Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
arkadaşımla dün adada baya bi parkurda yol yaptık çoguluk tırmanış oldugu için bi yorgunluk var ama daha 2saat var belli olmaz yorgun bacakları açmak için gelebilirim :)

bu arada evet cuma gunlerı weya gunu farketmezde pendik dışında bi yer güzel olur hep aynı hep aynı insan sıkılıyor.. gerçi istanbulda fazla bi alternatifta yok hem böle düz hem güvenli falan ..

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
Bu akşamlık katılamıyorum.Size iyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@naz34

UUUĞĞĞHHH

Peki ya grubun geri kalanı?

@inferno8719

Selam,
Millet ah Anadolu yakaında sahil e yakında ortursam da bisiklete binsem de yanıyor,senin derdine bak "İnferno" kardeşim,şükret haline :)

Şaka bir yana Caddebostan - Pendik - Tuzla sahil şeridi beni de baydı,çukurların yerini ezberledik...

Fatih.

dimi ama bari bisiklet yolunu yenileselerde yeni çukur yerleri keşfetsek :) nasılsa hiçbir zaman dümdüz çukursuz bir yolumuz olamaz bizim :)

• Beğen
Tepkiler: plin
20 Temmuz Pazartesi Gece Sürüşüne katılanlar:
(oturma durumuna göre :) )
.1- Semih
.2- Yunus
.3- Gökhan
.4- Zeki
.5- Serkan
.6- Barış
.7- Ufuk
.8- Ercan
.9- M.Karaçam
10- Furkan
11- Sibel

Pazartesi sürüşüne katılan gecelerin pedalşörlerine teşekkürler...
Gelemeyenler rüzgardan tırsmadılar biliyorum,bazıları haftasonu gezi yorgunu:D

Bu gece ,Kaynarca tarafında oturan arkadaşlar bana eve kadar eşlik ettiler sağolsunlar.:)

İ.netten erken çıktığım için daha sonra yazılan msj.ları dönüşte gördüm..
***Sevgili Semih iyi sürüş dileklerin için teşekkürler.. Ne zaman uygun olursan beklerim.. Bu akşam da adaşın bizimleydi..:p

***Sevgili Reha, latife o latife....:p Özlerim ben herkesi ..Çekirgeleri bile..:D

*** Sevgili M.Karaçam kardeşim, cumaları yoğurt yemeye gidelim demiş.. Dediğine göre Yener abisi de yoğurdu pek severmiş...:p Çarşamba sürüşünde konuşulsun bu durum, yapalım bi açık oturum.. :p :p :p

NOT: Dersimiz TRAFİK :eek:
Kırmızı ışık yanarken karşıdan karşıya geçmeyin..:mad:
araç gelmiyor olsa bile...hatta yeşil yanar yanmaz bile geçmekte acele etmeyin.. Süratle gelen araç duramayabilir...:(
İki dakika beklemeniz size bişi kaybettirmez...Beklememeniz ise hayatınızı kaybetmenize neden olabilir..
Bunu söylüyorum, ya da buna benzer ikazları sürekli yapıyorum , yapmaya da devam edeceğim..çünkü sizleri seviyorum...

Şimdilik esen kalın...sağlıcakla kalın....dostlukla kalın...sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: fenris
guruptaki arkadaşların çoğu bende dahil olmak üzere sürekli aynı parkuru gitmekten sıkıldık...bazılarımız çukurların yerlerini bile ezberlemiş hatta :d..hazır havalar iyiyken cuma akşamları kanlıca yapalım diyoruz ve sanırım haftada bir gün değişik bir yere gitmek daha güzel olacaktır...çarşamba akşamı konuşup karar alırız eminim yoğurt seven sadece ben ve Yener abi değilizdir...

• Beğen
Tepkiler: plin ve Yener ER
@inferno8719

Mehmet çok önemli bir konuya değindi gerçekten, evet artık hayatımızda yeni çukurlar (parkurlar) lazım :)

Sibel ablanın da dediği gibi çarşamba sürüş sonrası gelen arkadaşlarla ve gelemeyenlerle de forum vasıtasıyla en azından cuma akşamları için değişik parkurlar belirleyebiliriz.

Yeni çukurlar, yeni heyecanlar lazım gençlere (ve hep genç kalacaklara) ;)

herkese keyifli (ve güvenli) surusler

Arkadaslar,

Ben maalesef bu hafta islerimin asiri yogunlugu, onumuzdeki hafta da tatilde olacagim icin turlara katilamayacagim.... Bu esnada yapacaginiz tum turlarda size iyi surusler.

@Mehmet Karaçam
Yogurdu kim sevmez ki.....????

Diger yandan, bu hafta islerimin yogunlugu, onumuzdeki haftada tatilde olacagimdan turlara katilamiyorum..

Araniza donmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Gelince bol bol yogurt ta yeriz:)

kanlıcada iyidiirrrr, yoğurttaa..hele hele kanlıca yoğurdu dahada iyidir.:)

"aramızda daha önce kanlıcaya gitmeyen varmı? " sorusundan yola çıkarak kanlıcanın bostancıdan hareketle kaç km olduğunu ve yol durumu ile ilgili bilgiyi giden arkadaşlardan alırsak gitmeyenler için ön bilgi olur.

gittim ben daha önce ama kaç km olduğunu bilmiyorum mesela.

büyük çoğunluk Kanlıca'nın nefis yoğurtlarını tadma konusunda anlaştığına göre cuma akşamı bir aksilik olmazsa Kanlıca tarafına doğru pedallarımızı çeviriyoruz zaten hızımız öyle fazla değil 30-35 km/h civarı gidiyoruz ama baktık ki çok arkada kalan var bekleriz tabi dimi Yener abi :D...Ben yarın akşam gelemiyorum işyerinde nöbetim varmış size iyi pedallamalar...Cuma akşamı görüşmek üzere....

@Kenan ARPAÇ

İyiyim Kenan sağol. Biraz zorlansam da yürüyebiliyorum artık. Buna da şükür, kırık çıkık yok neyseki.:)

Arkadaşlar Allah hepinizi daha kötülerinden korusun.. Kendinize dikkat edin. Hepinize kazasız belasız, keyifli sürüşler diliyorum. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
Geri