Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Yener ER

şımartıyosun beni yener abi.:)

bu arada senin nezdinde arkadaşlara bişey danışacağım.

benim 1 hafta iznim var. kasımdan sonra istediğim bir hafta. bu iznimi bisikletle giçirmek istiyorum.zamanı müsait ve kışın gidilebilecek biyer bilen arkadaşlarla görüşelim.

Scudo
@Mehmet Karaçam

orası muhakkak kardeşim. bizimde bacaklarda iş yok:) bisikleti hafifletelimde ordan kurtaralım diye çabalıyoz işte:)

14.10.2009 Bostancı-Pendik-Bostancı Gece Sürüşü Listesi,

1- zeki
2- ismail
3- mehmet
4- yener abi
5- toygar abi
6
7
8
9
10

Buluşma saati : 20:20
Buluşma Yeri : Bostancı Bisiklet Yolu başlangıcı...

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@TOYGAR YONTGAN
Seni de aramizda gormekten kivanc duyariz abi....

Dogru sen ve ben 7.1'ciydik:)

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@elif kenaroğlu

@elif kenaroğlu

Evet, bahsettiğim sebepten ötürü bu tura katılamıyorum: Eve çok geç varmam. :( Başka bir şey anlaşılmasın. Çok teşekkürler Elifcim, eksik olmayın. Görüşmek üzere.

@zeki günaydın

@elif kenaroğlu

O kadar olacak, biz ayrıcalıklıyız. :D

@TOYGAR YONTGAN

Toygar abi elbette, ne demek. Ne de olsa yol toprak değil, heheh :D

aslında bizimde kış saati uygulamasına geçmemiz gerekiyor zuhal iyi bir konuyu gündeme getirdi...akşam buluşma saatlerini biraz daha geri çekebiliriz belki mesela 19:30 olabilir herkes yetişebiliyorsa tabi...

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
yağmur olmazsa bende katılabılırım.. ama söz vermım :) bu arada saati geri çekmekte iyi olabılır ama benım tuzum kuru tabi :) çalışanların bu konuda fikir yürütmesi daha uygun olur..

@Mehmet Karaçam

şöyleki;

benim 19:30 a yetişmem mümkün değil.helede kışın. tabi bu, turun erken bi saate alınmasına engel değil. çoğunluğa uyarsa 19:30 iyi bi saat. ben daha geç çıkıp dönüş yolunda size katılabilirim.

Zeki ne adamsın yarın yağışlı gösteriyo hava durumu dedin 30 dk sonra fırtına çıktı bulutlar geldi...:boese157: :eek:

Geri