Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@bullshark

Selim özelden cep numaranı yollarmısın,buluşup hep beraber iskeleye gideriz ben sen +2kişi... bu arada kenan direk üsküdardan karşıya yanlız geçecekmiş karşıda buluşacağız onunla..

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
ben 7:50 eminönü iskelesinde olmak üzere çıkıcam. artık uyku durumuna göre tren veya pedalvanla :)

@ufhouck

Ben 22:30'da yat derim.Tabi bünyen için uyudukça daha da uyur dersen onu bilemem:eek:

@ALP KUTERDEM

:) selamlar.. evet Alp haklısınş arka farımı sen takmıştın:)
Bisikletimi tamir ettirdim bile:) pzt inşallah geleceğim. Görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: ufhouck
@naz34

Sağol Sibel Abla. Bugün bir türlü telefonla konuşamadık. Bugün ilk işim bisikleti tamire götürmekti. Tekerler ve fren takımı değişti. Eskisinden daha iyi oldu:D

• Beğen
Tepkiler: naz34
@reha genç

Reha teşekkür ederim evet arkadaşlar ben karşıya üsküdar dan geçicem en geç 09:00 da doğubank ın önünde olurum herkeze iyi geceler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@ufhouck

Ufuk yapma gözünü seveyim ne yorulması yaww hız götergem 20 ye çıkmadı bu gün yorulmaktan ziyade bence gırgır şamataydıı =)( bu tip turlarda da yorunulmaz yorulanada şaşar kalırım =)(

UYARI:

Trenlerde yeni uygulamaya göre:

Sabah saat 07:00- 09:30 arası bisiklet yasak..

( Öğleden sonra da saat 16: 20:30 arası yasak..)

Bundan dolayı sabah saat 07:00 den önce trene binmek zorundasınız...
Aksi halde pedallamak zorunda kalırsınız Kadıköye kadar...:D

Kadıköy - Eminönü iskesinde buluşuyoruz..Yanlış yerde beklemeyin..:p
Kadıköy- Eminönü İskelesinde herkes en geç 07:50 olursa 8 vapuru ie geçeriz..Yetişemeyen olursa bekleriz, 8:20 ile geçeriz..İkisi de uygun...

Pazar Kalkış 08:00 Varış :08:30
........... << 08:20 ...... << 08:50

Görüşmek üzere.................

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Gunaydin arkadaslar,

Sabah ilk is olarak Cuma surusunun fotograflarina baktim. Ufuk ve Cem'e fotolar icin tesekkurler. Kacirdigima gercekten uzuldum, cok guzel bir surus olmusa benziyor... Ayrica, Cumartesi gunku aktivite de harika gorunuyor. Tek tesellim tum bunlari hayirli bir is icin kacirmis olmam, bir de bu aksam suruse katilabilecek olmam....

Aksam gorusmek uzere......

@Yener ER

yener abi hoş geldin.cuma akşamki sürüş güzeldi,cumartesi günkü etkinliğe katılamadım ama pazar günkü karasu gezisi vardıki sorma gitsin.müthişti.toprak yoldan tepeleremi tırmanmadık,çakıllı yoldan yokuşmu inmedik,efendime söliim sac kavurmayımı anlatıım çarşaf gibi dümdüz ve berrak denizimi:):) çok şey kaçırdınız yener abi çook:)

Güzel bir geceydi. Begüm'ün lastiğinin çıkardığı arıza (boynu bükük ayrıldı valla,tamir edilemedi) ve benim ıslak zeminde uçuşumun dışında başka da bi vukuat yoktu hatırladığım kadarıyla. Sinsi gibi gidip aradan pişen melemenlerden birine "bu benim aaabii sabahtan beri bekliyom ben" diye kaynak bile oldum. Yedik içtik pedalladık,gastelere fotograf verdik.Daha ne olsun ki. Katılan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve Yener ER
Sibel abla trenler hakkındaki bilgi için teşekkürler.Benim için neredeyse hayati önem taşıyor. Çoğu zaman Kurtköy'den çıkıp Kaynarca istasyona gelip oradan yetişiyorum turlara. Ama üzüldüm de açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@zeki günaydın

bisiklet agladi resmen!
hatta bu yuzden bugun bisikleti temizlemem, bakima goturmem vs gerekli. tabi biraz da dinlenmem :) aksamki suruse katilamayacagim. herkese iyi eglenceler dilerim simdiden.

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve Yener ER
Geri