Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

haftaya ben de katılıyorum, aslında bu hafta da hazırdım ama maç malum kaçmazdı. Haftaya görüşmek üzere, bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz ve ers
Scudo
Yatmadan önce hemen rapor veriyorum.
20:30 da aykut, taner ven ben buluştuk.
Park eden ve parktan çıkan arabalardan başka dikkatimize takılan pek birşey olmadı.
Tarabyaya vardık ve büfeci arkadaşımız bizi yemek+kavunla şişirdi. (ki dönerken şişelim)
Aykut biryandan çaydan hüpletip biryandan da cappy meyvesuyunu hüpletirken ilginçti :D
dönüşe hareketlenmemiz 22:30 da idi.
beşiktaşa vardığımızda ise saat 23:30 du.
türkiyenin iki golünü yoldan gelen nara seslerinden öğrendik.
ben beşiktaştan yıldıza pedallarken aykut ve taner yola devam ettiler.
aykut şişliye taner ise eyüp e pedalladı.
gelecek hafta, bakalım ekibimize kimler katılacak...

pazar turu sabaha almaya ne dersiniz, ya da akşam 6 gibi yapalım, gece sürmek yol bisikleti için oldukça zor oluyor, önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: ers ve Taner Yavuz
@ers

Aykutla bende Beşiktaş stadının yanından Taksim'e çıktık.Osmanbey üzerinden Şişli'ye vardık.Orada ayrıldık.Ben Çağlayan'dan E-5'e çıkıp Haliç köprüsü üzerinden saat 00:30 sularında evime vardım.İyi organize olamadığımız için fotoğraf makinamız yoktu ama cep telefonumuz ile çektiğimiz fotoğrafları bu akşam eklerim.

Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: ers
@ers

aaaa tarabyayamı geldiniz benim nasıl gözümden kaçmış ersenn:D

• Beğen
Arkadaşlar merhaba,

bizde dun akşam fulyadan hacıosman yokuşu oradan tekrardan fulya yaptık. Bayagı keyifliydi. Bir sonraki buluşmayada katılmak isteriz. 2 - 3 kişi olarak duşunebilirsiniz bizi.

talipata@gmail.com

• Beğen
@merveö

Efenim pardon. ama bilmiyorduk ki senin orada olduğunu. Bir dahaki sefer ki; her çarşamba bisikletin tadını çıkaracağız. Haberiniz olacak efendim.

@shrekshrek

Efenim; haberler bu sayfalarda her çarşamba buluşuyoruz. Herkezi bekliyoruz.

@uyku evi

Pazar günleri, mert kaptanın (sports-man) uzun soluklu, bol gezmeli, bol ekşınlı turlarında buluşuyoruz.
Yani genel plan şudur.
Pazarları büyük gezi.
Çarşambaları avrupa (merkez) buluşma.
Cumaları için plan yapacağız.

Sizi de aramızda göremeyi çok isteriz...

@masculine

Efendim nasıl çıkmıyor. Öncelikle senden ses çıktı. Her pazar ve her çarşamba yollardayız. Masculine de bizle

ben de geliyorum bu hafta..
yine tarabya tarafına mı? yoksa başka bi yere mi gidelim?
bide yine aynı saatte olucak heralde dimi? karşıya mı geçsek?

@masculine

Dedik ya her çarşamba. Bizde laf ağızdan bir kere çıkar(arka planda Baba film müziği çalıyor). Her çarşamba 8:30 dedik, o kadar! Planda bir değişim olursa yazarız:p

@alicanpek

Aslında farklı bir rota olabilir. Ama nereye? İstek/fikirlerinizi yazın bir orta yol bulalım...

Ben şahsen her yere giderim, pek seçmem...

tamam beşiktaş barboros ta buluşmamıza katılan arkadaşlar.
buradan yada telefonla güzergah belirliyoruz.
Arkadaşlar yarın saat 3-4 gibi rotamız netleşecek.
kim nerden geliyor bir bir söylerseniz. en doğru yolu buluyoruz. birlik oluyoruz...

@ers

Benim fikrim Florya Sahil'e gelmeniz.Bakırköy sahilde beklerim ben sizi.Birlikte devam ederiz...

Anadolu yakasina gecilecekse Cengelkoy ekibine katilinabilir.
Gerci onlarin bulusma saati biraz gecmis ama...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Geri