Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
haydi dostlar MFÖ Konserine pedal basalım...

Buluşma Yeri : Bostancı Bisiklet Yolu Başlangıcı
Hareket saati : 20:20
Güzergah : Bostancı - Pendik
Aktivite : MFÖ Konseri
Başlangıç saati : 21:30

***: Bisikletlerimizi güvenle bırakabileceğimiz park yeri ayarlanmıştır...

14 Ağustos Cuma Gece Sürüşü:

Bilet adedi : 21

Barış.............. 2 bilet
Sibel.............. 3 bilet
Doğan.............1 bilet
Tolga..............1 bilet

***Bostancı da toplanıp gelecek arkadaşlar , sizleri PENDİK İDO önünde bekliyor olacağım...

not:*** Barış ve Doğan arkadaşlar da gruba Pendik' ten katılacaklar..
.
.

Scudo
Bendeki 2. bilet boşa çıktı. Kardeşime ayırmıştım ama gelemeyecek. 2saatlik yoldan geldi, yorgun. Napalım girişte "konsere bilet var" diye bağırırız.:)

kilyosa gidecek olan yener.zeki arkadaşlar yarın ben gelecem sabah uyanmayı başardımı tamam 6.45 te ordayım demektir

@ismail düzgün

Zeki'ler Kilyos'a değil, daha uzak bir noktaya konaklamalı gezi yapıyorlar diye biliyorum ben.

Sibel hanım konser için teşekkür ederim.. İnanılmaz bir ses düzeni vardı. Özellikle çocukluğumun şarkılarını bir cd kalitesinde canlı canlı MFÖ'den dinlemek inanılmazdı:eek: . Tekrar teşekkürler bu organizasyon için..

Herkese selam
Tatilden yeni döndüm. Merthan ve Bora ile yaptığımız Tekirdağ-Çanakkale turundan sonra bisikletimin bakıma ihtiyacı var o yüzden bakım yapar yapmaz aranızda olucam. Tekirdağ-Çanakkale turunun ayrıntıları ve fotoğrafları gitmek istiyenler olur diye forumda ayrı bi başlık altında yazıcam.

@Cem TURKPOWER

Hoşgeldin Cem :)
En kısa zamanda sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz...
Tekirdağ-Çanakkale turu yazı ve foto.larını merakla bekliyorum...

Merthan, Bora ve Cem...Üç pedalşörler...:p
Yediğiniz , içtiğiniz size kalsın...bize gezdiğiniz , gördüğünüz güzellikleri anlatın...:)

Görüşmek üzere............
.
.

• Beğen
Tepkiler: Cem TURKPOWER
17/08/2009 GECE SÜRÜŞÜ KATILIM LİSTESİ

BULUŞMA YERİ:bostancı iskele/ bisiklet yolu başlangıcı
SAAT : 20:20
İSTİKAMET :bostancı - pendik

1- sibel
2-zeki
+
+
+
+
+

haftasonu yaptığımız kilyos gezisi detayları bu akşam saat 21:30 da burçak menemencisinde.:):) şimdi reklamlar:):):)

Arkadaslar Gunaydin,

15/08/2009 tarihinde Kilyos'a gitmeye karar verdik ve sabah 06:45 vapuru ile Besiktas'a gecip Bogazi takip Kilyos'a pedal cevirmeye basladik. Kilyos'a 10 - 15 km kala bir mesafede ufak bir kaza oldu ve Ercan arkadasimiz bisikletten dustu.

Omuzunda bir cikik olustu bu nedenle kendisi su an Baltalimani Kemik Hastaliklari Hastanesinde kaliyor. Yarin omuzundan bir operasyon gecirecek. Kendisine simdiden acil sifalar diliyoruz.

Bu kazada bir kere daha cok net goruldu ki, bisiklet surerken muhakkak kask takmali ve eldiven giymeliyiz. Ercan arkadasimiz eger Cumartesi gunu koruyucu ekipmanlarini kullanmiyor olsaydi, yasanan kaza daha vahim sonuclar dogurabilirdi....

@Yener ER

ucuz atlattık diyebilseydim keşke.gerçi bunada şükür.o düşmeye çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi.ercan abi en az 6 ay b.lete binemicek. bi anlık dikkatsizlik ve devamında olanlar. .. .

şimdi konuştum ameliyat tarihiyle ilgili problem varmış abi.haftayada kalabilirmiş:(

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
1- sibel
2-zeki
3-Behçet ( hareket saatine yetişemediğim için arkanızdan Pendik'e geleceğim )

Geçmiş olsun........:(
Acil şifalar diliyorum...........
.
.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Zeki teşekkürler...

Şimdi Ercan ile konuştum...
Anestesi uzmanını bekliyordu..Ameliyat gününün belirlenmesi için..:(

(Kaldığı bölüm 1.ci ortopedi...2 ci koğuş )

Moral olur, arkadaşlar lütfen arkadaşımızı tel.dan arayalım....

..

• Beğen
Tepkiler: ümran çoker
@naz34

Cumartesi günü tesadüfen haberim olduğundan kendisini aramıştım, buradan tekrar geçmiş olsun diyorum.

Ercan çok geçmiş olsun. En kısa zamanda seni görmek dileklerimle...
Arkadaşlar çarşamba akşam ı görüşmek üzere...

Geri