Scudo Sports

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Merhabalar ben shimano Rd m810 freeride downhill arka aktaricisi alacağım ama buna uyumlu ola bilmesi icin ayna koldaki 3 adet olan dişlileri tekliye çevirmem gerekiyor ama tekliye cevirmem icin 32/34/36 diye gidiyor ama ben bilmiyorum m810 nun desteklediği hangisi 32 34 36 diye dişliler den hangisi uyumlu olur lütfen yardım edin diğer konulara yazdım kimse bakmıyor

Scudo
@Anakinskaywalker
İşte bu! Ya gerçekten iyi trolsün ya da gerçekten zeki birisin. Normalde bu forumda bu sorunu konu açarak ya da ilgili konuya yazarak cevap almaya çalışsan o trenin gelmesi uzun sürerdi. Ama böyle trol konularda insanların çok olduğu yere açman daha çok kişinin okumasını ve cevap vermesini sağlar.
Gelelim cevaba. Gerçekten bilgimin üstünde. Keşke bildiğim bir şey olsa da yardımcı olsam. İngilizcen var mı? Geçenlerde forumda böyle bir konu okurken görmüştüm. Shimano'nun kendi sitesinde bu konuyla ilgili döküman vardı. Hangi parçalar birbiriyle uyumludur ya da değildir diye. Orada bulabilirsin belki. Tabi ben o zamanlar konuya daha fransız olduğum için hiçbir şey anlamamıştım. Umarım aradığın cevap gelir.

Not: Küçük bir rica. Kurduğun cümlelere noktalama işaretlerini de koyarsan çok güzel olur. Özellikle yazının son kısmı...

Çin'e olmasa da Çin'in birazcık ilersine gerçekten gideceğim ben galiba :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Özcan
bu pazarda düzenleniyormu ? katılmak istiyorum seyfocano ng650 bisikletim ile geleceğim sorun çıkarmı ?!?!

Bu yemek o kadar ısıtıldı ki artık yenmez :D

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
Çöpe dönmeyelim, günah. Bunu bulamayanlarda var ?.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
Çin'e giden bizden birisi var bakıp feyz alıp takdir etmek gerek. En son kamp yaptığı yerde kar başlamıştı.
çin turu.jpg

@Cemal Ç.
Senin bu konuda ne işin var mübarek.Sen Rube veledromunda değil miydin?Bugün gaza geldim ,tutmayın beni demiyor muydun öbür konuda?:ssrtcbya:

Sayın @srdrmrs;
Deneme bitince ne hissettiniz?
Vücudunuzda bir farklılık oldu mu?
Dengeniz yerinde mi?
Ya da asıl soru...
ARTIK SAĞA DÖNEBİLİYOR MUSUNUZ?
???
Bir çok kişiye (ben dahil) iyi gaz verdiniz ?.

@MakRo siteye girdim baktım. Adam o kadar yurtdışı turları, o beğenmediğimiz salcano NG 350 ile turluyor. Gerçekten takdir etmek lazım. Benim gibi bazıları da bahane üretmeye devam etsinler. Bu işler ekipman işi değil, irade ve tutku işi.

@Cemal Ç.
Senin bu konuda ne işin var mübarek.Sen Rube veledromunda değil miydin?Bugün gaza geldim ,tutmayın beni demiyor muydun öbür konuda?:ssrtcbya:
Hocam havanın keyfi olurda izin verirse inşAllah haftasonuna. Sabah buranın saati ile 3'de kalkıyorum iş için. Hergün mademoiselle Eiffel'le selamlaşıyoruz uzaktan ?.

Hocam havanın keyfi olurda izin verirse inşAllah haftasonuna. Sabah buranın saati ile 3'de kalkıyorum iş için. Hergün mademoiselle Eiffel'le selamlaşıyoruz uzaktan ?.
Paris'e gitmişken Jeanne d'Arc a selam söyle benden?
Yanlışlıkla sarı yelekle felan gezme oralarda. Le Silivri, de le soğuk oluyormuş.:krktm:

Paris'e gitmişken Jeanne d'Arc a selam söyle benden?
Yanlışlıkla sarı yelekle felan gezme oralarda. Le Silivri, de le soğuk oluyormuş.:krktm:
Aleykümselam ?. Benim yeleğim turuncu, onlarla pek işim olmuyor ?.

@MakRo siteye girdim baktım. Adam o kadar yurtdışı turları, o beğenmediğimiz salcano NG 350 ile turluyor. Gerçekten takdir etmek lazım. Benim gibi bazıları da bahane üretmeye devam etsinler. Bu işler ekipman işi değil, irade ve tutku işi.
Öyle salcano ile turlamaya devam edenin bir tanesi de Güney Amerika'da o da tourney setli salcano ile turda. Galiba onun konusunu da forumda görmüştüm.

Dosyalar

• kaptan.png
    kaptan.png
    266 KB · Okunma: 30
Yazik yav..adam belkide hakikaten gitti..baksaniza nerdeyse 1 senedir piyasada yok..14000.km galiba..git gel 28 bin..ben aracimla 3 senede anca yapiyorum o yolu..

Geri