Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Herkes yagmur yagmazsa gelirim turunden seyler yazmis. Ben de trende uygun olarak yagmur yagmazsa gelirim diyorum.

Ben saat 7:30'a yetisebilirim ama bircok kisi yetisemiyor gordugum kadariyla. Bu nedenle saat simdilik ayni kalsin derim......

Behcet hocam haberlesip beraber inebiliriz Bostanci'ya...

Gorusmek uzere.

Scudo
14.10.2009 Bostancı-Pendik-Bostancı Gece Sürüşü Listesi,

1- zeki
2- ismail
3- mehmet
4- yener abi
5- toygar abi
6- behçet abi (yağmur yağmazsa)
7- furkan (yağmur yağmazsa)
8- reha
9- Bora abi (iyilşirse,belgrad dönüşü üşütmüş biraz)
10

Buluşma saati : 20:20
Buluşma Yeri : Bostancı Bisiklet Yolu başlangıcı...

31. Avrasya Maratonu 18 Ekim Pazar Günü Gerçekleştirilecek. Avrasya Maratonu Bu Yıl "İstanbul Koşuyor" Sloganı Start Alacak. .

31. Avrasya Maratonu 18 Ekim pazar günü gerçekleştirilecek. Avrasya Maratonu bu yıl "İstanbul Koşuyor" sloganı start alacak. 31. Avrasya Maratonu'na yerli ve yabancı 7 bin seçkin atletin katılması bekleniyor. Avrasya Maratonu ile birlikte gerçekleştirilen Halk Koşusu'nda da 100 bin İstanbullunun koşması bekleniyor.
Bu yıl atletlere toplamda 1 milyon Dolar ödül dağıtılacak. Bayan ve Erkekler kategorilerinde ipi göğüsleyecek atlet, 50 bin Dolar ödül alacak. Eğer bir Türk Sporcu'nun şampiyon olması halinde 100 bin Dolar ödül kazanacağı açıklandı.

42.195 metrelik maraton pazar günü sabah saat 09.00'da ve Boğaziçi Köprüsü gişelerinin 800 metre gerisinden başlayacak. Maraton, Sultanahmet Meydanı'nda sona erecek. 8 kilometrelik halk koşusu ise Acıbadem Köprüsü'nden başlayıp Dolmabahçe'de bitecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İlker Astarcı, hedeflerinin Kıtalararası Avrasya İstanbul Maratonu'nu dünyanın önde gelen maratonları arasına sokmak olduğunu söyledi.

pazar günü yapılacak olan koşuya,bisikletlerimizle katılabilirmiyiz acaba bilgisi olan???

bilgim yok ama keşke öyle bişey olsa dimi. köprüden bisikletle geçmek....kulağa çok güzel geliyo bee.

@zeki günaydın

bi araştıralım bu konuyu, eğer olursa gerçekten güzel bir olay olacaktır dediğin gibi köprüyü bisikletle geçmek herzaman yapılabilecek bir şey değil...

@behcetatinc
Tam ben de onu yazacaktim. Hava guzel gorunuyor. 20:00 gibi senin oralarda bulusup ineriz diye dusunuyorum...

Ama yine de ulu kahine danisalim;

Bu aksam yagmur varmi Zeki?

Mehmet maratona bisikletle katılım tabiki yok. Önemli olan köprünün kaça kadar kapalı kalıcağı. Biz bir kere gitmiştik koşucuların arkasından yürüyerek geçtik köprüyü. Eğer yine öyle olursa kimsenin niye bisikletle geçiyorsun diye bişey söyleyeceğini zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@Cem TURKPOWER

aslında bende böyle düşünüyordum, sonuçta koşu başladıktan sonra belki geçebiliriz dediğin gibi kimsenin niye bisikletle geçiyorsun diye hesap soracağını tahmin etmiyorum ne yapsak denesek mi şansımızı acaba ???:D

@Yener ER

yener abi ulu kahin şu an transa geçmiş durumda birazdan bilgileri tarafımıza aktaracak :D

@Mehmet Karaçam
Evet bekliyoruz haberlerini kahin Zeki'den.

Bence de siz bi sansinizi deneyin kopru icin. Ben Kudret abilerler Kilickaya'ya gitmeseydim gelirdim....

@Mehmet Karaçam

bu olay pazar günü değilmi abicim. gidelim köprüden sonra son çıkışa bekleyelim. nolurki? hiç olmadı oraya kadar b.let sürmüş oluruz işte:)

@zeki günaydın

mantıklı pazar günü gidelim o halde...akşam detayları konuşuruz...

@zeki günaydın

serin dedin de; bugun kadiköyde ki , mor outlet e gittim ve bi kaç parça kışlık bisiklet için kıyafet aldım tamamı termal ve fiyatlar oldukça uygun...

Geri