Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Yener ER
turlar çarşamba-cuma yapılıyor.Cuma günleri fix moda ali usta oradan bostancı ,çarşamba günleri değişiyor.Haftaya ada,sonraki hafta emirgan var.Kanlıca'ya gidildiğinde haber veririm.Forumdanda takip edebilirsin.(Bu arada Sibel'den fırça yiyeceğim sizleri ayartıyorum diye)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Scudo
Buluşma yeri...: Bostancı Adalar İskelesi Önü ( ışıklar)
Buluşma saati.: 20:20
Hareket Saati : 20:30 ( ada vapuru yandan çarklı )

Bostancıdan hareket : 20:30
Büyükada'ya varış : 21:40

Büyükada'dan dönüş : 23:30
Bostancı ya varış : 23:55

3 temmuz Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi..:

.1- Sibel
.2- Pelin
.3- Esmahan
.4- Zuhal
.5- Batuhan
.6- Aytun
.7-
.8-
.9-
10-

Arkadaşlar merhaba,
Bu akşam ne yazık ki bende tura katılamayacağım. İyi eğlenceler herkese...

daha once belirtmistim ama tekrar soyleyeyim, bugun ben de yokum, sehir disina cikiyorum.
herkese iyi surusler ve iyi hafta sonlari

@A-Y-T-U-N
Bugun kimse gelmiyor galiba.........

Katilim cok zayif.... Neyse, ben geliyorum....

Aksam gorusmek uzere..

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve ufhouck
@Cem TURKPOWER

Kimseyi kırmak istemedim aslada fırça olmadı bence :D sadece uyarı cem abi abartma yazmayın bir kenara azımı açmam bir daha :D

@Yener ER

Yener abi seviyorum seni seni geçmek aklımın ucundan geçmeti gecemez de lütfen olacak konular hakkında hayaller kuralım ben kim seni geçmek kim sağol diyorum rüzgardan kolladın beni peşinden gelebildim anca oda :D sende olmasan kenara çeker yatardım valla :D

@TOYGAR YONTGAN

Ne yazmalıyım diye epey düşündüm..
Toygar kardeş

Çünkü kimseyi incitmek istemiyorum..
Senelerdir bisiklet camiası ve forumları içindeyim..
Hemen hemen biçok kişi ile tanıştım ve tanıdım..
Tanıdığım kişiler hakkında da kendime göre tanımlamalarım oluştu..

Aynı şekilde benim için de biçok kişi görüş sahibidir...Bazı kişiler beni senden daha iyi tanır..
Bisi.dünyasında sadece ve daima; bisiklet adına, etkinlik ya da gezi anlamında bişilerin savaşını verdim..Nerede , kimlerle olursam olayım; artniyetsiz, içtenpazarlıksız, bisiklet kardeşliği için uğraş veren biri olmaya özen gösterdim..
Ve herkese daima iyi niyetle, arkadaşça, dostça,kardeşçe yaklaşmaktan yanayım.. Grubumuza girdiğinde seni de aynı duygular içinde kucakladım..
Grubumuza girip, arkadaşlarla tanışıp, onları başka tarafa çeker , diye düşünmedim..

"Sibel'den fırça yiyeceğim sizleri ayartıyorum diye"
diyerek şaka yapmışsın...Sevgili toygar, her şakada biraz gerçek payı vardır derler..:rolleyes: Umarım doğru değildir...Bundan üzüntü duyarım...:( )Seni de herzaman aramızda görmek isterim..;)

Ben "Gece sürüşü grubu"nu kurarken, kimsenin grubundan adam çalmadım..
Bir buluşma çağrısı yaptık ve genellikle bireysel olarak bisiklet süren arkadaşlarla bir grup oluşturduk..
Kısa sürede çok da ses getirdi.. Bu da bazı kişilerin iştahını kabartmış olabilir..:eek:

"Gece Sürüşü Grubu" ile "Melemenci " artık efsane oldu..:p
Arkadaşlarıma yeni yeni değişik alternatifler sunmaya başladım..

