Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Ben kendi adima, grubun temposu ile ilgili yapilan tum yorumlarin yapici oldugunu dusunuyorum ve bu nedenle olumluyorum....

Neticede kimse profesyonel bisikletci degil, herkes bir nevi sosyal aktivite olarak yapiyor. Boyle bir seyler zevk alindigi surece yapilir. Aktivitemizin zevk alinir bir sey olmasi gerekir.......

Herkese keyifli surusler.....

Scudo
Pelin Hanım teşekkür ederim.

Benim aslında herhangi bir şekilde endişem olmayacaktır. Yener Bey'in de söylediği gibi sosyal bir aktivite olarak yapıyorum bunu. Ayrıca siz de söylediniz hayatın bir parçası olsun diye ki buna da katılıyorum.

Söylediğim gibi kendimi en azından biraz daha hazır hissedince ilk katılım denemelerimi yapacağım :)

• Beğen
Tepkiler: plin ve Yener ER
@plin

Merhaba sevgili Pelin
Benim ertesi gün İst.dışına çıkacağım için katılmadığım cuma gecesi sürüşüne gelmiş ama yarı yoldan dönmüşsünüz..

Dün akşam arkadaşların posta adreslerine " gurup olmak ne demek, nasıl hareket edilmeli" konulu bir yazı yazdım..
Sadece gece sürüşlerimizde değil, umarım tüm gurup sürüşleri için bir kılavuz olur arkadaşlarıma..

Daha önce çok katılımlı sürüş yapmayanlarımız var aramızda...Yeni sürücü olanlarımız, bireysel sürüş yapanlarımız da...v.s.
Performansı yüksek olanlar da var, düşük olanlar da.. Dolayısiyle aradaki dengeyi hem performansımızı yükselterek hem de birbirimizi daha iyi tanıyarak ve gurup disiplinine önem vererek sağlayacağız..
Gurup olmanın, gurupla sürmenin zevkine varacağız..
Eleştirilerinde bi bakıma haklısın...Ama daha çok yeniyiz...Zamanla herşey rayına oturacaktır...

Mehmet arkadaşımızın dediği gibi sürüş hızı ortalamamız 20-25 arası..
Bana göre bu bile fazla...:D Beni arkalardan topluyorlar arada bir...
Gece sürüşü daha yavaş pedallayarak, ayın,yıldızların, denizdeki ışıltının ve gecenin daha keyfine vararak sürülebilir diye düşünüyorum..
Ay pek bi romantik oldu canım...:D

Epey uzaktan katılan, üstelik işten çıkıp gelen arkadaşlarımız var..Onların dönüşlerindeki yol uzunluğunu ve geç saatte eve varacaklarını gözardı edemeyiz..Bu yüzden en uygun tempomuzu belirledik..

Bu tempoya ayak uyduramayanları da yarı yolda bırakmayız merak etme..
Hep söylüyorum, ilk başta ben, sürekli aynı tempoyu sürdüremiyorum...Bazan yetişiyor bazen arkada kalıyorum.. Yanımda herzaman bi yoldaş oluyor..:p Mutlaka arka takım kaptanı olacak centilmenler olacaktır herzaman aramızda.:)
Zaten yolun sonunda Pendik İdo önünde toplanıyor ve ışıklardan toplu geçiş yapıyoruz daima...Ben bi an önce gel birlikte pedallayalım derim...:)

Merhaba Kaan Aslan

Yalnız sürüşü bırak ve biran önce guruba katıl derim.. ;) Öndekilere yetişeceğim derken performansının nasıl geliştiğini anlamayacaksın...:D
İnan yalnız pedallamaktan daha zevkli toplu sürüş...Yolların nasıl bittiğini anlamıyorsun...Mola yerinde de bol kahkaha, lezzetli menemen ve mis gibi çay var...:p

Cuma gecesi görüşmek üzere...HerkeSi bekliyorum....

@Mehmet Karaçam

sanada geçiş olsun mehmet im ya ne tahlisiz bir gündü ben anlamadım olsun daha kötüsü olmasında neyse oldu artık bende hız yapmam yavaş birşekilde kullanırım sibel ablam sanada ve merak eden herkeze teşekkür ediyorum tekrardan özürdilerim sizleri böle habersiz bıraktığım için ama çok fazla ayrılmıştınız ileriye gelip size yetişmem mümkün değildi baya uğraştım şuanda bile bisikletim arızalı cumaya halledebilirim inşalah görüşmek üzere sağlıcakla kalın.....

:p İş başa düştü...:p

5 Haziran Cuma Gece Sürüşü Listesi

1- Sibel
2- Mehmet
3- Kenan ( bisikletini onarırsa;) )
4- Barış
5- Orçun
6- Serkan
7- Mustafa
8- Sinan
9- Ufuk
10- Arda
11- Kerim
12- Muhammet
13- Murat
14- Cemalettin
15- Firuzan
16- Caner
17- Pelin
18- Kaan
19- Yener ( gelemiyor)
20- Esmahan ( gelemiyor)
21- Canan ( bekleniyor..)
22- Ben de bilmiyorum......:D

Akşama görüşmek üzere yaz gecelerinin ateş böcekleri...bekleniyorsunuz..

Rehacığım seni unuttum sanma ..
gelmeyeceksin diye kalmış aklımda...pardon...:p

.1- Sibel
.2- Mehmet
.3- Kenan ( bisikletini onarırsa )
.4- Barış
.5- Orçun
.6- Serkan
.7- Mustafa
.8- Sinan
.9- Ufuk
10- Arda
11- Kerim
12- Muhammet
13- Murat
14- Cemalettin
15- Firuzan
16- Caner
17- Pelin
18- Kaan
19- Reha
2o- Canan ( bekleniyor..)
22- Begüm ( bileği iyileşirse )
23- b e k l e n m e k t e.....

not: Orçun mutlaka gelmelisin..:) .İzmit için konuşmamız gerek...

