Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Teşekkürler düzeltme için 2 haftadır katılamıyorum enson buluştuğum yeri yazdım bende buluşma yeri olarak görüşmek üzere

Scudo
Buluşma yeri : Bostancı İDO iskelesi
hareket saati : 20:20

22Temmuz çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1-Fatih
.2-Semih (a.k.a. fenris) :)
.3-

• Beğen
Tepkiler: fatih özçil
Bugün de baya rüzgar var sahilde haberiniz olsun arkadaşlar =)

Sizin dönüşünüz tam zifiri karanlığa mı denk geliyor ?

:) 22 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşüne katılanlar ::)

.1- Selim
.2- Sibel
.3- Can
.4- Kenan
.5- Sezgin
.6- Bora
.7- Fatih
.8- Furkan
.9- Gökhan
10- Semih ( II )
11- Ufuk
12- Semih
13- Murat ( murty)
14- Ercan
15- Mahir

Katılan tüm arkadaşlara çokkkk teşekkürler...Rüzgara rağmen keyifli bir sürüş oldu..
Offfffff... nasıl bi rüzgardı o...:D
Pendik'e girişte bi ara bisi.min ön tekeri havalandı resmen...:D

Arkadaşlar,
Melemenci'mizin bizlere sürprizi vardı bu gece...
Katılım Rekoru kırdığımız akşam gelen yerel gazeteciler, hem melemencimizi hem de bizleri konu eden haberin olduğu gazetelerden getirmişlerdi..

Ayrıca Melemencimiz bizlere jest yaptı..
Grup fotoğraflarımızı çoğaltmiş ve bizlere hediye olarak verdi..
Hem yerel gazetelere, hem de melemenci'mize çok teşekkür ediyoruz...:)

Bu akşam gelen arkadaşlar gazete ve foto.larını aldılar.. Gelemeyenlerin emanetleri bende.....

Cuma akşamına kadar sağlıcakla kalın..görüşmek üzere...sevgilerimle....

Yaw Yener abi allah aşkına ne yaptın sen konu ettin beni yok yok arkadaşlar yalan dolan inanmayın =)( ben mi 35 le rapma çıkmışım amma güldüm yaww...... :D

@zeki günaydın

Zeki geldik Çarşamba turuna ama sen yoktun kısmet daha sonra gene bir arada olucaz söz 20 geçmeyeceğim bu nasıl bir olaydır yawww abe çok çok çok güldüm arkadaşlar allah ta sizleri güldürsün sağlık ve mutluluklar nasip etsin yaw =)( NOT: Lan valla ağladım gülmekten yaa

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Kenan ARPAÇ
Fazla tevazuh gostermeye gerek yok sevgili Kenan... Yokuslari nasil tirmandigini gordum ben senin...

Hatta Beykoz cikisinda kosede cesme var. Cesmeden sonra uzun bir dik yokus var. O yokusun cogunu cikmisken sirf keyif olsun diye inip tekrar ciktin.......

Seni bir kez de bu platformda tebrik ediyorum........

@zeki günaydın

çarşamba nöbetim olduğu için gelemedim sizlerle ama dönüş saatinizde bora abi,ercan abi,selim,kenan,sezgin ve furkanla suadiye sahilde görüştük..kenan kadroyu kapmış bora abiden hayırlı olsun kardeşim artık seni kimse tutamaz :D...cuma akşamı kanlıcaya gitmek için yine aynı yerde buluşuyoruz,isteyen bize yoldan da katılabilir yani üsküdar tarafında oturan arkadaşlar için söylüyorum...yoğurtlarımız kaşıklayacağımız yeri birlikte seçeriz yada daha önceden giden birisi varsa orayada gidebiliriz...2.konu ise aramızda halı saha maçı yapalım diye düşünüyoruz bayan pedalşörlerde taraftarımız olurlar artık :)..önümüzdeki hafta kararlaştırıp halı saha maçını yapalım...burdan kadroları oluştururuz..hee son olarak pazar günü bi aksilik olmazsa rivaya gidiyorum kenanlarla birlikte katılmak isteyen gelebilir...cuma akşamı yoğurtlarımızı yerken detayları konuşuruz...

• Beğen
Tepkiler: plin ve Yener ER
şimdi benim bir sorum var nacizane, kanlıcaya giderken nereden geçersiniz? hani ben de kızıltoprak ya da yakınlarından katılırım, bostancıya kadar gelmem diye düşündüm...

@plin

bostancıda buluştuktan sonra sahil yolundan devam edeceğiz...fenerbahçe orduevinin ordan caddeye çıkarız sen bizi fener yolu sabit pazarının önündeki ışıklarda bekliyebilirsin...ne olur ne olmaz cep telefonumu yazıyorum ordan da ulaşabilirsin pelin cuma akşamı görüşmek üzere...

cep: :0532 282 62 42

• Beğen
Tepkiler: plin ve Yener ER
Arkadaşlar slmm,
Dün katılamadık. Sarıyer ordan da anadolu kavağına gittik. ama cuma günü kanlıcaya katılmayı düşünüyoruz. Çok güsel yollar oraları. Görüşmek üzere...

@Mehmet Karaçam
Arkadaslar,

Cuma gunu ilk Kanlica turunda aranizda olmak icin elimden gelen gayreti gosterecegim.

Buyuk ihtimalle gelicem:)

@zeki günaydın
Zeki,

Super olur ama biliyorsun Cumartesi sabah erkenden tatil icin yola cikiyoruz... Aksi takdirde hicbir sorun olmaz.

Aksam sizinle Kanlica'ya gelebilmek icin sabahtan arabayi bir sure Esmahan kullanacak. Cuma aksami yogurt yiyebilmeyi ona borculuyum yani...

Geri