Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@paramedik34

Yeni bisikletin hayırlı olsun Tolga....Kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum...

Görüşmek üzere............

o gece ufak gibi gorunuyordu gerçekten kaza ama demekki ufak ta olsa sonucu kötü olabılıyormuş.. sonuçta o kaza da yine o insanların bisiklet yolundan yürümesi yüzünden kaynaklandı.. bende onlar yuzunden kaza yapmıştım böle de kaza yapanlarıda duyunca görünce orada yürüyen insanlara karşı sinirim hergün artıyor.. orda yürüyenlere elimden geldiince rahat vermicem hep rahatsız etcem bi şekilde.. nese..

çok geçmiş olsun Begüm inş en kısa zamanda sağlıgına kavuşursun..

begüm geçmiş olsun benim yaptığım kazada olduğu gibi sıcağı sıcağına bir şey hissetmiyorsun ama sonradan acısı çıkıyor...bu arada sevgili gurup üyeleri bu günden sonra pazartesi ve çarşamba pendik yapıyoruz cuma akşamları ise kanlıcaya gidiyoruz yine buluşma yerimiz aynı yakın olanlar burdan katılabilirler şayet üsküdardan veya o tarafa yakın yerlerden katılmak isteyen arkadaşlarımızın bostancıya kadar gelmelerine gerek yok..bundan sonra hafta sonları içinde sizlerden fikir ve görüşlerinizi bekliyorum birlikte kararlaştırıp farklı destinasyonlara birlikte pedal çevirelim..

merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum bilenler varsa cevaplarsa sevinirim
geçen gün arkadaşımla beraber fenerbahçeden kartala sahilden gittik acaba kaç km fenerbahçe kartal arası bilen varsa bilgilendirirse sevinirim sevgilerle
(Bisikletimizde km saati yoktu ama alacağız inşallah).:)

@ASTRAnjoy

Çok sağol.. ya üzülüyorum zaten niye öyle söylüyorsun..Eylül'de de hava güzel olur .

@Begüm

Evet ya...Böyle söyleyip üzmeyin sevgili Begüm'ü...
Asıl Eylülden sonra bisi.gezileri daha da güzel olacak...
havalar serinledikçe, pedal basmak daha zevkli ...

Görüşmek üzere...sevgilerimle..

Not:
1- Lütfen bi arkadaşım pazartesi gecesi sürüşünü başlatsın..Lütfen beni de yazmayı unutmasın...:p
2-Şu anda çokkk yorgunum.. Bu akşam erken yatacağım...Başka mesaj yazmayacağım..
Mehmet kardeşim senin posta kutuna yarın mesajım olabilir..olmazsa akşam konuşuruz...

Not:
1- Lütfen bi arkadaşım pazartesi gecesi sürüşünü başlatsın..Lütfen beni de yazmayı unutmasın...:p
2-Şu anda çokkk yorgunum.. Bu akşam erken yatacağım...Başka mesaj yazmayacağım..

hemen başlatayım:)

20/07/2009 p.tesi gece sürüşü katılım listesi

1-sibel
2-zeki
3-
4-
5-

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Mehmet Karaçam
Sevgili arkadaslar,

Umarim Cuma aksami keyifli bir surus olmustur. Ben Cumartesi gunu Tekirdag'a gitme planimi gerceklestirdim. Sabah saat 7'de Buyukcekmece'den pedal cevirmeye basladim saat 11:30'da Tekirdag'da koftecideydim. Sanirim 3 saat 15 dakika pedal cevirdim ve 98.87 km yol yapmisim. Yol guzel ve tehlikesizdi. Cok dik olmayan ancak uzun sayilabilecek birkac yokus var ama yolun geneli oldukca rahatti.

Cuma'lari kanlica enteresan olabilir, degisiklik iyidir.....

Bu aksam muhtemelen gelemiyoruz.. Sehir disindayim. Size iyi surusler.

Not: Cok gecmis olsun Begum..

cuma günleri kanlıca'ya gitmek bence de iyi fikir. bir de ben bugün de sürüşe katılamayacağım, ama çarşamba günü görüşürüz :)

Arkadaşlar bende katılamayacağım bu akşamki gece sürüşümüze umarım kazasız belasız ve güzel bir sürüş olur sizler için çarşambaya görüşmek üzere kendinize iyi bakın özledim bea valla bayadır katılamıyordum...... =)(

***Listeyi başlattığın için teşekkürler sevgili Zeki....:p

*** Bisi.sürüş planını gerçekleştirdiğin için seni kutluyorum sevgili Yener...Çarşamba sürüsüne sizleri bekliyorum..

***Çarşambaya görüşmek üzere sevgili Pelin..:)

***Seni özlemeye razıyım ben Kenan kardeşim...:D

***Cuma için akşama konuşacağız, Mehmet kardeş... :27:

Temmuzun epeyce sıcak olacak gecesinde ,bisi. sürüşümüzün rüzgarıyla
yine çokkk keyifli bir gece turu bizleri bekliyor arkadaşlar...
Görüşmek üzere........sevgilerimle....

bu akşam sibel ablayla birlikte pedallıycaz anlaşılan.sanırım rüzgar korkuttu arkadaşları:) yada haftasonu yorgunluğundan olsa gerek kimsecikler yok ortada:)

• Beğen
Tepkiler: naz34
Grubumuzdan biri demişti ama kimdi anımsayamadım şimdi..

"İki kişi sürüş yapıyorsa onlar bir gruptur.."

Bizim gece pedalşörleri kendileri birer rüzgar...:p
Biliyorsun buluşma yerinde sürprizler çok oluyor sevgili Zeki...
İşlerinden dolayı bilgisayara bakamayan çok oluyor..
Ama herzaman buluşma yerinde benden önce oluyorlar..:D

Akşama görüşmek üzere sevgili arkadaşlar.....Sevgilerimle..

@Begüm

Off yaa daha dün Sibel ablayla senden bahsediyorduk valla Begüm, çok büyük geçmiş olsun.
Sezon falan kapanmadı daha, hem Eylül sonu bisiklet için en güzel zaman bence.
Yine de bu kadar uzun süre ayrı kalmak kötü olacak. Çabucak iyileş sen.

Sibel ablacığım Cuma, C.tesi ve Pazar'dan sonra senden bu akşam için izin istiyorum. Biraz dinleneyim :)

Herkese keyifli (ve güvenli) sürüşler ..

• Beğen
Tepkiler: Begüm ve naz34
Geri