Scudo Sports

pazar için rumeli kavağı gezisi

@9extreme

Değerli Dostum;

İçindeki öfkeyi yazdıklarından anlamamak, sezinlememek imkansız. İçindeki öfke Pazar günü onca saat yanlış anlaşılma dolayısıyla iskelede beklemenden kaynaklanmıyor bana göre. Kendini son derece fazla önemsemen ve değersiz görmenden kaynaklanıyor. Eleştriye açık biri değilsin, bağışlamayı bilmiyorsun ve ön yargılısın. 33 yaşında olmana rağmen yeni jenerasyonun sahip olduğu asi çocuk modundasın. Şaşırmamak elde değil. Kanaatimce bu şekilde insan ilişkilerini geliştirebilmen ve olgunlaşabilmen mümkün değil. Terbiyesiz ve özürlü olarak bazı arkadaşlarımız hakkında kullandığın kelimeler Türk Ceza Kanunu'na göre de huzurda sövme suçunu oluşturuyor. Özürlü ve terbiyesiz olarak bahsettiğin kişileri ben yıllardır tanıyorum, çok değerli ve saygın kişilerdir. Bir takılmayı bile bu derece sert bir şekilde eleştireceksen yalnızlığı seçmişsin demektir. Bu yolu ben de yıllarca deneyip yanlışlığının geç de olsa farkına vardığım için sana bir büyüğün olarak hiç tavsiye etmiyorum. İnsanlar hakkında tanışmadan konuşmadan bu kadar ön yargılı olmaman gerektiğini düşünüyorum.

Pazar günkü olaya gelince bunda kusurlu biri varsa o da benim çünkü forumda konular nasıl olduğunu anlayamadığım bir biçimde biribiri ile karıştı. Mehmet arkadaşımızın açtığı konu devam ederken benim daha önce açmış olduğum "Bu pazar Sarıyer'e mi gitsek naapsak?" konusu üzerinde de mesaj alışverişi oldu. Barbaros meydanında buluşulacağını ben bu konuya yazmıştım. (Konu başlığına girersen orada görebilirsin.)Daha sonra Atilla Mehmet'in açtığı konuya yazmış. Beklemene çok üzüldüm. Kendi adıma özür dilerim. Ama bu saygısız tavrını da tasvip etmediğimi belirtmek isterim.

Sevgilerimle

MFG(+)

• Beğen
Tepkiler: mazhar
Scudo
Bizden büyük abilerimize karşı kullandığımız usluba dikkat edelim...
:(

usluba dikkat edelim...çok doğru...fatih arkadaşım söylediklerinin çoğuna katılıyorum..benim tepkimi anlıyorsun sanırım...dalga geçercesine örnekler veriliyorsa, birileride bu dalga geçmeyi destekliyorsa bu yanlış..sencede öyle değilmi fatih..ben bütün programımı iptal edip size değer verip 1.5 saat beklemişim..bununlada heleki benle dalga geçeninde alnını karışlarım..bu konuyuda fazla uzatmayalım...yanlışım varsa özür dilerim..

• Beğen
Tepkiler: mazhar
@9extreme

Değerli Kardeşim;

Serzenişinde tabiki haklısın. Senin durumunda kim olsa bu serzenişte bulunurdu. Ama bir de bunu uygun bir dil ile söylemek, kalp kırmamak gerektiğini düşünüyorum. Eğer hakikaten alındıysan şu şekide bir yanıt verebilirdin;

"Değerli arkadaşlar, ben Pazar günü sizleri boşuna beklediğimin farkına varınca hakikaten çok kötü oldum ve üzüldüm. Göndermiş olduğunuz mesajlarla da sanki beklenilecek o kadar büyük bir yeri bundan sonra da göremeyecek ve sizlerle buluşamayak mışım gibi bir ima ile karşılaştığımı düşünüyorum ki bu beni daha da üzdü. Bisikletin insanları bir araya getirmeye yarayan bir araç olduğunu düşündüğümden Pazar günü sizlerle buluşmak, tanışmak ve spor yapmak istemiştim. Umarım sözlerinizi yanlış anlamışımdır. Başka gezilerde buluşmak ve tanışmak ümidi ile."

Bir de senin yazdığın yazıya bakalım;

"Modern görünüşlü insancıkların terbiyesiz ve özürlü olmaları ne kötü"
"Bununlada heleki benle dalga geçenin alnını karışlarım."

İki yazı arasındaki üslup farkı buradan bence çok daha net bir biçimde anlaşılıyor. Sosyal bir varlık olan insanın bu hayatta bana göre kazanması gereken en önemli yetisi insan ilişkilerindeki karşılıklı saygı ve sevgi olmalıdır. Bunun içinde önce insanın kendisini sevmesi ve saygı duyması gerekmektedir. Empatik düşüncenin demokrasinin gelişimine vereceği katkı yadsınamaz.

Bisiklet ile oluşacak dostlukları lütfen başlamadan bitirmeyelim.

Sevgiler

MFG(+)

fatih kardeşim...cümlelerin çok düzgün..eğitimli bir kişi olduğun belli..fakat diğer arkadaşlarla senin eski dostluğun olduğu için, en azından beni tanımadığın için objektif olamadığını düşünüyorum...kocaman kocaman toplar varmış..neyse abi boşver....yaşım 33...ben saygısız olayım (sizin tabirinizle)....dostların arasına girilmez..rahatsızlık verdi isem özür dilerim..iyi günler...

bana sadece şu konuda yardımcı olursan sevinirim..hesaplı-kaliteli bisiklet gözlüğü nereden alabilirim..?şimdiden teşekkürler..

@9extreme

Değerli Dostum;

Ben geçen sene Delta bisikletten 40 YTL civarında güzel bir gözlük almıştım. Hala onu kullanıyorum. Resmimdeki gözlük de odur. Ayrıca bu gözlüğün miyop sürücüler için ekstra cam takılabilecek bir de aparatı bulunmaktadır. Bir de Yeşil Bisikletten 15-20 YTL civarında olan sarı bir gözlük almıştım. Bu da gece sürüşlerinde fayda sağlıyor. Geçen televizyonda reklamlarda gördüğüm gözlüğün fiyatı da 6 değişik camı ile beraber fiyatı 99 YTL idi. Bana göre en hesaplıları bunlar. Diğerleri epeyce pahalı. Takdiri size bırakıyorum.

Sevgiler

MFG(+)

@9extreme

Bu mesajına çok kısa bir cevap verip bir daha bu konuda yazmayacağım. Olayın objektif olup olmama ile bir alakası yoktur. Takındığın tavır ve üslupla alakası bulunmaktadır. Lütfen beni yanlış anlamayınız. Umarım bir gün yüzyüze de tanışırız. "Hayat dediğimiz şey küsecek kadar çok mu?" demiş şair doğru söylemiş.

Sevgiler

MFG(+)

günaydın fatih kardeşim..hayat çok kısa ve güzellikleri yaşamak lazım...bunun en iyi farkında olan insanlardan biriyim..şunu bilmeni isterimki, her ne kadar tanımasamda cümle yapısı karakterinle ve yaklaşımınla seni çok taktir ettim..benim eksi yanım şu...ben düşündüğümü açıkta ifade ediyorum...imalı, iğneleyici, saman altından su yürüten cümlelerle hayatta işim olmaz..hatalı olduğuma inandığım şeylerde hiç rahatsızlık duymadan açıkça özür dileyebilirim..keşke herkes öyle olsa !!..neyse...bu konu kapanmıştır... gözlüklerle alakalı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..hayırlı günler...iyi işler...

Geri