Ayrıca, Kanlıca yolunu ben de biliyorum.. Arkadaşlarımı götüremeyeceğim bir yer değil.....

Ben, hepsi birbirinden değerli kişilerin bir araya geldiği, kaynaştığı ve her katılan kişinin grubun ahengini bozmadan uyum sağladığı,
çok güzel bir topluluk oluşmasına vesile olduğum için mutluyum..

Ve biliyorum ki, birgün aralarında ben olmasam da ,bu gruptaki arkadaşlıklar daima sürecektir..:)

Hiç kimse ne benim, ne bir başkasının tekelinde değil tabi ki.. herkesin özgür iradesi var..
Herkes dilediği gruba ve etkinliğe katılabilir..Ve değişiklik onlara cazip gelebilir..

Ama, Gece Sürüşü grubumuzun ve güzergahımızın, kendine has bir rahatlığı, hoşgörüsü, ve güzelliği var...
Değişik alternatifler denendiğinde bunları kendileri daha iyi anlayacaklardır..
Bu güzel birliktelik daima ayrıcalıklı yerini ve konumunu koruyacaktır, biliyorum..;)

Grup üyeleri,
her bireyi ne kadar önemsediğimi ve sevdiğimi de gayet iyi bilirler..
Onlarla yaz-kış demeden bisiklet sürmenin keyfini çıkarabileceğimiz heryerde beraber olacağız..
Onlarla daha çok güzel birlikteliklere imza atacağız, değişik güzergah ve etkinliklerde keyifli sürüşler yapacağız....Yeter ki gönüller bir olsun...

Tüm arkadaşlarıma sevgilerimle.....................Görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ

.1- Sibel ( :bilmiom: )
.2- Pelin :(
.3- Esmahan
.4- Zuhal
.5- Batuhan
.6- Aytun
.7- Yener
.8- Ufuk
.9-
10-

Bir kaç rekordan sonra bir durgunluk dönemine girdik galiba.. İzinler de başladı ondan mı acaba..:D

Görüşmek üzere.....sevgiler...

@fatih özçil

Fatih de geleceğini söylemiş ama atlanmış :\ Ayıp olmasın diye ben ekleyeyim dedim :)

------

.1- Sibel ( :bilmiom: )
.2- Pelin :(
.3- Esmahan
.4- Zuhal
.5- Fatih
.6- Batuhan
.7- Aytun
.8- Yener
.9- Ufuk
10-

Ben gelemiyorum, çünkü Adalar'dan dönüş biraz geç oluyor :( ve Sibel ablamız sorumluluk kabul etmiyor :D
Ama bir dahaki Bostancı - Pendik turuna katılmak isterim :)

Arkadaşlar biraz geç oldu ama bende bu akşam aranıza katılmaya karar verdim. (çünkü bisikletime daha yeni kavuştum:D). Bu kadar geç haber verdiğim için kusura bakmayın. Bostancıda görüşmek üzere. Selamlar saygılar.

ee şu an melemencidemisiniz :) ? Ben evde bilgisayarımın başında sıkılıyorum :p

@naz34
Bende seni incitmek istemem,art niyetle değil,tamamen espiri olsun diye yazdım.Sanıyorum yanlış anlaşıldım.Aranıza katıldığımdan beri hiçbir zaman yabancılık çekmedim.Yaptığın organizasyonlara saygı duyuyorum.Mutlaka seni benden daha iyi tanıyanlar vardır,ama bende seni tanıdığımı sanıyorum,ve seni tanıdığımada memnunum.Forumu okumasamda biliyorumki pazartesi- çarşamba-cuma Bostancı'da senin ve diğer arkadaşların olduğunu.Geçen akşamda öyle oldu.Arkadaşlara merhaba deyip Kadıköy'e doğru yola çıktım.O sırada arkadaşların nereye,kiminle,hangi güzergahı kullanıyorsunuz gibi sorularına cevap verip yanlarından ayrıldım.
Yazında''kimsenin grubunan adam çalmadım''lafı biraz ağır olmuş.Ben ilk aranıza katıldığım günden beri Pedal Sesi üyesi olduğumu gizlemedim,aynı zamanda bisikletliler derneğinin üyeside oldum.Amaç burada sadece ve sadece bisiklete binmenin keyfini çıkarmak olmalı bence.Yazılacak çok şey var ama bunları yüzyüze geldiğimizde birbirimizi doğru anlayarak konuşmayı tercih ederim(hala beni aranızda görmek istiyorsanız)

