Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@naz34
Cuma akşamı çok özel bir işim vardı.Yoksa sizlerle ada turu yapmak eminimki keyifli olur.Yük olmak ne kelime elbetteki seni eve kadar ben bırakacağım,sen yeterki yeni bir ada organizasyonu planla

• Beğen
Tepkiler: Esmahan Er
Scudo
@naz34

Ankara'da kurulu olan cihazlardan birinde arıza çıktı, ben de apar topar perşembe akşamı yola çıkmak zorunda kaldım. Şimdiye kadar Ankara'daydım, İstanbul'a henüz gelebildim.

Cuma günü sizlere katılamadığım için kusura bakmayın.

Sağlıcakla...

Herkese selam,
Yol arkadaşlarım sizinle önemli bir konu paylaşmak istiyorum. Bu pazar hürriyet gazetesinde bir haber okudum ve canım çok sıkıldı.

''Talihsiz İskoçyalı Keith Hallagan... Bir yıl önce Edinburgh’daki evini satıyor, işinden ayrılıyor ve bisikletle dünya turuna çıkıyor. Hem tekdüze hayatından kurtulmak hem de üç yıl önce ölen babasının küllerini özel olduğunu hissettiği bir yerde saçmak için.'' Ve Türkiye'de babasının külleri dahil olmak üzere bisikletinde ne varsa çalınıyor. Şimdi ise dünyayı pedallamaya devam etmek istiyor (Tabi babasının küllerini gezerken bulmayı umduğu o güzel manzaralı yere artık saçamayacak).

Şimdi bu iskoçyalı pedalşör için bişeyler yapmak istiyorum. Bisikletimi ve bütün malzelerimi vermeye razıyım. Ama yine de hep beraber bişeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. Sibel özellikle senin bu konuyla ilgileniceğine inanıyorum. Ben bu hafta büyük ihtimalle gece turuna katılamayacağım çünkü oğlum ufak bir kaza geçirdi ve onu bırakamam.

Hadi hep beraber bu pedalşör için bişeyler yapalım.

Şimdi ne olacak?
-Babamın külleriyle ilgili plan suya düştü, orası kesin. Önümde iki seçenek var: Pasaportumu alıp eve dönmek. Ama ben her şeye rağmen devam etmeyi çok istiyorum.

haberin devamı burda (link)

Arkadaşlar merhaba

Şuandan itibaren Pazartesi gününe girmiş bulunmaktayız..:)
Başlatıyorum.............................................

6 Temmuz Pazartesi Gece Sürüşü Katılım Listesi:

.1- Sibel
.2- Zuhal ( hadi ama özledik ):p
.3- Pelin ( hafta tatili bittiiii) :p
.4- Begüm ( bisi tamir oldu gel artık):p
.5-
.6-
.7-
.8-
.9-
10-

Herkes kendini eklesin listeye lütfen....

Gecelerin bay-bayan pedalşörleri :p hep gelenler, arada sırada gelenler, epey zamandır gelmeyip kendilerini özletenler...bekleniyorsunuz........
Yeni katılacak arkadaşlar sizleri de bekliyoruz...:p

Sevgili Kenan, Barış'ın eşyaları gitti biliyorum, kendisi gitmediyse sürüşe bekliyoruz..

Sevgili Ufuk, bu akşam unutma, foto çekimimiz var.... :)

Akşama görüşmek üzere arkadaşlar...sağlıcakla kalın.....selam ve sevgiler....:winken45

Sevgili Cem, ben mesajımı hazırlarken ,senin msj.ın gelmiş...
Oğlunun kaza geçirmesine üzüldüm... Umarım çok önemli bişi değildir..geçmiş olsun..p
Gazetedeki yazan olaydan haberim var..her forumda haber olarak konu açılmış...
Tabi ki yapabileceğimiz bişiler varsa yapalım derim..Bunun için fikir alış-verişinde bulunmak gerek..
Onun için bu konuyu ;
( gece sürüşü grubu olarak) mail adreslerimizden devam ettirirsek daha iyi olur sanırım sevgili Cem..
Arkadaşlar bu konuda ne yapabiliriz..?
Düşüncelerinizi mail adreslerimizden acil olarak paylaşalım lütfen.....!!!

3 Temmuz Cuma Sürüşüne katılanlar:

.1- Ufuk
.2- Selim
.3- Ali Ak
.4- Aytun
.5- Buğrahan***
.6- Zeynel
.7- Koray
.8- Yener
.9- Batuhan

Ada turu için daha çok kişi bekliyordum aslında..Melemenciyi seven daha çokmuş bunu anladım..:p

Merhaba,
Cuma günkü ada turuna ben de geliyordum aslında. 20:27'de kabataş denizotobüsü iskelesinde beklerken kötü haberi aldım... ada turunu iptal etmişsiniz... çok üzüldüm :( işten geç çıkmama rağmen taksici arkadaşın da çabalarıyla tam vaktinde iskeledeydim... bisikletim yanımda değildi ama kiralarım nasılolsa diye düşünmüştüm. tam binecekken Yener'den kötü haberi aldım, ondan sonrası benim için koca bi hayalkırıklığı ve eve doğru uzuuunnn bir yol oldu.
umarım bir dahaki sefere daha organize ve daha istekli oluruz ada turu konusunda. En kısa zamanda gerçekleştirebilmemiz dileğiyle...
Akşama klasik turumuzda görüşmek üzere hoşçakalın

@Esmahan Er
Sevgili arkadaslar,

Bugun sehir disindayim ve aksama donuyorum. Donus saatim ve koprudeki trafik durumuna gore yetismeye calisicam. Umarim yetisirim.

