Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
sabah 09:15 olmuş listeyi başlatan yok...kimdeydi sıra:)

29 TEMMUZ 2009 BOSTANCI-PENDİK-BOSTANCI GECE SÜRÜŞÜ

1- M.Karaçam
2- Sibel-Naz34
3- Ercan
4- .....
5- ....
6- ....

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
@Mehmet Karaçam

bu alanda artık tek bisiklet bile zor gidiyor bu ne biçim bir kalabalık tır .. iki bisiklet belki üçüncü geldiğinde kilit oluyor...:boese157:

hele hele hafta sonu night mare on elm street ...:boese157:

bostancı dan kartal nasıl acaba ???

@Ali Güray

gayet keyifli ve güzel sürüşler oluyor akşam bostancı bisiklet yolu başlangıcında buluşuyoruz...bekleriz

• Beğen
Teşekkürler sevgili Mehmet....

Güzergah : Bostancı - Pendik
Buluşma yeri : Bostancı Bisiklet yolu başlangıcı
Hareket saati : 20:20

29 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşüne Katılım Listesi:

.1- M.Karaçam
.2- Sibel-Naz34
.3- Ercan
.4- Mustafacan (Mesaiye kalmazsa)
.5- ....sıra kimde......?:p
.6- ....
.7-
.8-
.9-
10-

Caddebostan sahili bisi.yolunda bisi.sürmek Ali Güray arkadaşın dediği gibi artık neredeyse olanaksız hale gelmiştir.. Öyle kalabalık ki, bisiklet sürmek keyif vermiyor.. Bu durumda hafta içi ,en iyi alternatif bizim güzergahımız olan Bostancı-Pendik bisi.yoludur....

Caddebostan'a çimenlere yayılmak için, denizkenarında mehtabı seyretmek için, sohbet için gidilebilir..
Bu cumartesi belki gideriz...sohbet için yani.....:D :p :D

Hadi sevgili pedal dostları...arkadaşlar...özlenenler....uzun süredir ortalarda görünmeyenler....tatili bitenler....gece sürüşüne bekleniyorsunuz...

Rahatsızlıklarından dolayı gelemeyen dostlar, sizleri de unutmadık..İyileşir iyileşmez bekliyoruz...:)
Akşama görüşmek üzere..............sevgilerimle...

Bu akşam biraz alışveriş yapacağım. Bostancı'ya yetişemem, saate göre yola çıkabilirim. Belki yolda veya melemencide yakalarım.

• Beğen
@naz34

Bu akşamki geleneksel malum organizasyonumuz ile çakışma olduğundan aranızda olamıyorum, kısmet olursa Cuma ve Pazartesi akşamı aranızda olacağım.

29 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşüne katılanlar:

.1- Buğrahan
.2- Batuhan
.3- Yannis
.4- Murat
.5- Ersin
.6- Selim
.7- Mehmet Karaçam
.8- Ercan
.9- Furkan
10- Barış
11- Ufuk
12- Sibel

Çarşamba gecesi sürüşüne katılan arkadaşlara teşekkürler...
Cuma gecesi tekrar görüşmek üzere.....

Behçet arkadaşım,
Çarşambaları çakışıyor programlar doğru..:p Cuma ve pazartesi sürüşlerimizde sizleri aramızda görmek bizi mutlu eder...Bekleriz...:)

Barış arkadaşım, dediğin gibi bizi "melemenci"de yakaladın...
Gelişine seviniyorum..Çünkü eve dönüş yolunda beraber sürüyoruz, daha korkusuzca gidiyorum ...Teşekkürler...

Mustafacan sağlık olsun...Mesai var diye keyfin kaçmasın..iş önemli herzaman..
Cuma sürüşüne bekliyoruz...

Sevgili Mehmet, Cuma akşamı bi Ada dedik, bi Kanlıca ...Enson Kanlıca gibiydi..:p Gelmeye çalışacağım...Gelemezsem de sizlere keyifli sürüşler...Lütfen çok dikkatli sürün olur mu......!

Hem grubumuzdaki arkadaşlarımızın ,hem de geçtiğimiz haftasonu başka dostlarımın bisi.kazası geçirdiklerini öğrenince , önemsediğim halde hep ertelediğim ilkyardım malzeme çantası almak şart oldu..
yarın bu konuda önce araştırma yapacağım, sonra alacağım...Çünkü ilkyardım paketi diye işe yaramaz şeyler almak istemiyorum..
Ve bisi.kullanan herkesin yanında olmalı diye düşünüyorum..

Sağlıcakla kalın.....Keyifli gün ve gecelerde...Görüşmek üzere...

@Begüm;B

Sevgili Begüm,
Öncelikle annene geçmiş olsun diyorum...Umarım şimdi daha iyidir..

