Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
biliyorum çok geç haber verdim ama bende geleceğim bu çarşamba (ilk kez)

akşam görüşmek dileğiyle

Arkadaşlar, beni listeye yazmışsınız ama, ben gelemeyeceğim bugün. Aslında düşünüyordum gelmeyi; ama bugünkü antrenman biraz yordu beni. Hele havalar iyice bunaltıyor. Bir dahaki sefere görüşürüz.

Buluşma yeri : Bostancı adalar İskelesi önü ( ışıklar)
Hareket saati : 20:20

1 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü katılım Listesi

.1- Sibel
.2- Zeki
.3- Enes ÇELİK
.4- Pelin
.5- Kenan
.6- Selim
.7- Batuhan
.8- Aytun
.9- Saruhan (bu sefer kesin)
10- ReHa (%85)
11- Barış (Gelecek inşallah)
12- Yener
13- Merthan
14- Cemalettin (Lisaju)
15- Cem
16- Fatih
17- KEFERNAHUM
18- fenris
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-

benim de yetiştirmem gereken işler var, 20:20'de bostancıda değilsem beklemeyin. gelemezsem herkese iyi sürüşler.

Buluşma yeri : Bostancı adalar İskelesi önü ( ışıklar)
Hareket saati : 20:20

1 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü katılım Listesi

.1- Sibel
.2- Zeki
.3- Enes ÇELİK
.4- Pelin ( Belki )
.5- Kenan
.6- Selim
.7- Batuhan ( %100 )
.8- Aytun
.9- Saruhan (bu sefer kesin)
10- ReHa (%85)
11- Barış (Gelecek inşallah)
12- Yener
13- Merthan
14- Cemalettin (Lisaju)
15- Cem
16- Fatih
17- KEFERNAHUM ( Can )
18- fenris
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-

Arkadaşlar umarım herkez sorunsuz şekilde evine ulaşmıştır biz bir kaç kişi yol kısmından gittik umarım bizi maruz görmüsünüzdür çünkü çok geç kalmıştık henüz girdim eve bu akşam çok güzeldi az sorunlar çıksa da iyi sürüştü tekrar görüşmek dileğiyle hepiniz kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın =)(

1 Temmuz 2009 Çarşamba
Gece Sürüşüne katılanlar:
.1- Sibel
.2- Batuhan
.3- Can
.4- Pelin
.5- Zeki
.6- Merthan
.7- S.Bora
.8- Tanju
.9- Enes
10- Ali
11- Yener
12- Cem
13- Saruhan
14- Semih
15- Aytun
16- Sinan
17- Ufuk
18- Fatih
19- Kenan
20- Barış
21- Selim
22- Reha
23- Cemalettin
24- :p
25- :p
26- :p

Çarşamba Gece Sürüşümüze ve grubumuza yeni katılan;
Semih, Aytun, Fatih ve Tanju arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..
Yine yeniden birlikte olmak dileğiyle, bekleriz sizleri..:)

Buluşma yerimizde bizlere katılan 3 pedalşör dostumuz ,grubumuza Pendik ışıklara kadar eşlik ettiler..Onların mola yerimize de gelmelerini , sohbetlerimize katılmalarını isterdik ama dönmüşler.. Yine bekleriz..:)

Çarşamba gecesi bi rekora imza atamadık ama sayımız çok iyiydi yine..

Çarşamba gecesi sürüşüne gelen tüm arkadaşlara teşekkürler..
Sizlere yetişemesem de, Rüzgarla dans ederek gelmek de güzeldi..:p

Armut minderler çok rahattı gerçekten...Ağaçlar ve yıldızlar altında, açık havada, minderler de rahat olunca orada uyuyası geliyor insanın...:D

Cuma Gece Sürüşünde kısmetse Büyükadadayız arkadaşlar..
Görüşmek üzere..............sevgilerimle..............

Ben Acıbademe geldiysem herkes evdedir:D Yine güzel bir sürüş oldu. Armutlardan kalkamamamız hariç tabii.:D Bu arada ilk kez KENAN dan fırça yedik bunu bir yere yazın :D Çok yorgunum fotoğraf ve videolarınızı yarın sabah atıcam herkese iyi geceler:cool:

İlk defa katıldığım ve tahminlerimin üzerinde eğlendiğim bir geziydi. Devamının gelmesi dileklerimle beraber başta Sibel abla olmak üzere katılan herkese tek tek teşekkür ederim. (rüzgar konusunda söylenecek söz yok artık) :)

herekese keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve Yener ER
ancak mola yerinde sizi yakalasam da iyiki gelmişim. yine çok eğlendim herkese teşekkürler.

bu arada cem'in öngörüsü çok doğuymuş meğersem, gerçekten bir an armuttan hiç kalkamayacağım sandım :) şu köşe de ne kadar uygun, tam çadırlık falan diye düşünürken kendimi buldum. rahat battı :)

Okuduklarıma göre dün akşam güzel geçmiş, sevindim.Gece 12- 12:15 gibi Bostancı vapur iskelesinin ordan geçiyordum, gözlerim sizleri aradı valla:) Cuma için ada sürüşü kesinleşmiş anladığım kadarıyla. Ben %90 gelemeyeceğim. Bu hafta hiç pedal çeviremedim. Haftaya telafi edeceğim inşallah. Selamlar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Kenan ARPAÇ

Ben Pendik ışıklarda karşıya geçmiştim ki siz ayrı bir grup olarak yoldan gitmeye karar verdiniz ve hızlıca çıktınız. Size takılmak için tekrar karşı yola geçtim ve arkanızdan pedalladım ama yetişmek ne mümkün... Hiç pedal bırakmadan Bostancı'ya kadar tek başıma geldim, sonra hiç hız kesmeden direk ümraniye'ye. Eve geldiğimde saat 00:10'du. Pendik'ten çıkış vaktime bakarsak çok iyi bir sürede eve vardım.

Dün akşam için herkese teşekkürler. Bir telefonumla beni Melemenci'nin önünden alan Selim'e ayrıca teşekkür ederim.

Sağlıcakla...

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve ufhouck
@Lisaju
Cemalettin,

Kesin sen yolda Kenan'i gecmissindir ama fark etmemissindir cunku cok yavas suruyor, hic dedigi gibi degil:))

Pazartesi gunu 30 dk'da Pendik'e gittim dedi ben de dun aksam pesine takildim 3. - 4. viteste takip ettim kendimi pek zorlamadan:)) bakalim ne kadar hizli gidiyor diye...

Arkamdan bi 5-10 dakika sonra geldi galiba Pendik'e.....

@Yener ER

2-3 tur anca keser sizi..:) Yolun yarısı iniş yarısı çıkış ve tek tur olsa zaten 1 saat bile sürmez(Kenan için 15 dk.). Kahve dünyasını biliyorum güzeldir. Dondurma için de; saat kulesinin arka tarafında bikaç mağaza var, onları geçin sola doğru bir sokak gider. O sokağın hemen başında bir lahmacuncu göreceksiniz, yanında intercafe, onun yanında da Sarıyer Dondurmacısı. Dondurma ve tatlıları hem ucuz hem güzel. Kapının önüne masalar da koyuyorlar, oturabilirsiniz.

Geri