gece sürüşlerinde iki kat dikkatli olmak ve daha yavaş gitmek esas olmalı bunu anladık bu gece, en azından ikinci kazada. he tabi iş işten geçtikten sonra pek anlamı kalmıyor. herkezin bu durumu kavradığından da emin değilim. mesela bu gece grupta olmayan arkadaşlarımız. kusura bakmasın kimse ama kimsenin canından kıymetli olmuyor bu işler.
şunuda belirtmek lazım herkez yola çıkarken gruptaki tüm arkadaşlara güvenerek yola çıkıyor. herkez birbirinden sorumlu diye biliyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum? haliyle gruptaki diğer arkadaşın canından da sorumlu böyle bir sorumluluk kolay bişey değil tabiki zamanla oluşacak bişey. inşallah daha fazla kafa göz yarmadan olayın ciddiyeti anlaşılır.
gündüz tabiki çukurları görmemiz kolay kimsenin uyarmasına gerek yok. ama gece önündeki bisikletler yoldan problemsiz geçerken görüp arka tarafı uyarıcak kadar mesafe olmayınca bizde öne güvenince çukura denk gelip asfaltı öpmek kaçınılmaz oluyor haliyle molayı hastahanede vermiş oluyoruz. ( bu arada hastahane içinde bizle ilgilenen yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. bidahakine refakatçiniz benim, nasıl olsa normal bişey oldu bizim için hehe

)
( çukurlarda veya tümsekte takla atacak kadar niye hızlı gidiyorduk onuda çözemedim hala neyse. )
benim ciddi birşeyim yok ama diğer arkadaşın kolu ne durumda merak ettim. telefonunu alan veya haberi olan varsa bildirebilir.
sıcağı sıcağına bunların dışında çok bişey yazamıyorum kimsede itamlarımı üstüne alınmasın bu gece grup olarak yola çıktıysak bu yazılanlar bende dahil herkeze armağanımdır.
herkeze çok geçmiş olsun, bundan sonra kazasız belasız gece sürüşleri diliyorum.