncem saat 21:15 caddebostan migros arkası olabilir hani basket sahalarının hemen arkasındaki söğüt ağacı var ya güzel anılar yaşadığımız işte orda buluşabiliriz..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Cem TURKPOWER

Sevgili Cem
Çanakkale gezi paylaşımın için teşekkürler..Foto.lar harika…
Sen, Merthan ve Bora ( sizler üç pedalşörler ) harika bir gezi yapmışsınız..kutluyorum…
Darısı başıma………….:rolleyes:

Mehmet kardeş sana 3 tekerlekli de yetmeyecek gibi görünüyor...:D Nasıl bişi bu, nasıl bi aksiliktir böyle anlamadım…
Geçmiş olsunnnnnnnnnnnn...Lütfen biraz daha dikkat..Lütfen...!!!

Bu arada tabi ki maksat birlikte olmak, ama dönüş problem benim için bu yüzden Caddebostan bana uygun değil..::bayrak:

Sevgili Tolga ve Behçet (Ramazan'da ), cuma akşamları Tuzla güzergahında sizlere Pendik'ten katılmak isterim..:cheer:
Belki Barış kardeşimiz de katılır bizlere...;)

Sevgili Barış özel misafirlerin gelmiş…hoş gelmişler…Sefalar getirmişler..:)
Bisi.n umarım zindana atılmamıştır..Unutma bis.n yollarda olmayı, biz de beraber pedallamayı özleriz......:p

***Arkadaşlar, Ramazan ayı içinde bi gece belirleyin de birlikte oruç açalım...

Görüşmek üzere sağlıcakla kalın..............
.
.

Geri