Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Bizde katılacaktık ama işte bisikletlerin tamamlanması uzadı kısmet olmadı iyi sürüşler dilerim sizlere. :)

Scudo
bu gece gittiğimiz kanlıca yolunun dönüşünde o 3 tane çukur noktasının yerını tam olarak bilen birileri tarif edebilirmi acaba.. birde Sibel abla dan mümkünse o belediyeden bu yollarla ilgilinen kişinin mail adresini rica edebilirmiyim.

o 3 çukur noktasını belirleyip gerekli yerlere topluca mail atarak bi şekilde bildirip ve oraları onarmalarını sağlamamız gerekıyor.. bu gece bizim başımıza geldi bundan sonra başkalarına veya tekrar bizim başımıza gelebılır o yüzden elımızden gelen bişeyler warsa bunu yapmalıyız die düşünüorum..

bunların hiçbirini yapamazsak elimize gece-gündüz dikkat çekebilcek bi sprey alarak tekrar bi kanlıca yaparak o çukurların etrafını spreyleyelım..

biz riva dönüşüde bu yoldan gelmiştik ama nie o çukurlara denk gelmemiştik onu merak ettım açıkcası..

gece sürüşlerinde iki kat dikkatli olmak ve daha yavaş gitmek esas olmalı bunu anladık bu gece, en azından ikinci kazada. he tabi iş işten geçtikten sonra pek anlamı kalmıyor. herkezin bu durumu kavradığından da emin değilim. mesela bu gece grupta olmayan arkadaşlarımız. kusura bakmasın kimse ama kimsenin canından kıymetli olmuyor bu işler.
şunuda belirtmek lazım herkez yola çıkarken gruptaki tüm arkadaşlara güvenerek yola çıkıyor. herkez birbirinden sorumlu diye biliyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum? haliyle gruptaki diğer arkadaşın canından da sorumlu böyle bir sorumluluk kolay bişey değil tabiki zamanla oluşacak bişey. inşallah daha fazla kafa göz yarmadan olayın ciddiyeti anlaşılır.

gündüz tabiki çukurları görmemiz kolay kimsenin uyarmasına gerek yok. ama gece önündeki bisikletler yoldan problemsiz geçerken görüp arka tarafı uyarıcak kadar mesafe olmayınca bizde öne güvenince çukura denk gelip asfaltı öpmek kaçınılmaz oluyor haliyle molayı hastahanede vermiş oluyoruz. ( bu arada hastahane içinde bizle ilgilenen yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. bidahakine refakatçiniz benim, nasıl olsa normal bişey oldu bizim için hehe:) )

( çukurlarda veya tümsekte takla atacak kadar niye hızlı gidiyorduk onuda çözemedim hala neyse. )

benim ciddi birşeyim yok ama diğer arkadaşın kolu ne durumda merak ettim. telefonunu alan veya haberi olan varsa bildirebilir.

sıcağı sıcağına bunların dışında çok bişey yazamıyorum kimsede itamlarımı üstüne alınmasın bu gece grup olarak yola çıktıysak bu yazılanlar bende dahil herkeze armağanımdır.
herkeze çok geçmiş olsun, bundan sonra kazasız belasız gece sürüşleri diliyorum.

slm merhaba duyduguma göre her ayın son cumartesi günü toplanıp geziyomuşsunuz bu ve bunun dışında bir aktivite varmı cumartesi günü saat gece 2 3 kadar çalışıyorum iş yerim caddebostan migros karşısında işten çıkmazor yaz dönemlerinde hafta sonu sizlerle tanışmak sizlerle eger kabul ederseniz turlara gezilere katılmak isterim msj bekliyecem bu forum sitesine yeni üye oldum burayı çözmek biraz zaman alacak ama napalım yardımlarınızı bekliyorum altay ....

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@altay altaş

öncelikle aramıza hoş geldin Altay iyi forumlar...biz her ayın son cumartesi değil haftada 3 gün buluşuyoruz...pazartesi-çarşamba ve cuma akşamları bostancı bisiklet yolu başlangıcında toplanıp pendik tarafına doğru pedal çeviriyoruz...sadece cuma günleri destinasyonumuz farklı oluyor...bazen kanlıca yapıyoruz bazen büyük ada...sende aramıza katılabilirsin tabiki görüşmek üzere...

• Beğen
dün gece ki kanlıca gezimiz kazalar harici çok güzeldi...katılan tüm arkadaşlara teşekkürler..kaza geçiren arkadaşlarıma da geçmiş olsun...Fatih kardeşimizin koluna 4 dikiş atıldı...Ufuk ise kazayı daha ucuz atlattı bundan sonraki gece sürüşlerinde daha dikkatli olup kazasız belasız sürmek üzere...

@inferno8719
bu spreyleme işi çok akla yatkın böle fosforlu bi sprey alıp daha dikkat çekici bi hale getirebiliriz o çukurları.

• Beğen
Dün gece kaza geçiren arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Fatih buraya iyi olduğuna dair bir mesaj atarsan sevinirim. Ufuk umarım ciğerlerinde ağrı yoktur fotolar için teşekkürler. Sprey olayı mantıklı geldi. Veya en basiti oraları taşla doldurabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: fatih özçil
Haklısın cem abi gilen parkurlardaki tehlikrli çukurları doldurmak mantıklı.Benim düştüğüm çukur neyse fazla derin değildi bi anda girdim farkedemedim ama ufuk abinin girdiği çukur epey derindi ve onun gibi birsürü çukur vardı...

• Beğen
Tepkiler: ufhouck
tekrar geçmiş olsun bende şimdi çıkıyorum bisikletle sahilde bi tur atacam sonra suadiye otelin orda denize girecem biraz güneşlenip işe gidecem iş yerim caddebostan migros karşısı doğan gıda beklerim bisiklet dostları hepinizi

arkadaşlar ben hepimize geçmiş olsun diyorum çünkü gerçekten tehlikeli sayılabilecek bir yoldu.kaza geçiren arkadaşlarımızın durumlarının kötü olmaması sevindirici.şu varki turlarımıza baktığımızda kazaların çokluğu dikkat çekici.daha kötü şeler başımıza gelmemesi açısından biraz daha önlemimizi almamız gerekiyor bence.

Geçmiş olsun. Bu yollar nasıl adam olacak, otoyolları bile onarmaya tenezzül etmiyorlar. Her ay seçim yapılsa belki göstermelik de olsa çalışırlar.

• Beğen
Tepkiler: fatih özçil
kaza geciren arkadaşlara büyük gecmiş olsun yollarda bisiklet yolu olmadığı müddetce bu tip kazalar başımıza maalesef gelecektir.Minimuma indirmek icin grup disiplini icerisinde sbt bir hızda arkada kalan arkadaşlara yakın bir şekilde sürüşümüzü düzenlemeliyiz.Arac cukur vs tehlikeleri hemen haber verebiliriz arkadakilere.

Bir de mp3 calar dinleyen (kendimde dahil) :) arkadaşlar mümkünse trafikte seyir halindeyken müzik dinlemesin Kendi başımada gelmişti insan müziğe konsantre olunca arkadan ya da onden gelen sesli uyarılara ters tepki verebiliyor Orneğin arkadan gelen bir uyarıyı on taraftan geliyormuş gibi algılama probleri olabiliyor .O yüzden bunlara da dikkat edelim .

Geri