Derneğin çalışma yelpazesi çok genişledi..Bi taraftan Adalar belediyeleriyle, bi taraftan İBB trafik ekipler amirliğiyle çalışmalarını yürütüyorlar..
Biliyoruz ki prosedürler yüzünden işler koşar adımlarla yürümüyor..
Ama emin adımlarla bisi.yolları ve bisikletliler için güzel şeyler olmaya başladı..İnşallah devamı da gelecek..

B.Ada-da bisi.teknik kontrol uygulaması temmuz da başladı ve sanırım 4 hafta sonu bisi.arızalarından anlayan arkadaşlar cumartesi ve pazar sürekli adadaydılar.. Ençok kaza yaşanan noktalarda mesai yaptılar...(geçtiğimiz hafta sonu hariç )..
Sanırım bu çalışmalar ara ara devam edecek bundan sonra..

-Bisi.kiralayan esnafın Kask verme zorunluluğu,
-vermeyenlerin ceza alma konusu,
-bisiklete kapalı yollarda bisiklete binenlerin engellenmesi,
tamamen belediyenin selahiyetinde olduğunu sanıyorum....
( bu konuda pek bilgi sahibi değilim , iddialı konuşmak istemiyorum..)

"Bisiklet için, bisikletliler için ne yapabilirim, nasıl yardımcı olabilirim"
diye düşünüyorsan işte sana güzel bir fırsat..

Sen, bu ve buna benzer şikayetlerinizi yazıp , altına imza kampanyası başlatabilirsin...;)
ve senin gibi düşünenler toplanarak, belediye reisine çıkıp, şikayetlerinizi hem sözlü, hem de yazılı olarak bildirebilirsiniz ...
Gideceğiniz günü belirleyin destek için gelirim... Belki biçok arkadaş da katılabilir...

Görüşmek üzere.....sevgilerimle....

29.07.2009 tarihindeki gece sürüşümüz gayet keyifliydi...gidişte rüzgara karşı epey mücadele verdik...dönüş yolunda ise bira şişesini çöpe değilde bisiklet yoluna atan bir ezik!! yüzünden arka lastiğim patladı...tabi ekip olarak hemen operasyona başlayıp lastiği değiştirdik, yardım eden herkese teşekkürler...akşam çoğunluğun isteği üzerine cuma akşamı kanlıcaya gitmeye karar verdik buluşma yerimiz ve saatimiz yine aynı farklı olan tek şey bu sefer guruptan kopmalar olmadan daha tecrübeli olanların önde olduğu ve tempoyu guruba göre ayarladığımız bir sürüş olacak...umarım kazasız gider geliriz...diğer bir konu ise cumartesi akşamı caddebostan sahilde buluşma fikri sanırım herkes bunada sıcak bakıyor...cumartesi akşamı buluşma saatimiz 20:00 olarak düşünüldü buluşma yeri ise caddebostan migros arkasındaki basket potalarının önü...isteyen içececeğini ve yemeğinide getirebilir maksat birlikte olmak ve güzel vakit geçirmek....

Mehmet kardeşim
Üzüldüm...:( Aman gelen mala gelmiş, cana bişi olmamış ya, diye de teselli buldum..:eek:

Offff...ya...
Bisi yolundan da gitsen, asfalttan da gitsen bu cam sorunsalı bitecek gibi değil..Tütün gibi alkolü de mi yasaklasak....:D
yoksa "sahilde içip içip şişeleri kıranların boyunları vurula "diye fermanlar mı çıkartsak..:D Duyan da beni yeşilaycı sanacak....:rolleyes:

Cuma Kanlıca yoğurt kaşıklamaca , cumartesi çimenlere yayılmaca...
Bay,bayan pedalşörler,gece sürüşü dostları,yiyecek-içecek ne istiyorsan doldur çantana, kuralım soframızı, sonrasında sohbet,gırgır,şamata...

Arkadaşlar " şirine " ler de gelirse çok sevinirim..Anladınız onu siz......

Görüşmek üzere dostlar...kalın sağlıcakla......

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Gelmeyi çok istiyorum ama kısmet....Sürpriz yaparım belki kimbilir.....:p
Listeyi de epeydir yapmamıştım...Bu kez ben başlatayım..
Zeki de yok ortalarda..:D

Buluşma yeri : Bostancı Bisiklet Yolu Başlangıcı
Hareket saati : 20:20
Güzergah : Kanlıca

31 Temmuz Gece Sürüşüne Katılım Listesi :

.1- Mehmet Karaçam
.2- Behçet Atınç
.3-
.4-
.5-
.6-
.7-
.8-
.9-
10-

Yoğurtseverler pedalşörler bi ;) göz kırpın bakalım ekleyelim listeye...

Görüşmek üzere dostlar....

Geri