• Beğen
Tepkiler: naz34
@TOYGAR YONTGAN

Toygar kardeş
yazımın 3.cü paragrafının sonu ( sanırım gözden kaçtı)
"
Seni de herzaman aramızda görmek isterim.. "
Seninle yüzyüze konuşalım , gerçekten iyi olur..

Bak bu gece bizim ADA turu da yalan oldu...
neden biliyor musun..? Çünkü sen yoktun...:eek:
Günler öncesinde Ada turu yaparız dediğimizde bi tek sen beni Pendik'e bırakabileceğini söylemiştin..Sen de gelmedin..:p

Arkadaşlar,
Bostancı'ya buluşma yerine gitmeden bi vapur ve tren saatlerini karşılaştırayım dedim..Kimseye yük olmadan geri dönebilmek için..

B.adadan 23:30 da kalkan vapur 23:55 te Bostancı iskeleye yanaşıyor..
Haydarpaşadan 23:35 te kalkan son tren Bostancı'dan 23:51 de geçiyor..
Yani yetişmem mümkün değil..

Bunu görünce ne yapacağımı bilemedim...En iyisi buluşma yerine gidip, arkadaşlara durumu açıklayıp, onları adaya yolcu edip , döneyim dedim..

Ben epey ısrar ettimse de bensiz gitmeniz için, anca beraber-kanca beraber dediniz, gitmediniz...Rotayı Pendik'e çevirdiniz..İnanın çok duygulandım..

Ufuk midye tava yiyemedi diye üzüldüm...Arayıp bulurum dedim ama istemedi.. Adanın midye tavası pek bi lezzetliymiş söylediğine göre..Ben de çok merak ettim tadını..Söz valla Ufuk kaç porsiyon yersen ye bendensin
Selim e de söz verdim yol parası benden.. Diğer arkadaşlara da adanın meşhur lokma tatlısından alırım..olmaz mı...?
Bu geceyi telafi etmek bana epey tuzluya patlayacak valla..:D

3 Temmuz Cuma Sürüşüne katılanlar:

.1- Ufuk
.2- Selim
.3- Ali Ak
.4- Aytun
.5- Buğrahan***
.6- Zeynel
.7- Koray
.8- Yener
.9- Batuhan

***Bu gece sürüşüne ve grubumuza ilk defa merhaba diyen arkadaşımıza Hoşgeldiniz diyorum..Bisikletini de yeni almış, hayırlı olsun..:)
Bu gece sürüşüne gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler..

Ada turu için daha çok kişi bekliyordum aslında..Melemenciyi seven daha çokmuş bunu anladım..:p

Umarım bi dahaki buluşmamızda çoğunluğu yine sağlarız..Görüşmek üzere..sevgilerimle....

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Ben gün boyu nete bağlanamadım. Bugün Ada'ya gitmeyi çok istiyordum ama vakit ayıramadım. Çok özür dilerim. Yarın tek başıma gideceğim Ada'ya, yalnızca bunu biliyorum.

Tekrar özür dilerim.

Bence ada için buluşma saatini 2 veya 3 saat daha erken almak gerekir, gittim geldim diyene kadar nerden baksanız 90 dk denizde ve oyalanmayla geçer zaman kısıtlı kalır bence...

Geri