Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Ercan Abi çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bu arada uzun zamandır tura çıkarken evde bıraktığm kaskımı artık takmanın zamanı geldi galiba.

Scudo
ercan abi çok geçmiş olsun diyorum arkadaşlar bu akşam aranızda olamıycam çok yorgunum çarşamba günü görüşmek üzere

Ercan geçmiş olsun. İnşallah operasyonun da hayırlısıyla iyi geçer hemen aramıza dönersin.

@Barış Külah

Barış kardeş sana da geçmiş olsun...

Zeki kardeş bu gece ki sürüşte ,ben de maalesef yokum..

Kısmet olursa Çarşambaya görüşmek üzere ...
Sizlere kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum.......

..

bugunde kazasız belasız sürüşümüzü tamamladık bugun çok çabuk bitirdik. eve geldiğimde 10:20 geçiyordu.

@ufhouck

vee bir gece sürüşünüde bitirdik.makul sayıda bir katılımla çok keyifli bir sürüş oldu.ramazandan önceki son sürüş çarşamba. ramazan boyunca sürüşe gelemeyecek arkadaşları (örn:ben) çarşambaya bekliyoruz arkadaşlar.

@Yener ER

Ercan Abi çok çok geçmiş olsun ! :( Acil şifalar diliyorum en kısa zamanda sahalara dönmen dileklerimle...

arkadaşlar,
aşağıdaki kaskalardan hangisini tercih edeyim sizce .başımın ölçüsü 56 felan geliyor.ölçüsü 52-57 olan kasklarda rahatsızlık olurmu.fikir verirseniz sevinirim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@zeki günaydın

Evet dün akşam gerçekten güzel ve çabuk bir sürüş oldu. Ben de 22:15 gibi evdeydim. Zeki nin söylediğine ek olarak şunu söyleyeceğim. Son sürüşte bir kaç kişiye sordum. Görünen o ki Ramazan boyunca baya bir kişi sürüşlere gelmeyecek. Ben çarşamba günü mesai olmazsa Ramazan dan önceki son sürüşe gelicem. Aynı fikirde olan başkaları da varsa çarşambaya Tuzla yapalım diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@mustafacan akdogan

keşke perşembe iş olmasaydı be musti:) geçen tuzlaya gittiğimizde kaçta döndüğümüzü biliyosun.patlayan lastik ve muhtemel aksilikleri göz önüne alırsak tuzlaya cuma veya haftasonu dışında gitmek sanırım benim için imkansız.

çarşamba akşamı gelmeye çalışıcam...ramazanda sürüşlerimiz devam edecektir burdan bilgisini vermek istiyorum oruç tutan arkadaşlarımız haliyle katılamayacaklardır...ancak onlar içinde bir akşam iftar yemeğine gidebiliriz tabi gelmek isterlerse...diğer bir konu ise ihtiyar (ercan abi) bugün ameliyat olmuş ben kendisini aradım ama cevap vermedi..yarın yine konuşmaya çalışıcam.zeki kendisiyle görüşebilmiş normalde saat 18:00 de ziyaret bitiyormuş ancak hasta yürüyecek durumda ise ziyarete gelenlerin yanına inebiliyormuş eğer yarın için ihtiyar yürüyecek durumda olursa kendisini ziyaret etmeyi düşünüyoruz son durumu yarın burdan size bildireceğim katılmak isteyen olursa üsküdar yada kadiköy iskelesinde buluşup karşıya geçilecektir...son durum yarın belli olacak burdan sizlerle paylaşacağım...

@zeki günaydın

Evet Tuzla ya gittiğimizde dönüş saati haliyle geç oluyor. Benim ki yalnızca bir fikir. Tabi grup Pendik isterse her yol Pendik hepimiz için.:p Bu arada Ramazan da sürüşlerin devam edecek olması güzel. Ben kısmet olursa oruç tutucam ama saatler uyarsa gelmeye de çalışıcam. Yarın akşam görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Bir öneride benden gelin bu akşam kanlıca yapalım. Nefis sahil yolunun tadını çıkartalım?

Gunaydin herkese,

Az once Ercan ile gorustum. Biraz agrisi olmasina ragmen iyiymis. Bu gun is cikisi yanina ugruyacagim...

Selam goturmemi isteyen varsa iletirim......

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Geri