Scudo Sports

PazarGünü Kazası

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
Değerli forum üyeleri, bugün fiyakalı bir düşüş yaptım. Kent ormanı dağ yolunda ilerlerken bir atraksiyon yapayım dedim sonuç resimdeki gibi...Ucuz atlattım sayılır. Diz kapağımın üstünde 3 cm kadar derin bir kesik oluştu. Acil, röntgen, dikiş derken eve sağ sağlim vardım. Bisikletim de ve diğer ekipmanlarımda birşey yok. Parasının hakkını sonuna kadar hakettiğini kanıtladı. Özelden marka verebilirim. :p İlerleyen zamanlarda düşmeden önceki fotoğraflarımı da yayınlarım.

Diz korucuyum olsaydı keşke demedim de değil. :)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/1504547_698780783513861_6215300195313717736_n.jpg?oh=c28ca4acc0e87fa81a513ff1e30df26d&oe=538450CC&__gda__=1401185948_e7439fccf2942c3d2f6c1261d0e89692

Scudo
Başımıza ne geliyorsa bu atraksiyonlardan geliyor hep :) Geçmiş olsun

Hüseyin Bey büyük geçmiş olsun. Allah korumuş iyi ki daha kötü sonuçlar almamışsınız. Dizlik kullanmayı ben de düşünüyorum aslında ama şöyle bisiklet için olanından, varlığını belli ettirmeyecek bir şey yapsalar kaç liraysa verir alırım. Bende düştüğümde dizimi doğrudan yere vurdum ve 2,5 hafta ağrıdı ve 3. haftaya doğru anca iyileşti.

Çok geçmiş olsun.Nasıl bir atraksiyon merak ettim valla ?

Çetrefil hareketlerden dâima kaçınmak gerekiyor. Bu da kanıtı ne yazık ki. Umarım ciddi bir hasar oluşmamıştır dizinizde ve en kısa sürede pedallamaya başlarsınız. Geçmiş olsun...

Düşmeden önceki o anları en kısa zamanda yüklücem. Düştüğüm yeri de net bir şekilde görürsünüz. Benim kendi aptallığım, sanki içime doğdu. O anki acıyla diz kapağım kırıldı veya çıktı sandım. Allah'a şükür bu denli ciddi bir kaza değildi. Tekrar herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bu arada kafamı da çarptım, kask vardı. Kaskı da kontrol etme fırsatım oldu çatlak bir kenara çizik bile yoktu.

Geçmiş olsun Hüseyin bey...

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Cok gecmis olsun.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Geçmiş olsun, dizlik olsaydı bu seferde bisikleti randımanlı kullanamazdın.

Geri