Kusura bakmayın, ben bu akşam gelemeyeceğim çünkü biraz önce bisikletimi sattım. Zaten bisikletimi değiştirmeyi son zamanlarda düşünüyordum fakat Kenan arkadaşım defalarca bisikletimin çok ağır olduğunu yineleyince, ben de elimi biraz daha çabuk tuttum.

Bisikletimi (Bianchi Wind) çok samimi bir arkadaşıma sattığım için belki bundan sonra ümraniye'den 2 kişi katılabiliriz. Bu sayede ben de Ümraniye-Bostancı arasında yalnız pedallamak zorunda kalmayacam.

Henüz nasıl bir bisiklet alacağıma karar veremedim. Ayrıca karar verdiğim bisikleti en hesaplı nereden bulurum onu da bilmiyorum. Bu konularda forumdan yardım isteyeceğim kesin.

Size bu gece için iyi sürüşler, esen kalın...

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Lisaju

Merhaba,

Ben herhangi bir marka savunmayacağım. Ben de yeni bir bisiklet aldım. Giant XTC 1 modelini aldım. Giant XTC serisinden çok memnun kaldığım için size de tavsiye ederim. Ancak bütçe belirtmediğiniz için alacağınız modeli siz belirlersiniz. Kendim kullanıp memnun olduğum için öneriyorum. Yoksa başka markalarda da güzel olan birçok model bulabilirsiniz.

XTC 2, XTC 3 diye devam eder bu model.

Şimdiden keyifli alışverişler...

Bir yandan bu akşamki tura da katılmak istiyorum ancak iş çıkış durumuma bağlı olacak bugün. Belki katılamayabilirim de... Akşam görüşmek üzere diyelim. Ama ucu açık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Lisaju
Haber verdiğin için teşekkürler kardeşim..
Hayırlısı olsun...
Umarım çabucak yeni alacağın bisikletinle ve arkadaşınla sürüşlerimize katılırsın...

Görüşmek üzere.........

.1- Sibel
.2- Mehmet
.3- Kenan ( bisikletini onarırsa )
.4- Barış
.5- Orçun
.6- Serkan
.7- Mustafa
.8- Sinan
.9- Ufuk
10- Arda
11- Kerim
12- Muhammet
13- Murat
14- Firuzan
15- Caner
16- Pelin
17- Kaan
18- Reha
19- Canan ( bekleniyor..)
20- Begüm ( bileği iyileşirse )
21- Toygar
22- ...............b e k l e n m e k t e.....

Boyle kalabalik ve coskulu bir grubun icinde bu aksam olamayacagim icin cok uzuluyorum.

Hepinize simdiden keyifli surusler.....

çoşkulu olucağımız kesin ama kalabalık olamayız gibi geliyor.

katılım sayısından dolayı, çok eğlenceli bir şürüş olacağı belli, katılamayacağıma bu yüzden daha da üzüldüm.

bu akşam yolculuk için hazırlık yapmam lazım. pazartesi gece yarısında döneceğim. bu yüzden bugun ve pazartesi de katılamıyorum.

hepinize iyi eğlenceler, keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Teşekkürler Lisaju...Doğru bu konu başlığı gece sürüşü ile ilgili..:p
Arkadaşımızı da doğru yere yönlendirdiğin için teşekkürler...:)

5 Haziran Cuma gecesi sürüşüne katılanlar:

.1- SibeL
.2- Mehmet
.3- Kenan
.4- Reha
.5- Ufuk
.6- Orçun
.7- Bora ( Barış'ın abisi)
.8- Toygar

Bora ve Toygar arkadaşım ilk defa katıldılar...Hoşgeldiniz gurubumuza...Çok teşekkürler...
Umarım daimi katılımcılardan olursunuz..

Görüşmek üzere dostlar...
Beklediğimiz daha çok katılımdı ama sağlık olsun..
Gelen dostlarla güzel bir sürüş oldu.. Gelen dostlara teşekkürler...

Ben gece sürüşüne başladığımızdan beri guruba katılan tüm dostların isimlerini geleceklermiş gibi listeye yazıyorum.:D
Gelmeyeceklerini belirtenleri listeye almıyorum...

Çeşitli nedenler le gelemeyenler oluyor..olacaktır...
Buna katılamayan, diğerine katılır...
Önemli olan saygı ve sevgi ile dostça kardeşçe pedallamak...Gecenin sessizliğini bozmayan bisi.lerimizle, sohbetlerimizle,güzel birlikteliğe imza atmak...Bisiklet kardeşliğini paylaşmak....Önemli olan bunlar...

Pazartesi gece sürüşünde görüşmek üzere dostlar....

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
aslında katılım beklediğim gibi oldu bu hafta sekizin belini kıramadık:)

neyseki ufak tefek kazalar dışında ciddi bişey olmadı bu haftayı kapadık.

bu arada grubumuzda pazar günü dünya bisiklet gününe katılan kaç kişi var. eğer giden var ise toplanma noktası neresi olmalı saat kaçta gibi detayları konuşabiliriz.

cuma gecesi bende vardım ama sadece dönüş yolunda gruba katıldığım için sibel hanım beni atlamış olmalı:) ilk defa katıldım ve çok keyifliydi.en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..

Geri