Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Ben de bugün bisikletli birisine selam vereceğim derken asfalt zemindeki bozukluğa ön tekeri kaptırdım, az daha kafa üstü uçuyordum, son an da toparladım. :S
Geçmiş olsun allah beterinden korusun , bu aralar bisiklet kazaları çevremdeki insanlarda çoğalıyor walla , daha da dikkatli olmak gerekiyor,
Bende şehir bisikleti var arkadaşlar ormana çağırıyor sürekli , tehlikeli olabileceğini çok tahmin edemiyorum ama sizin bu olay dan sora dizlikle giderim herhalde ormana
Herkese tek tek cevap yazamıyorum bu yüzden kusura bakmayın değerli üyeler. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dağ yolundan giderken taşlı yerlerde özellikle kesinlikle eklem yerlerinizi koruyun. Benim başım yandı benden sonra kimsenin başı yanmasın. Bu bana büyük bir ders oldu. Tecrübe de oldu diyebilirim. Bisiklet güzel bir spor fakat dikkatsiz olunca kaza riski bir hayli tehlikeli olabiliyor. Ama bu kazadan sonra bisikletten vazgeçecek de değilim. Biran önce sağlığıma kavuşup tekrar pedallamak istiyorum.
Havaların ısınmaya başlamasıyla adrenalinimize yenik düşüyoruz sanırım ve malesef kaza haberleri artıyor bu aralar. Allah korumuş, çok çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar dikişleri geçtiğimiz çarşamba günü aldırdım. Yara kapanmaya başladı. Fakat dizimi tam anlamıyla bükemiyorum. Zorlamakta istemiyorum yarın tekrar bir doktora görünücem. Son gelişmeler bu şekilde...
Değerli üyeler nihayet sağlığıma kavuştum. Aslında uzun zaman önce kavuşmuştum lakin burada paylaşmayı unuttum. Merak edenler için gayet iyiyim, resim 2 gün önceye ait.