Aksama gorusmek uzere.

ada konusunda ben çok istekliydim o yüzden ahım tuttu :p
bu arada ben bugun de yokum, henuz ufak tatilim bitmedi. carsamba gorusmek uzere, herkese iyi eğlenceler ve sürüşler.

Yeni bisikletimi (hala) alamadım ama bu akşam da, başka bir arkadaşımın yardımla ödünç bir bisikletle aranızda olmaya çalışacağım. Cuma akşamı adaya da gelememiştim ama daha önceden dalış programım vardı, Kaş'a gittik. :)
Bu arada yolda, orda burda nerde bir bisikletli görsem hemen yanına yanaşıp reklamımızı da yapıyorum. ;)
Sibel ablanın hafif sitem dolu yazısını da okudum. Umarım olay yanlızca küçük bir yanlış anlaşmadan ibarettir. Gerçi her ne kadar aranızda yeni de olsam, Sibel ablanın bu organizasyon ve katılan arkadaşlar için gösterdiği ilgi ve ihtimam beni gerçekten şaşırttı ve inanıyorumki bu grup kolay kolay dağılmayacak, isimler değişebilir zamanla ama bu oluşumun daha uzun yıllar süreceğine inanıyorum.

herkese keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: naz34
İskoçyalı pedalşörümüzün başına gelenler çok üzücü, utanç verici.Çok kötü bir reklam... Bu haberi okuduğumda Gizem Altın Nance ' yi hatırladım. Nance; yurtdışına yerleşen ve orda evlendikten bir süre sonra, kocasını da ayartıp birlikte bisikletle dünya turuna çıkan bir Türk kızımız. Onlarından da başından böyle bir hırsızlık olayı geçmiş neyseki olay çabuk çözülmüş, eşyalarına kavuşmuşlar. Turları Kazakistan taraflarında küçük bir kaza geçirmeleri nedeniyle yarım kalmış ve Türkiye'ye yerleşmişler. Gezilerinde uluslararası bir organizasyon olan SERVAS'a üye olan gönüllülerinde evlerinde konaklamışlar. Hiçbir ücret ödemeden. Şimdi kendileri de Türkiye'ye gelen gezginleri evlerinde ağarlıyorlarmış. Servas' la ilgili bilginiz vardır belki ama olmayanlar için yazayım dedim. Ayrıntıları netten araştırabilirsiniz. Üye olmanız halinde, üye kitapçığında adınız adresiniz bulunacak ve konaklamak isteyen gezginler size ulaşarak 'müsaitseniz size geleceğiz ' diyecekler:) O tarihler müsait değilseniz kabul etmek zorunda da değilsiniz. Ben henüz üye değilim ama düşünüyorum. Bu arada Nance'nin anılarını anlattığı 2 gezi kitabı var, okuması kolay, eğlenceli... Bilgilerinize
Sevgiler

ve ek:
(link)

slm arkadaşlar ben grubumuzdakilere ve onların arkadaşlarına bisiklet kiralamak istiyorum nereye yazmalıyım bu arada elimde hem yol bisikleti hemde dağ bisikletleri var ilgilenenler varsa görüşürüz iyi sürüşler

.1- Sibel
.2- Zuhal ( hadi ama özledik )
.3- Begüm ( bisi tamir oldu gel artık)
.4- Esmahan ( düğünler bittiiii)
.5- Yener
.6- Cemalettin
.7- Koray
.8-
.9-
10-

Pazartesi gece sürüşümüze bekleniyorsunuz dostlarrrrr...
Bisi.leriniz yola çıkmaya hazır mı....Görüşmek üzere..........

Sevgili Pelin sadece haftasonu yokum dedin..şimdi de tatilin bitmemiş..bune iş anlamadım ben..:eek:

Sevgili Esmahan, adaya gidilmeme konusu , organize olamadığımızdan ya da az istekli olduğumuzdan değildi...
Sayfa 101/1009 açıklama yapmıştım, okumadın sanırım ama Yener de mi anlatmadı...:rolleyes: ...

Kendilerini özletenler hadi düşün yollara...bekleniyorsunuz..

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Arkadaşlar çok özürdilerim bisikletim yolladayken asar gördü ve yapmam gerekiyor büyük ihtimalle yetişemeyeceğim size iyi sürüşler dilerim çarşamba günü görüşürüz...

.1- Sibel
.2- Zuhal ( hadi ama özledik )
.3- Begüm ( bisi tamir oldu gel artık)
.4- Esmahan ( düğünler bittiiii)
.5- Yener
.6- Cemalettin
.7- Koray
.8- Furkan
.9-
10-

---
merhaba herkese ben Furkan.. geçen haftadan beri takip ediorum bu forumu eski yazılarıda okudum biraz yeni gelenlerede açıkmışsınız :) bundan öncekilere katılamadım fakat kabul edersenız bende bu akşam gelmek ıstıorum bi aksilik çıkmazsa..

bu arada saat 20:00 de ve bosntacı iskele de her zamankı gıbı sanırım dimi ?

Geri