@TOYGAR YONTGAN
Ne yazmalıyım diye epey düşündüm..
Toygar kardeş
Çünkü kimseyi incitmek istemiyorum..
Senelerdir bisiklet camiası ve forumları içindeyim..
Hemen hemen biçok kişi ile tanıştım ve tanıdım..
Tanıdığım kişiler hakkında da kendime göre tanımlamalarım oluştu..
Aynı şekilde benim için de biçok kişi görüş sahibidir...Bazı kişiler beni senden daha iyi tanır..
Bisi.dünyasında sadece ve daima; bisiklet adına, etkinlik ya da gezi anlamında bişilerin savaşını verdim..Nerede , kimlerle olursam olayım; artniyetsiz, içtenpazarlıksız, bisiklet kardeşliği için uğraş veren biri olmaya özen gösterdim..
Ve herkese daima iyi niyetle, arkadaşça, dostça,kardeşçe yaklaşmaktan yanayım.. Grubumuza girdiğinde seni de aynı duygular içinde kucakladım..
Grubumuza girip, arkadaşlarla tanışıp, onları başka tarafa çeker , diye düşünmedim..
"Sibel'den fırça yiyeceğim sizleri ayartıyorum diye"
diyerek şaka yapmışsın...Sevgili toygar, her şakada biraz gerçek payı vardır derler..:rolleyes: Umarım doğru değildir...Bundan üzüntü duyarım...

)Seni de herzaman aramızda görmek isterim..
Ben "Gece sürüşü grubu"nu kurarken, kimsenin grubundan adam çalmadım..
Bir buluşma çağrısı yaptık ve genellikle bireysel olarak bisiklet süren arkadaşlarla bir grup oluşturduk..
Kısa sürede çok da ses getirdi.. Bu da bazı kişilerin iştahını kabartmış olabilir..
"Gece Sürüşü Grubu" ile "Melemenci " artık efsane oldu..
Arkadaşlarıma yeni yeni değişik alternatifler sunmaya başladım..
Ayrıca, Kanlıca yolunu ben de biliyorum.. Arkadaşlarımı götüremeyeceğim bir yer değil.....
Ben, hepsi birbirinden değerli kişilerin bir araya geldiği, kaynaştığı ve her katılan kişinin grubun ahengini bozmadan uyum sağladığı,
çok güzel bir topluluk oluşmasına vesile olduğum için mutluyum..
Ve biliyorum ki, birgün aralarında ben olmasam da ,bu gruptaki arkadaşlıklar daima sürecektir..
Hiç kimse ne benim, ne bir başkasının tekelinde değil tabi ki.. herkesin özgür iradesi var..
Herkes dilediği gruba ve etkinliğe katılabilir..Ve değişiklik onlara cazip gelebilir..
Ama, Gece Sürüşü grubumuzun ve güzergahımızın, kendine has bir rahatlığı, hoşgörüsü, ve güzelliği var...
Değişik alternatifler denendiğinde bunları kendileri daha iyi anlayacaklardır..
Bu güzel birliktelik daima ayrıcalıklı yerini ve konumunu koruyacaktır, biliyorum..
Grup üyeleri,
her bireyi ne kadar önemsediğimi ve sevdiğimi de gayet iyi bilirler..
Onlarla yaz-kış demeden bisiklet sürmenin keyfini çıkarabileceğimiz heryerde beraber olacağız..
Onlarla daha çok güzel birlikteliklere imza atacağız, değişik güzergah ve etkinliklerde keyifli sürüşler yapacağız....Yeter ki gönüller bir olsun...
Tüm arkadaşlarıma sevgilerimle.....................Görüşmek üzere..