Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

arkadaslar pazar gunu gezımız olucaktır gezı ıle ılgılı bılgıyı organızasyonlar ve turlar lınkınde gorebılırsınız saygılar:)

(kerım)

Scudo
@merveö

ya valla mervecım ers benı lıme lıme kesıcek msnden devamlı ersın dıyorum yanlıslıkla ne olucak bu dıl surcmlerı:D bu arada(kerım) :D

@glopusgold

biliyom kerım bende sorun yok :D
ers de gıtsın en iyisi başını getır bırak :D :D

@merveö

kOOOcaman teşekkür ederim Merve

Aslında 1. köprüden geri dönerim diyordum, çok saşırdım. Üstelik zincirimi bile kırdım(mecaz değil)...

Sende yeni sistemini güle güle kullan, biraz alış, artık grubu sen yönlendirirsin :)

@merveö

Ben bi ara ers diyordum, bozuldu, "e" desek ne der acaba? Hem kısa...

aykutcum merhaba ya hatırlatmadan edemedım dun gezımızde cok talıhsız seyler yasadık bırıncısı aykutun zıncırının kopması ıkıncısı zıncırı tamır ettıkten sonra mecıdıye koyde bırgurup kendını bılmez bızı eve donus yolunda tacız ettıler resmen ustıuuze surduler ııkı yara bere almadan kurtardık bısıklete saygı gostermeyı ne zaman ogrenıcekler acaba ?

@Speedy Gonzales, gruba yetişeyim derken oldu herhalde, umarım çok kısa sürede iyileşirsin.

@glopusgold

Hiç hatırlatma ya, dünyada kalmış son mağara adamlarının saldırısına uğradık resmen. Yanlarına gidip "sen miydin o" diyince geri adım atıyorlardı bide, korkak mağara adamı...

@xaes

yappma yaaaa...
bvu talihsizlik nedir sende ve BENDE bilemiyorum..
umarım alışmam uzun surmezz yoksaa yerden kalkamayacagım hiç:D

@merveö

valla bundan sonra sped merve dıyecez sana:) ıns alısırsın alısmadıgın takdırde olacaklar tamamen bırer tecrube oluyor:))

@glopusgold

hiç kaçarı yok kerrimcim ben alışmasamda o bana alışır zaten :D naparım benn adamaaaa:boese157:

@merveö

valla adama ne yaparsın bılmıyorum ama spdler adama yapıstımmı cıkmak bılmıyor:)))))))))

@glopusgold

olmadı çıkarır atarız yaw napalım ...
yaw bu ers resımlerı atamadı halaa işi varmışş:rolleyes:

gercekten dort gozle beklıyoz resımlerı hem o resımler bızım gezılerın reklamı oluyor dımı fazla gecıktırmemek lazım:)

@merveö

Yok ya ne talihsizliği, Ersen uyduruk bir aletle(30Euro) zinciri altüst ederken üç silahşör yardımımıza yetişti. Buna ben talih derim...

Sonra o aleti naaptılar yaptılar, bir işe yaramasını sağladılar. Hakikaten çok şaşırdık...

Bu arada sevgili isim hafızam sağolsun üç silahşörün ve Ersenin aparatının ismini hatırlayamadım. Birisi kerim, diğeri:(system.error)

@xaes

uc sılahsorlerın ısmı kerım mustafa erkan (erkan yenı katıldı):)

alet calısır el ovunur mısalı

@xaes

herkese çok teşekkürler.
evet köprüde trafik vardı tahminimden 15 dk. geç gittim eve. yetişeyim aradaki süreyi kapatıyım derken oldu. pişman değilim yine olsa yine yaparım :D

Ne oluyoo len burda
arkadaşlar bu terbiyesiz saygısız insanların
tepki göstermeden laf analyacakları yoktur. yazıktır.
o yüzden bu akşam moda iskeleye gitmeyi teklif ediyorum.
herkez bisikletlileri tanısın görsün :D

Geri