Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
6 Temmuz Pazartesi Gece Sürüşüne gelenler:

.1- Sibel
.2- Batuhan
.3- Can
.4- Yener
.5- Esmahan :)
.6- Begüm :)
.7- Zeynel
.8- Buğrahan
.9- Koray
10- Furkan ( infermo8719)
11- Nebilcan
12- Mehmet Karaçam
13- Kerim
14- Sinan
15- Cemalettin
16- Zuhal :)
17 - Ufuk

Katılan grup arkadaşlara çok teşekkürler..Rüzgarı az, sürüşü keyifli bir akşam oldu..
Pazartesi Gece Sürüşüne ilk defa gelen, grubumuza katılan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..

Mehmet kardeşim çok şükür iyileşti..Artık bizlerle.....

Bu gece özlediğimiz bayan pedalşörler, (bir kişi haricinde )bir aradaydık.. Özlemişim kızlar sizi...:p

Aman beyler gücenmesin..Herbirinizi özlüyorum ben..Gece sürüşlerimizde hepinizi görmek istiyorum..:)
Çarşambaya bi bayan daha katılacak sanıyorum grubumuza..:p

Sevgili Ufuk fotolar için çokkk teşekkürler...Hemen foto arşivime kopiledim..;)

Kenancığım gelemeyişine üzüldüm..Bisi.ni tamir ettir bi an önce..

Çarşambayı sel almasın, bir yar sevin ama el almasın...:D
Çarşamba Gece sürüşünde görüşmek üzere dostlar...Sevgilerimle..

Hoşbulduk :) güzel ve keyifli bu sürüş için teşekkür ederim herkese.. sonraki gezide görüşmek üzere bol pedallı günler...

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Mehmet Karaçam
Sevgili Mehmet,

Seni tekrar aramizda gormek bizi cok mutlu etti. Bundan sonra kazasiz ve belasiz surmen dilegiyle.....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Dün akşam Pendik'ten Bostancı'ya dönüşte biz 2 arkadaş hızlı gitmek için 32-33 km/h ortalama hızla yoldan bastırdık. Ümraniye'ye kadar yolum uzun olduğu için bizleri maruz gördüğünüzü umuyorum. Herkese teşekkürler.

Sağlıcakla kalın...

gelmek isteyen herkese açık bir grupsa bende katılmak isterim antrenmanlarda arkadaş edinmek ayrıca güzel olurdu. bundan sonraki ilk turunuza katılmak isterim saat kaçta nerede olacağımı söylemeniz yeterli iyi sürüşler...

@peregrinus

gurubumuz herkese açıktır...pazartesi-çarşamba ve cuma günleri akşam saat 20:20 de bostancı adalar vapur iskelesi önünde buluşuyoruz...

• Beğen
Tepkiler: peregrinus
@peregrinus

Bostancı vapur iskelesi önü ışıklar p.ç.c. akşam 20:20 . Anlatmaya çalıştığını anlayamamakla beraber 2 anlam çıkardım.1.Bizlerle birlikte antreman kıvamında bir sürüş yapmak.2.bizlerle birlikte sürüş yapmak ve tek başına yaptığın antreman sürüşlerine katılacak 1-2 arkadaş bulmak? İkincisi için birşey diyemeyeceğim "olabilir",ama birincisi pek mümkün görünmüyor nitekim antreman tarzında bir sürüş yapmıyoruz.:)

artık haftaya katılırım size. 13 temmuz pazartesi benim için uygun eğer yer belirtirseniz sevinirim yüzlerce sayfa yazı içinde buluşma yerini aramak cidden zor göründü... iyi sürüşler.

Düzeltme: nerede buluşacağımızı zaten söylemiş Reha sağolsun. Antrenmandan kastım bisiklet üzerinde olmak zaten yarış kazanmak için değil eğlenmek için sürüyorum. :) uzun yol planım var bu yaz için onun için bisiklet üzerinde maksimum süre esasıyla yapıyorum antrenmanımı yani hızlı gitmek falan gerekmiyor.

New York’ta otuz iki senedir, Mayıs ayının ilk Pazar günü Five Boro Bike Tour adı verilen bir bisiklet turu gerçekleşiyor. New York şehrini oluşturan beş ilçeyi (borough yada kısaca “boro”) yani Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Island’ı dolaşan 67km’lik bir bisiklet turu bu. İlk olarak 1977 yılında 250 kişilik bir katılımla 80 km’lik bir yarış olarak başlayan etkinliğin ertesi yıl belediyenin önayak olmasıyla mesafesi kısaltılıp, ismi de rekabet çağrıştıran “challenge” dan “tur” a çevrilerek katılım 3000 kişiye çıkması sağlanmış. Uzun yıllardır da bu tura 30,000 kişi katılıyor.

müthiş bir organizasyon...

@TOYGAR YONTGAN
Selamlar,

Bu aksam teknik nedenlerden dolayi aranizda olamayacagim(iz). Size iyi surusler.

Toygar abi,

Cuma gunu Kanlica isini konsuruz:)

Kanlica'ya gitmeye karar verirseniz

Buluşma Yeri : Bostancı Adalar İskelesi Önü ( ışıklar )
Hareket saati : 20:20

8 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Mehmet K.
.3- Ufuk
.4- Kudu
.5- Pelin ( bekliyorum)
.6- Hüseyin Köroğlu
.7- Peregrinus
.8- sıra kimde
.9- ???
10- ???

Yaz gecelerimizi keyifli bisi.sürüşlerimizle değerlendirelim....
......... Haydi arkadaşlar katılımlarınızla şenlenelim......görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Rahatsızlığım nedeniyle aranıza katılamıyacağım.

Size iyi sürüşler.

Buluşma Yeri : Bostancı Adalar İskelesi Önü ( ışıklar )
Hareket saati : 20:20

8 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Mehmet K.
.3- Ufuk
.4- Kudu
.5- Pelin ( bekliyorum)
.6- Hüseyin Köroğlu
.7- Can
.8- :p
.9- :p
10- :p

Beklenenleri tek tek yazmaya kalkarsam çok uzun bir liste olacak..:D
haydi arkadaşlar geleceğinizi bildirin ekleyelim, ya da kendiniz eklenin listeye...görüşmek üzere.....görüşmek üzere....görüşmek üzere...

@blaco

Geçmiş olsun Batuhan...
Çabuk iyileş olur mu...? Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: blaco
Aksama maalum dersim oldugu icin aranizda olamayacagim.... Cuma gunu de olamayacagimi simdiden bildirmek isterim :)

Pazartesi gunu tekrar gorusmek uzere.

Koray

• Beğen
Tepkiler: naz34
Geri