Selam arkadaşalr
bu hafta sonu pazar günü planı olmayan arkadaşlar
Sevgili Ftih in ak sakallı dedesi bana da bir uğrayıverdi :rolleyes:
aksakallı dedenin de tanıdığı olan telli baba nın oralara bir git dedi
pazar günü oralara bir ziyaret yapalım mı ne dersiniz ?
Bedenim Çanakkale'de kalbimin önemli bir kısmı sizinle olacak.Bu tura katılınır derim gözüm kapalı(tecrübe yani)...İyi eğlenceler,yolunuz açık olsun...
selamlar, bende bu konu ile ilgili mesaj girmiştim başka yerde, hatta foruma yeni katılan 9extreme arkadasımızda aynı guzergahta olmayı istiyordu.
pazar gunu aranızda olacagım saatleri detaylı konusuruz heralde.
09:30'da buluşursak 09:45 vapuruna bineriz diye düşünüyorum. Saat 10:15- 10:30 arası Beşiktaş'ta oluruz. Beşiktaş'tan gelecek dostlarımızda ona göre kendilerini ayarlayabilirler.
Mehmet , bende fatıhe katılıyorum 9 45 vapuru ıyıdır. 9 15 max 930 da kadıkoyde olmak lazım. Bende gelmek istiyorum yanlız bu gece bir arkadaşım evleniyor. Gece cok gec yatma durumu olmazsa bende yarın aranızda olacagım.
selam arkadaslar bende aranızda olmaya çalışacam bir aksilik olmazsa bende yarın yavaş yavaş bakırköy sahilden eminönü ordan beşiktaş ve yeniköyden motorla beykoza geçmeyi düşünüyordum.
şimdi bazı planlarım değişti. eminönüne kadar arabayla gelme ihtimalim var eğer yetişebilirsem sizlere beşiktaş katılabilirim. son kararım ne olur bilemiyorum ama yolculugun tamamında sizinle olamasamda en azında yeniköye kadar size katılabilirim.
umarım bir aksilik cıkmaz. herkese iyi geceler.
peki herkes anadolu yakasından geliyor galiba peki avrupa yakasında buluşma yeri neresi cvp yazarsanız sabah erkenden bakıcam umarım biri bişeyler yazarda bende gelebilirim.
ne yazikki geç sabah bi hevesle kaltım saat 08,00 da belki biri msj a cvp vermiştir diye ama göremeyince tekrardan yattım benden bir saat sonra cvp gelmiş kısmet değilmiş ne yapalım belki başka bi organisasyonda pedallarız umarım gezi kazasız belasız bitmiştir.
Arkadaşlar merhaba , ben Tamer .
İçinizden kimler vardı bugün bilemiyorum ama ben ve bir arkadaşım Rumeli Kavağından dönerken karşılaşıp selamlaştık .
Belki izleyen haftalarda beraber pedallama imkanımız olur .
4 haftadır aynı güzergahı Yıldız'dan başlayıp geri dönecek şekilde katediyoruz . Kondisyon var sayılır hani )
Umarım geziniz keyifli ve problemsiz geçmiştir .
Görüşmek üzere . . .
(Bu arada bu forumdaki ilk mesajım ) )
bende son 2 haftadır gidiyorum bu güzergahı. buradan haberleşirsek enazından grup halinde gidebiliriz. haftaya da muhtemelen aynı güzergahı geçeceğim. haberleşiriz.