Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
@chuck_schuldiner şimdi onlar kalabalık gelirler hazırlıklara şimdiden başlamak lazım :)

Bu arada dün sosyal medyada gördüğüm bir haberde İngiliz bayan bisikletçi ipek yolu turu yaparak Çin’e giderken Giresun’da tacize uğramış gerçekten çok üzücü bir durum o kadar ülke geçmiş ama Türkiye de başına bunlar gelmiş:mad:

@OmerKilit

Nasıl ciddi ya ? Neresi ciddi bunun. Hem ciddi olsaydı yöneticiler banlamazdı. Bunda takılacak bi durum yok adam gülelim eğlenelim diye açmış

Yuan alıp gelicem.

Şangay'da aliexpress'e uğrayım dedim gelmişken. Sağolsun Ali abi beni kapıda karşıladı. Dürüm söyledi, yedik. Epey muhabbet ettik kendisiyle. Eski işler yok diyo.

3 ay oldu, hala dürümcüdeyim, gelen giden yok?
Yolu mu bulamadınız?

Çin diye yazmamış çin çin mi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Razsagal ben bu adamla 3 kez çine gittim çok çılgın bir adam ümit mümit adam gidiyo hatta gide gele gözlerimiz çekik gibi oldu ama fakirler gelmesin çok para lazım bu iş için çoooooooouuuuhhhhh
almanyadan amcam piislet getircek onla gelcem benide yaz +1

Bu sene Çin turu ne zaman? Azerbaycan üzerinden mi yoksa Gürcistan mı?

Hazır AliExpress'ten yeni siparis vermisken bizzat alayım

@murathan var
Yeni rota çizelim artık. Bu yol uygun mudur? Çinin havası bozukmuş. Geçen bunu hesaba katmadık. Bu kez vietnamda uzunca bir soluklanalım. Zaten Çine varmadan yol yeşil yeşil.

188300

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@kadir karakaya
Uygun, benim için farketmez. Deniz kenarından püfür püfür gideriz. Rota güzel

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@murathan var
Diğer forum üyeleri de katılım sağlarsa en yakın zamanda 3. sefer için gün ve saat kararlaştırmalıyız. Mayıs sonu güzel olur gibi. Tam ısınmadan ılık havada.

Ben bu konuyu nasıl kaçırdım :kötü:! O kadar da aliexpress alışverişim var halbuki.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Kolay gelsin ustam kazasız belasız dönün Çin’i fethedip gelin :D

Duyduguma gore chacky chane yol bisikleti almiş, triban 500 onu sormak icin turkiyeye geliyormuş

这是我在网站上看到的国王头衔。在这个标题中,我谴责使用中文以外的语言。有一天,每个人都会去中国。

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@frknltngl

Noktalama işaretlerine gösterdiğiniz özenden dolayı ne anlatmak istediğinizi çok iyi anladık.:harika:

Geri